Forumdan DeltaEagle ve benim yaklaşık 3 ay önce aldığımız MSX ler Gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor arkadaşlar hiç düşünmeyin. Konforu,rahatlığı,frenleri,yakıt tüketimi herşeyi dört dörtlük.
Forumdan DeltaEagle ve benim yaklaşık 3 ay önce aldığımız MSX ler Gerçekten parasını sonuna kadar hakediyor arkadaşlar hiç düşünmeyin. Konforu,rahatlığı,frenleri,yakıt tüketimi herşeyi dört dörtlük.
Allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassin daima cok guzel olmus fotograflar nasip olursa bende alacagim 1-2 aya kadar insallah. Istanbul ici etkinliklere acigim her daim;) seve seve katilabilirim simdi de daha sonrasi icinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
Hangi bayi burasi kardesim istanbul da mi? Birde kredi kartina mi bu taksit? Senet usulü mu yoksa?
arkadaşlar selam Uzun zamandır foruma giremiyordum, baya kalabalıklaşmışız
Facebook üzerinden bir grubumuz var bazılarınız biliyordur Honda msx 125 Türkiye adı altında... Güzel paylaşımlar oluyor, ayrıca instagram üzerinden @gromturkey hesabı bana ait... kişisel hesabımın yanında bunuda yönetiyorum maksat gromcu arkadaşların resim ve video paylaşımlarını yapıyorum çok keyifli oluyor... burda paylaşımlarını yağtığım bir çok arkadaşın resimlerinide görüyorum mutlu oluyorum
bende birazdan gün içerisinde yaptığım şehir içi geziden resimler paylaşıcam... devamı @gromturkey instagramda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
Bugün ki şehir içi gezisinden, bir kaç kare
Bu aralar baya Msx görüyorum,piyasaya yeniden girmiş gibi oldu desek yalan olmaz herhalde..
GromTurkey instagram hesabı da son bir kaç gündür bay aktif,bu olay foruma da yansımış resimler çok çok güzel Allah nazardan korusun
Eğer buluşma ayarlarsanız ve aranıza Cbf kabul ederseniz gelmek isterim ya da havalar düzelince İstanbul timi bir Şile gezisi yapsın,gönüllü rehberlik yapabilirim
Bu arada Splender abi senin motor satıştaydı sanırım karar mı değiştirdin,yoksa ilan hala duruyor mu ?
XV
özgür instagram hesabı tamamen gruba ve motor merakına yönelik hani kişisel bir olayı yok herkesin ilgisine layık olmaya çalışyırum elimden geldiğince, gromcuları birleştirmiş sanalda olsa bir ortak paydada buluşturmaya çalışıyorum... tabii bunda herkesin katkısı tartışılamaz...
Buluşma olayına gelince ben her zmn gönüllüyüm yeter ki ortak görüş belirlenip karar verilebilsin. sadece tur değil kamp olarakta düşünen heves eden varsa listenin başına benide ekleyin ayrıca elbette cbf candır iki teker üzerindeki her canlı bizim kardeşimizdir canımızdır ciğerimizdir
Motor hala sahibinden.com üzerinde aslında satma telaşında değilim. sahibinden lisanında keyfe keder satılıkta diyebilirz ona
geçenelrde ciddi alıcılar aradı hepsini geri çevirdim yani durum biraz farklı ;)
işlh her zaman beklerim ben çokta memnun olurum özgürcüm
Merhaba Foruma Yeni Üye Oldum Bende Msx Almayı Dusunuyorum. İyi ve Kötu Yorumlarınızı Alabilirmiyim.
Slm arkadaşlar 2. motor olarak aldığım mavi renk msx imi satmayı düşünüyorum nakit ihtiyacından dolayı;
daha 1350 km de selenin jelatini bile üstünde hiç çıkarmadım sıfır aldığım gibi bırakın düşmeyi kalkmayı çizik dahi yok extra hiçbirşey taktırmadım değiştirmedim bilginiz olsun ihtiyacı olan irtibata geçebilir Saygılar hayırlı forumlar...
Çok teşekkürler güzel yorumlar ve paylaşımlar için.Dediğiniz gibi bence havaların düzelmesi ile (nisan-mayıs-haziran ) burdan bir etkinlik oluşturup msx ciler olarak toplanabiliriz çok da keyifli olur
Arkadaşlar selam bir de bir öneri sunmak istiyorum eğer uygun görürseniz. Çoğumuz nicklerimizle burdayız imza kısmına reel isimlerimizi yazsak en azından sosyal ortamdan tanıdığımz arkadaşlarımızı ayırt etmek daha kolay olurdu... Saygılar
Selam
Arkadaşlar ben lastık havasını dün 19du 29 yaptım siz kac yapıyorsunuz
Lastik konusu açilmisken sormak istedim fabrika cikisli lastiklerinden pisman olan var mi? Aea nin bahsettig. kadar kotu mu?
Islak zeminde kullanmayacaksanız sıkıntı yok fakat ıslak zeminde başarısız sayılır ama çok kötü de değil
Lastik basıncı 25 olacak arkadaşlar ben de araştırmıştım sitesinde 25 yazıyordu
Irc nin sitesinden bakmıştım. Bu arada sanırım kitapçıklar güncelleniyor mu ne ben zamanında her yerine bakmıştım bulamamıştım 29 yapınca zaten çok sert oluyordu lastik lakalarda çok sıkıntı çıkarmıştı ben de
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)