Öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın.
Pulsardan sonra Msx sizi kesmez zaten
Msx'ten sonra Daelim s3 advance 250 kullanıyorum. İlk motorum da Pcx125 ti.
100-110 km sabit hızla kullanmak istiyorsanız min 250cc scooter bakmanızda fayda var. Ben Daelimden memnunum, alternatif olarak Xmax da düşünebilirsiniz.
90-100 km hız bana yeter derseniz de Pcx125 veya Nmax olabilir.
Ben almayı düşünen biri olarak yardıma ihtiyacım var.Silivri civarında Msx 125 kullanan varsa bana ulaşabilir mi?
90-100 km istiyorsa zaten msx 125 uygun neden msx değil de, pcx - nmax tavsiye ettiniz anlamadım?
msx 125 de benim gibi 182cm ve 80 kilo bi adamla 100-110km arası tapagaz gidiyorsunuz (tabi rüzgarsız bir havada), 110 km ve üstüne ancak yine rüzgarsız bir hava ve uzun bir yokuş aşağı gerekiyor, 125 km'yi bu şekilde gördüm
110km üstüne rahat çıkayım rahat gideyim derseniz de msx 125'den uzak durun, scooter olarak xmax ve joymax bu iş için en uygun modellerdir. vitesli derseniz o kadar pulsar kullanmışsınız bence bajaj dominar
Müjdemi isterim! Msx 11.500 TL olmuş, ev alır gibi motor alacağız yakında, 10.400 TL fiyatı daha dün gibi hatırlıyorum, ne güzel :(
Aslında olay biraz da alım gücü. Dominar da seçenekler içerisinde biraz ama o fiyatlara çıkmak istemiyorum. Yoksa xmax var kafamda ama o da 16500 2016 modeli. Pulsar ve bir miktar nakit ile olayı kotarmaya çalışıyorum. Nmax yada pcx mantıklı gibi ama benim motoru hala satamadım ve zam gelecek. Gelirse zaten hiç uğraşmam motorla falan gider o paralara şahin, doğan, uno falan alırım. Hiç değilse yağmur çamur derdim ve hız konusunda sıkıntı olmaz. İnsanın içinde motor sevgisi de bırakmadı bu hükümet. Lanet olsun :(
Xmax gibi 250cc maxiscooter düşünüyorsanız ve uzun sure kullanirim hemen satmam diyorsaniz, kullandigim Daelim s3 advance 250 yi oneririm.
Pulsarin üzerine bir miktar ekleyerek düşük km temiz bir s3 bulabilirsiniz. İnternetten biraz arastirin inceleme ve karsilastirma videolari var. Sonrasında karar verirsiniz.
Geldi mi acaba canta ve varsa foto atabilir misiniz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Konuyu bende dirilteyim merhabalar bende gecen hafta msx125 imi aldim bi anda oldu motor ararken daha dogrusu biyuma gore motor ararken herkes bu motoru onerdi bende gorunce cok begendim aldim. 2200 de moto ve 9.250 ye aldim. Kirmizi renk. Canta yazilarini okudum bende ama nasil monte edilecek bilgim yok umarim burda yardimci olursunuz bana tesekkurler
Oncelikle bu kadar emek verip yazmis olmaniz cok guzel kutlarim sizi. Bende boyle bir canta ariyordum ki paylasiminizi gordum aldiginiz çantayla ilgili yorumlariniz nelerdir su anda 90 lira ali ekspreste gayet guzel gorunuyor ancak msx125 e nasil takacagim konusunda bilgim yok yada nasil durduguyla ilgili varsa foto ve bilgi paylasimi yapabilir misiniz ?
1 adet msx sinyali 188 tl, ona göre düşün :D
teşekkürler
şöyle duruyor:
iki sorum olacak, bizim zincirler o-ring li mi?
ikinci sorum şu videoda o-ring li zincirlerde wd-40 temizleme amaçlı kullanılabilir denmekte, bunu doğru düzgün bu forumda yapan var mı? yani mesela 50bin veya daha fazla km motor kullanıp zincirini wd-40 ile temizleyip bilindik bir marka zincir yağı ile yağlayan(wd-40 ın yağlama amaçlı zincirlerde kullanılmayacağını biliyorum) hiçbir sorun yaşamayan var mı? en azından forumda bu konuyu bu şekilde paylaşan olmuş mu ben bulamadım?
Selamlar,
ZZR 250 motorumu satıp MSX 125 almaya niyetlendim. Acaba çok yavaş mı kalır, keyif vermez mi diye düşünüyorum.
MSX 125 i kullanma şansım olmadı. Honda esengül de de test motoru yokmuş. Bildiğiniz test sürüsü yapabileceğim bir bayi var mi?
Servise sordum motorlarımızın yani msx 125'in zinciri o-ring yok arkadaşlar, daha sık yağlamak gerekiyor mesela ben artık her 250 km de bir düşünüyorum, acaba balata temizleyici sorun çıkartmadan temizler mi? sonuçta oring yok, metal yüzeye sıkıyoruz? umarım çok kısa sürede fikri olan biri çıkar
arkadaşlar 2017 1.850 km deki msx imi satıyorum.
kaza darbe boya yoktur.
henüz 2 aylıktır.
fiyat 10.300 tl
ciddi alıcılara ufak bir pazarlık payı vardır.
05365445609
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)