Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mayıs 2015, 00:40
vocco adlı üyeden alıntı
Telike istanbula geldiginde mutlaka bir bulusma yapalim. Bende yillik izinde cesaretimi toplarsam izmire cikicam babamin yanina. Beni dusunduren yalovadan cikinca gemlik felan o yokuslarda aci ceker miyim.? Ama telikenin de dedigi gibi o yollari bisikletle giden adamlar var. Bir sey sorucam aramizda ybr felan kullanan varsa soyleyebilir mi bizim msx ler konfor rahatlik olarak ybr tarzi motorlara gore sizce nasil?
mutlaka istanbula geldiğimde yazıcam buraya da :D
ybr ile rahatlığı şöyle. evet ybr yol için daha rahat. amortisör olarak kesinlikle.. sele olarak da sertlikler neredeyse aynı ama ybr nin oturma alanı daha geniş bu yüzden avantaj federer :D ybr de :D
izmire geldiğinde haberleşelim dostum bi çayımızı iç
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Reklamlar
-
20 Mayıs 2015, 02:10
vocco adlı üyeden alıntı
Telike istanbula geldiginde mutlaka bir bulusma yapalim. Bende yillik izinde cesaretimi toplarsam izmire cikicam babamin yanina. Beni dusunduren yalovadan cikinca gemlik felan o yokuslarda aci ceker miyim.? Ama telikenin de dedigi gibi o yollari bisikletle giden adamlar var. Bir sey sorucam aramizda ybr felan kullanan varsa soyleyebilir mi bizim msx ler konfor rahatlik olarak ybr tarzi motorlara gore sizce nasil?
85-90 gidersin o yokuslarda, istanbulda haciosman bayirini dedigim suratle cikiyorum. Ybr hic kullanmadim ama titresim biraz var bizde yuksek devirlerde dinlene dinlene yol almak mantikli olur heralde.
-
20 Mayıs 2015, 08:41
arkadaşlar bol bol video, resim paylaşımlarınızı bekliyorum valla, gördükce daha çok seviyorum şu afacanı )
-
20 Mayıs 2015, 10:44
beycank adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bol bol video, resim paylaşımlarınızı bekliyorum valla, gördükce daha çok seviyorum şu afacanı
)
o zaman bi fotoğraf atayım kameram bozulduğu için video paylaşamıyorum
Yiğit Can
-
20 Mayıs 2015, 10:49
O sağ tarafta ortada imdat butonu gibi kırmızı yuvarlak parça ne işe yarıyo
-
20 Mayıs 2015, 11:13
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O sağ tarafta ortada imdat butonu gibi kırmızı yuvarlak parça ne işe yarıyo
şok veriyor
Yiğit Can
-
20 Mayıs 2015, 11:16
Merhaba arkadaşlar bende aranıza dün itibarı ile katıldım siyah msx ile. Bugün sigorta işlerini halledip, yarın da plaka işleri için emniyete gidicem.
Ankarada yaşıyorum.
-
20 Mayıs 2015, 11:38
erso adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende aranıza dün itibarı ile katıldım siyah msx ile. Bugün sigorta işlerini halledip, yarın da plaka işleri için emniyete gidicem.
Ankarada yaşıyorum.
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan hocam kazasız belasız :D
Yiğit Can
-
20 Mayıs 2015, 11:43
telike adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan hocam
kazasız belasız :D
Teşekkürler.
Az önce sigortacıyla konuştum 300 tl fiyat verdi en düşük,sanki biraz yüksek gibi başka yere sordum o da 320 verdi var mı önerisi olan.
-
20 Mayıs 2015, 11:48
Cuma gunu 7.30da istanbul da bulusma varmıs bizim msx kullanıcılarından gelicek varmı
-
20 Mayıs 2015, 12:08
erso adlı üyeden alıntı
Teşekkürler.
Az önce sigortacıyla konuştum 300 tl fiyat verdi en düşük,sanki biraz yüksek gibi başka yere sordum o da 320 verdi var mı önerisi olan.
ilk sigortanız biraz yüksek olur kişiye göre plakaya göre değişiklik gösterir. sonra düşer seneye hele bi de kaza yapmazsanız daha da düşer
Yiğit Can
-
20 Mayıs 2015, 12:25
telike adlı üyeden alıntı
ilk sigortanız biraz yüksek olur kişiye göre plakaya göre değişiklik gösterir. sonra düşer seneye hele bi de kaza yapmazsanız daha da düşer
Aynen öyle ilk sigortayı böyle ödeyecem artık yapacak bişey yok. Arabamın sigortası daha düşük
-
20 Mayıs 2015, 13:43
okan kömür adlı üyeden alıntı
Cuma gunu 7.30da istanbul da bulusma varmıs bizim msx kullanıcılarından gelicek varmı
Sabah,akşam? Nerde kimler buluşuyor
-
20 Mayıs 2015, 17:40
haberleşmek için ekstra bir kanal mı var başka :D
facebook ve burayı takip ediyorum buluşacaz diyen görmedim bende
-
20 Mayıs 2015, 17:43
AhmetH adlı üyeden alıntı
haberleşmek için ekstra bir kanal mı var başka :D
facebook ve burayı takip ediyorum buluşacaz diyen görmedim bende
facebookta öyle bişey yok ben de şaşırdım
Yiğit Can
-
20 Mayıs 2015, 18:01
http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-19-30-a.html
aksam dediler de kimse takmadı gibi fazla ilgide olmadı surekli asağılara dustu konu
-
20 Mayıs 2015, 19:14
Istanbul da kendi motorum la karsilasmak muhtesem bir duygu . Sizin de basiniza geliyor mu ? 1 hafta icinde 7 tane gromla karsilastim hepde karsi yoldan sansima. Belkide karsilastiklarimdan biri buralardadir. Gecen optimumun orada bayan msx sahibi biriyle karsilastim korna caldim asildim sandi once ama sonra oda korna caldi benim motoru gorunce cok keyif aliyorum trafikte farkli bir tarz motora binmekten. Gecen yanimda belediye otobusu durdu icrisi tiklim tiklim herkes bana uzayli gormus gibi bakiyordu Pauahaha.
-
20 Mayıs 2015, 19:17
vocco adlı üyeden alıntı
Istanbul da kendi motorum la karsilasmak muhtesem bir duygu . Sizin de basiniza geliyor mu ? 1 hafta icinde 7 tane gromla karsilastim hepde karsi yoldan sansima. Belkide karsilastiklarimdan biri buralardadir. Gecen optimumun orada bayan msx sahibi biriyle karsilastim korna caldim asildim sandi once ama sonra oda korna caldi benim motoru gorunce cok keyif aliyorum trafikte farkli bir tarz motora binmekten. Gecen yanimda belediye otobusu durdu icrisi tiklim tiklim herkes bana uzayli gormus gibi bakiyordu Pauahaha.
Otobüstekiler otobüs durağında bekleyenler hep bakarlar, yüzlerinde acıklı bir kıskançlık görebilirsin
-
20 Mayıs 2015, 20:06
bende bugun oturdugum mahallede bitane gordüm siyah grom son anda farkettim sahibini bita gorursem durdurucam
-
20 Mayıs 2015, 22:16
Yiğit Özgür msx125 kullanıyormuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)