Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Eylül 2014, 14:38
Dün direksiyon sınavına girdim. Sağanak yağmurda dönüm kadar islanarak başarıyla tamamladım. Yanlız sınav için verilen motoru anlatmadan edemeyeceğim. Bilmem kaç model kuba marka 125 lik vitesli birşey. Aletin hız ve devir göstergesi çalışmıyor. On fren tutmuyor. 2. Vites çalışmıyor. 1 den 3 e 3 den 1 e gidip geliyorsun trafikte. Fena bir maceraydi. Vites geçişlerinde vites kolunun üstünde tepinmen lazım geçsin diye. Buna rağmen sıkıntısız verdik sınavı. Benim ufakliktan sonra ilginç bir tecrübeydi.
Reklamlar
-
28 Eylül 2014, 22:43
tdenizeren adlı üyeden alıntı
Dün direksiyon sınavına girdim. Sağanak yağmurda dönüm kadar islanarak başarıyla tamamladım. Yanlız sınav için verilen motoru anlatmadan edemeyeceğim. Bilmem kaç model kuba marka 125 lik vitesli birşey. Aletin hız ve devir göstergesi çalışmıyor. On fren tutmuyor. 2. Vites çalışmıyor. 1 den 3 e 3 den 1 e gidip geliyorsun trafikte. Fena bir maceraydi. Vites geçişlerinde vites kolunun üstünde tepinmen lazım geçsin diye. Buna rağmen sıkıntısız verdik sınavı. Benim ufakliktan sonra ilginç bir tecrübeydi.
Öncelikle kursla hiç konuştunuzmu motoru hiç önceden görmemiş sürmemişmiydiniz, eğer ucuz bir kurs olsun felan tarzındaysanız ucuz kursların olayı budur...
Herneyse geçmiş olsun ve tebrikler...
Kazasız belasız devam edin kullanmaya üstad
-
29 Eylül 2014, 01:14
Kilimandjaro adlı üyeden alıntı
Öncelikle kursla hiç konuştunuzmu motoru hiç önceden görmemiş sürmemişmiydiniz, eğer ucuz bir kurs olsun felan tarzındaysanız ucuz kursların olayı budur...
Herneyse geçmiş olsun ve tebrikler...
Kazasız belasız devam edin kullanmaya üstad
Daha once bir gün eğitime gidebildim. Onda da nuhnebiden kalma bir kanuni verdiler. Başı kici ayrı oynuyordu
-
29 Eylül 2014, 04:01
kazasız belasız kullanırsınız inşallah
-
MrPopo adlı üyeden alıntı
Hocam bende grom kullanıcısıyım.Aldığım gün lastiklerini değiştirdim.Evim dağ yolunda olduğundan dolayı cross tipi bir lastik kullanıyorum fakat anlamadığım nokta bendeki ustalarda(honda bayii)32psi bastılar.Öneriniz nedir?Video beni benden aldı çok korktum açıkçası..Virajlarda motorumla deli gibi yatan ben tırsar oldum.
acaba cross tipi lastik ne aldınız bilgi verir misiniz lütfen...
-
Bende bitane msx almak istiyorum ilk motorum olcak boyum 1,60 75 aynı boyda 60 bi arkcım olcak sürekli bi proglem yaşarmıyım önerirmisiniz
-
Merhaba,
Hayırlı olsun.Bende diyorum bu resimdeki tükkan bana bi yerden tanıdık geliyor Meğer haldızlarmış.
-
s0me0ne adlı üyeden alıntı
Bende bitane msx almak istiyorum ilk motorum olcak boyum 1,60 75 aynı boyda 60 bi arkcım olcak sürekli bi proglem yaşarmıyım önerirmisiniz
bana göre tek kişi için ideal yine de kısa mesafeler için sorun yaratmaz
-
ARKADAŞLAR BEYAZ MELEĞİMİ SATIYORUM.İLGİLENENLERE..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-siyah-beyaz-honda-msx125-182302724/detay/
-
02 Kasım 2014, 17:03
o fiyata satmanız imkansız tecrübeyle sabittir. İlk defa bir motoru satarken böylesine bir cihaz aldığım için pişman oldum
-
02 Kasım 2014, 22:24
freewill adlı üyeden alıntı
o fiyata satmanız imkansız tecrübeyle sabittir. İlk defa bir motoru satarken böylesine bir cihaz aldığım için pişman oldum
Üstad hayırdır biraz sıkıntı yaşamışsın heralde. Sana sorun olmassa satış tecrübelerini bizle paylaşabilirmisin
-
03 Kasım 2014, 16:37
-
04 Kasım 2014, 23:29
-
05 Kasım 2014, 12:54
Arkadaşlar geçen gün aynı ölçülerde michelin winter city grip taktırdım kışında kullanacağım için gayet güzel virajlar ve tol tutuşu fakat frenlemede biraz geç duruyor eskisine göre acaba lastiklerden olabilirmi yoksa söküp takarken fren ayarına mı bişey yaptılar?
