bende bu siteyi sizin paylaşımlarınızda gördüm. girip canlı destekten sordum işte durumu,öyle bir cevap alınca lazım olur diye birilerine paylaşayım dedim,bildiğimden değil yani
gene sizin önerdiğiniz siteleri favorilere ekliyorum lazım olursa bakayım diye.,teşekkürler site içinde tekerlek önerisi içinde.
city grip düşünüyodum ama önerinizi dinleyelim alınca.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:04 ----------
Yola bakarsınız derken kendimden bahsedeyim.Sürekli etrafı izlerim görüş açısında ve aynalardan.Çıkabilecek tehlikeler vs otobandaki zıpçıktılar,sokak aralarında araba aralarından fırlayan,frlayabilecek küçük boylu tehlikeler..
Yani sadece yola bakarsınız derken ben kabul etmiyorum bunu kendim için.Sadece yola bakan adam tehlikeli sürüyodur demektir.
Şizofren gibi sürerim açıkcası,eher ihtimal varsa olur mantığıyla kullanıyorum.Yani 2 araba varsa ve sokaktaysan cocuk cıkma ihtimali vardır ve çıkarda..
Çıktı da önüme,ben etrafı sürekli kontrol ettiğimden cocugun araya girdiğini uzaktan görüp tamda düşündüğüm gibi aradan fırladı ama ben durmuştum tabi,çocuk arabamın tekerine çarptı ben durduğum halde ve yere hafifçe düştü,Allah tan etraftakiler gördüde durduğumu sorun cıkarmadılar.
Velhasıl kendi adıma çok dikkatliyimdir.Bu yönümle birçok tehlikeden kurtuldum otobanda ve şehir içlerinde.
Motosiklet ile düşünmek daha farklıdır bunu da kabul ediyorum kesinlikle.Onuda öğrenicez inşallah.