Bayilerde kalmamış hiç, istanbulda sadece 1 adet beyaz var.
Mart 2017 ye sarktı. Tabi yeni gelenler kaç lira olur kim bilir. :D
Bayilerde kalmamış hiç, istanbulda sadece 1 adet beyaz var.
Mart 2017 ye sarktı. Tabi yeni gelenler kaç lira olur kim bilir. :D
Sorun yağın viskozitesiyle değil ipone ile alakalı. Ben zaten her bakımda motul 5100 10W30 kullanıyordum. Sonra bir arkadaşım aklıma girdi ipone daha kalitelidir diye fakat kullandıktan sonra anladım ne kadar berbat olduğunu ve tekrar motul koyarak çözdüm. Ipone koyalı henüz 300 km olmuştu, usta yağı değiştirirken bir bakayım dedim yağ bildiğin elde kaymıyor motora neler yapar siz düşünün. Fakat motul öyle mi kaymak gibi Bir daha ipone'mu asla
Msx Sf'mi 10 gün kadar önce almış bulunuyorum. Şimdilik garajda yatıyor kendisi. İlk olarak sezon gelince lastikler power pure ile değişecek.
Bunun haricinde arka kuyruk iptali - sinyalli arka stop - spor manet - elcik - bar end ayna almayı düşünüyorum. Son kasada tecrübe eden var mı acaba ?
Manetleri gönül istiyor asv alayım ama düşündürüyor açıkçası, ciddi yüksek fiyatları.
Merhabalar, konuyu dirilticem galiba :D Bende şu an 2017 model msx 125 almayı planlıyorum. Cidden çok sevimli bi makine. Şu an hala kullanıyorsanız deneyimlerinizi dinlemek isterim. Şimdiden teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
SelamınAleyküm motor nasıl? Biraz bilgi alabilir miyim?
Arkadaşlar bu ay satın alabileceğim bir MSX arıyorum. Satmak isteyen veya tanıdığı olan birisi varsa bu sayfa üzerinden veya mail adresleri üzerinden haberleşebiliriz. Bütçe 7000 Tl motoru alırken tavsiyeleriniz,dikkat etmem gereken noktalar, yardımcı olabileceğiniz konularda da nacizane fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
msx'i bir kaç kere yolda gördüm.Hatta ilk gördüğümde elektrikli bisiklet sandım yakınına gittiğimde baya baya motormuş dedim.fiyatı pek uygun değil,çok sevimli orası tartışmaya kapalı.Merak ettiğim kullanıcıların msx'i tercih etme sebepleri nedir?
Herkese merhaba,
Ben de yeni bir arkadaşınız olarak aranıza katıldım.
İlk motosikletim olacak olan MSX125 SF'yi sipariş ettim, 2 hafta sonra gelmesi bekleniyor, umarım aksilik çıkmaz.
Şimdi arkadaşlar, bir iki şey sormak istiyorum.
1- Ekipman ve motosiklet hızı/gücü arasında bir bağlantı var mı? Yani 125'lik motosiklet için alınacak güvenlik önlemi ile 1000'lik için alınacak önlem aynı mıdır?
2- Ben motosikleti zaman zaman ormanda da kullanırım diye düşünüyorum, yeni modelde ABS var imiş. Bunun toprak yolda vs. sıkıntı çıkarması beklenir mi?
3- Kız arkadaşımla eski modeli denedik, bir sıkıntı yoktu. Bu yeni seleli hali, artçı için daha mı rahat?
4- Bir de egzoz artık aşağıda duruyor, bunu yukarıya almak mühendislik açıdan mümkün mü yahut zararları var mıdır?
Teşekkürler şimdiden
Hocam hayırlı olsun motorunuz. Nereden ve ne kadara aldınız acaba?
Dostlar bir şeyi merak ediyorum bu motor üretimi nerde acaba?
arkadaşlar bugun itibariyle bende bu motora sahip oldum
cuma günü teslim edecekler.
motor 2017 ve abs ile gelmiş şahsen beklemeye değdi diyebilirim.
alır almaz modifiye işlemlerine baslamak istiyorum
honda dan sarı elcikler koruma takozu vs aldım
motoru özellikle siyah seçtim aksesuarla daha şık durdu üzerinde.
fakat yabancı sitelerde gördüğüm arka şaseyi uzatma geniş lastik alcak süspansiyon vs
gibi ilaveler yapmak istiyorum.
bu benim ilk motorum fakat görüntüye öbnem veriyorum.
bu konuda beni yönlendiricek biri varsa yardımcı olabilir mi ?
bu aksesuarları tr de bulabilir miyim ?
mail adresim ozansway@hotmail.com
herkese kazasız günler dilerim
Merhaba arkadaşlar, motosiklete yeni başlayan bi arkadaşım için msx 125 ayna uzatma aparatı ya da normal halinden biraz geniş olan ayna aramaktayım.(gidondan geniş de olabilir) Yurtiçi yurtdışı sitelerde aradım fakat biraz da modelin yabancısı olduğumdan galiba bulamadım.
Kullanıcıların yardımını rica ediyorum bu konuda, yurtçi yurtdışı farketmez uzatma veya ayna kullanıcı tavsiyesine ihtiyacım bulunmakta, ucuz-pahalı fiyat aralığı önemli değil. Ayna mı almalı, uzatma aparatı mı daha iyi olur? Hangi sitelerde bulunur?Motosikletin model yılı farkeder mi? Teşekkürler..
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)