İkinci olarak msx ime hepco becker journey tc30 çanta takmayı düşünüyorum ama hiçbiyerde msx için top case demiri bulamadım bu işi nasıl çözebiliriz varmı çanta demiri yaptıran bana yardımcı olabilirmi
-
05 Kasım 2014, 13:57
Tesekkur ederim freewill
Bugun Gene Servise Gittim Tamami ile Halloldu ve normale dondu cok sukur . Yenidn Setting ayar yaptilar .. Suanda harika insallah boyle devam eder ..
-
06 Kasım 2014, 21:34
Üstad hayırdır biraz sıkıntı yaşamışsın heralde. Sana sorun olmassa satış tecrübelerini bizle paylaşabilirmisin
hocam çok değer kaybediyor. Hani mevsimlik nadir motorlar olur ya bu ondan 4 mevsim kullanılabilecek bir motor değil. ha kullanan olur mu neden olmasın ama yazık olur kullanıcıya. Eğer satmak için alacaksanız kesinlikle uzak durulması gerekiyor. Aslında ben çok memnundum lakin paraya ihtiyacım vardı yeni dükkana geçtiğim için masraflar tahminimin ötesinde çıktı faize bulaşmak istemediğim için satmak zorunda kaldım. Ama kesinlikle motorla ilgili bir sıkıntım olmadı onu baştan belirteyim. Tek sorun felaket derece de değer kaybetmesi
-
07 Kasım 2014, 10:01
Arkadaşlar geçen gün aynı ölçülerde michelin winter city grip taktırdım kışında kullanacağım için gayet güzel virajlar ve tol tutuşu fakat frenlemede biraz geç duruyor eskisine göre acaba lastiklerden olabilirmi yoksa söküp takarken fren ayarına mı bişey yaptılar?
İkinci olarak msx ime hepco becker journey tc30 çanta takmayı düşünüyorum ama hiçbiyerde msx için top case demiri bulamadım bu işi nasıl çözebiliriz varmı çanta demiri yaptıran bana yardımcı olabilirmi
ben demiri sadece ebay da gördüm bende ilerde taktırabilirim. eğer türkiyede bir yerde bulursanız banada ulaşabilir misiniz??
-
09 Kasım 2014, 17:40
32diş adlı üyeden alıntı
ben demiri sadece ebay da gördüm bende ilerde taktırabilirim. eğer türkiyede bir yerde bulursanız banada ulaşabilir misiniz??
Ben ebaydan satın aldım 160 TL civarına geldi gelince resimlerini paylaşırım türkiyede satılmıyor anes motor 400-500 tl civarına hepco becker demiri getirelim dedi bende tabiki fazla geldiği için o işten vazgeçtim
http://www.ebay.com/itm/171526252590...%3AMEBIDX%3AIT
Benim aldığım bu bedava kargoyu görünce yapıştım vallahi biraz pahalı ama yapacak bişey yok 150 den aşşağıyada bulamassın zaten felan dediler gelsin hepco becker journey tc30 çantamı takacağım resimlerini atarım...
-
10 Kasım 2014, 18:53
Ben ebaydan satın aldım 160 TL civarına geldi gelince resimlerini paylaşırım türkiyede satılmıyor anes motor 400-500 tl civarına hepco becker demiri getirelim dedi bende tabiki fazla geldiği için o işten vazgeçtim
http://www.ebay.com/itm/171526252590...%3AMEBIDX%3AIT
Benim aldığım bu bedava kargoyu görünce yapıştım vallahi biraz pahalı ama yapacak bişey yok 150 den aşşağıyada bulamassın zaten felan dediler gelsin hepco becker journey tc30 çantamı takacağım resimlerini atarım...
tamam gelince haber ver ankara da buluşup kendi gözümle birde ben bakayım olmazsa
-
20 Kasım 2014, 00:13
Bugün özellikle istediğim renk olan kırmızı msx'imi aldım.herkes tepki gösterdi, bu ne ufacık diye.ama ben çok beğeniyorum hala.sürüşü çok eğlenceli.yeni bi çift ayna ve lastikle dahada eğlenceli olacak gibi duruyor arka fren biraz zayıf gibi geldi.sizde bu tip bişey fark ettiniz mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)