Arkadaşlar herkese iyi haftasonları dilerim. Motosikletime yaptığım değişiklikleri paylaşacaktım başlıyorum
-öncelikle gidonu değiştirdim. Acerbis altın sarısı taktım üzerine protaper in gidon süngerini taktım.
-bunların üzerine ayna manet ve elcikleri kırmızı olarak değiştirdim. Motorda başka sarı kullanmayıp kırmızı ve siyah üzerine gitmeyi düşündüm.
- yan kapakları(üçgen hariç) kırmızı kaplama yaptım.
-vidalara kırmızı vida kapakları taktım. Acaba? dedim ama Arkadaşlarımdan çok tatlı olmuş geridönüşünü alınca çıkartmadım.
-arka çanta demirini kırmızıya boyadım güzel işlemlerden geçti
-çamurluk ve plakalık iptal edip katlanır plakalık taktım. Normal universal bişey taktım. Üzerindeki plakayı küçük boyutlarını yaptırdım. Sığması açısından.
- arka çamurluğu nc700 için yapılmış bir çamurluktan yaptık ölçüleri vs ile ilgilendim. tedarikçi ile görüşüp seri üretim yapabilmesi için sipraiş adedi mi ne gerekiyor öğreneceğim. Bu arada çamurluğun kırmızı yerlerini ben boyadım. ve çamurluk gerçekten çamur tutuyor.
- göstergenin altında çizik vardı. Aldığımda o şekildeydi. Karbon desenli kırmızı folyo ile kaplama yaptım. Gayet hoş durduğunu düşündüm.
- ön sinyalleri piyasada bulunan hondalar için gömme led sinyallerden taktım. Amerikan parkları üzülerek iptal etmek zorunda kaldım frown ifade simgesi bu arada ampullerimiz 12volt 21 watt ledler 1-2 watt falan çektiği için direnç ile destek yapmak gerekiyor yapacak birisi olursa seve seve anlatabilirim. Yoksa yanıp sönme işini yapmıyor.
-ek olarak siparişten gelecek olan vida başlıklarım ve aynı modelde gidon topuzum var.
-projelerim devam edecek. Çok fazla proje var aklımda.
-ayrıca bugün montajları yapıp zinciri de komple benzinle yıkadım benzin kapkara oldu
Daha çok fazla planlarım var.
Motoru da yıkamaya vakit bulamadım kusura bakmayın biraz tozlu çamurlu
Herkese kazasız belasız bol kilometreli bol virajlı günler dilerim