Senin motorda yeni ama istersen bi goster belli olmaz . Dun internette gezerken gordum 20 30 liraya tipi guzel aynalar var aalmayi dusunuyorum gorus acisi nasil bilemem birde senin aynanin fotosunu yukleyebilirmisin en azindan fikir olsun
Turkiyede aksesuari olmamasi cok kotu yoksa ilk is gaga camurluk alirdim 40 70 dolar bisey gormust
eve gidince koyayım kardeşim fotoğrafı. supermoto çamurluğu ben de alıcam http://www.msx125accessories.com/hon...5-snail-fender
burda var. siyah rengi de mesaj atarsanız stoklara koyuyorlar. görünmüyor şimdi. ama 50 dolar kargosu 21.5 dolar. ebay den bakıyorum o yüzden ben de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Çok güzel amaçok pahalı yaklasık 200 tl ye gelitor
alıcam ama önümüzdeki ay bi aksilik çıkmazsa alıcam
http://www.msx125accessories.com/msx...-clutch-levers
aynı manetlerin free shiping ini ebay de buldum aldım
Arkadaşlar , http://bikes.honda.co.uk/motorcycles...d-updates.html bu siteden alttaki bölüme şasi numaranızı yazarak motorunuzun çağrılıp çağrılmadığını öğrenebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Ya gerçekten çamurluk güzel duruyor ama alamam herhalde anca turkiyeye gelirse alabilirim .
Benim istedigim aynada bunun kırmızısıydı nerden temin ettin . Ve de orjinal aynasından iyimidir
Birde bagaj demirini yaptırdınmı yoksa orjinalmi
dostum orjinal aynasından iyi değil. orjinal aynasının kondüsyonunda, omuzlarımı görüyorum :D o yüzden daha iyi bir ayna bulamazsam tümsek ayna kestiricem izmirde yer arıyorum. :D tvs apache aynaları çok güzel de biraz büyük durur bizim motorlara. ayna yükseltme açma aparatı takmayı denicem bi de çünkü bu aynalar orjinal aynalarından daha şekilli :D sahibinden de buldum 20 lira falan. alacaksan özelden linkini atayım.
bagaj demirini ilk sahibi yaptırmış motor bana takasa geldiğinde çantası da vardı çantalı kullanıyormuş arkadaş. söktük benim eski motora taktık. çok pahalı bişey değil bildiğim kadarıyla 50 lira civarında diye biliyorum.
çamurluk türkiyeye gelirse alırım dedin ya dostum aklıma bişey takıldı türkiyede herhangi bir modifiye parçası var mı grom ların? ben hiçbir yerde göremedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
benim motosikletimde değişim çıktı. teşekkürler paylaşım için.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Valla link atsan güzel olur modifikasyon için neon takmayı düşündümde fazla apaçi olmasın :D bi kırmızı sibop kapagı ayarlarım aynayıda pek değişesim yok orjinalligini bozmamak için
Valla arka demirden hiç bi yerde görmedim varsa onun linkini atsan güzel olur yoksa sanayide benzerini yaptırmayı düşünüyorum
Ben motoru alcagım zaman modifiyeli olanı vardı
Bagaj
Bagaj demiri
Sakal
Ön cam
Elcik ve bi kaç bişey daha vardı sanırsam 570 euro dedi . Bagaj la demir yalan olmasın ama sırf demire 150 euro demişti sanırsam tam hatırlamıyorum baskada bi yerde varmı bilmiyorum türkiyede modifikasyon geride kalıyo amerıkalılar msx e neler yapmıslar sasırıyorum inşallah yaza kadar düzgün modifiye şeyleri gelir ya
Birde bu motor artçılı nasıl kullanımı rahatmı ?
ortadaki 570 euro modifiye olanı :D
dostum artçılı kullanım artçına göre değişiyor. 45 kilo ardçı sıkıntı değil ama 95 kilo rahatsız ediyor :D
Benim artcilar genelde 70 kilo :D sknti olmaz herhalde . Bagaj demirini yaptircam heralde o kadar para vermeye gerek yok usta tanidiklar var
birde motoru kullakullanamadim daha hic dortlu ve sellektor yok deniyo dogrumu
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Benimde plaka cikmis ygs falan nedeniyle 2 hafta sonra alicam sonumuz hayrola
Arkadaşım benim boy 1.81 kg 75 ben bi sıkıntı hissetmiyorum,aslında gitip bin ve gör bence
Başlangıç için çok şık tasarıma sahip aslında bir de canlı görmeli şunu teşekkürler yorumlar için.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)