Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 16:39
Benim motorda 1500 km de suan. Rodaji zorlamadan dikkatli bir sekilde tamamladim. Duz yolda 110 yaptim en cok
Reklamlar
-
25 Ağustos 2016, 18:38
6 bindeyim yatmadan zorlamadan 111 dahada fazla gidemiyo beklesem 115 te büyük ihtimal kalır
-
25 Ağustos 2016, 18:56
Ben mekanikten ayiptir soylemesi cok iyi anlarim motoman rodaji ingilce makaledir ve anladiginiz zaman dogru demekten baska bir sansiniz yok hele tek silindir kucuk makinalarda cidden fark ettirdigine şahidim. Bende motoman rodaji uyguladim ve 1000 km civari motul tam sentetik le devam ettim 5000 biseydi pek manasi yok detayinin. Bir ara ipone tam sentetik denedim bence yagin vites gecislerine etkisine gore tercih yapin ve 2000km yi gecirmeden tekrar degistirin. Ben oyle yapiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
Ben evliyim bu arada esimle toplam 150kg civari ediyoruz duzde 105 e cikti gaz kestim. 100 kg 190 boyu olan arkadasimlada 100 gordum millet foto cekiyordu motosiklet gorunmediginden
-
25 Ağustos 2016, 22:38
Merhaba arkadaslar 4.vites olması negatif etki yaratıyormu motorda ? 4 Vites de bagırma gibi bi etki
-
27 Ağustos 2016, 16:15
Bugün bodrum honda kıvrakta 5000 km periyodik bakım uygulandı. Yağ olarak ipone 10W30 koydurdum. Israrla 800ml konması gerektiğini söylediler ama bende kitapçıkta yazan 900ml olan miktarın konmasını istedim. Bir bildikleri mi var bilmiyorum. İnşallah benim şu son hız problemi çözülür. Birde önceki sayfalarda 4.5 lt benzinle 250-300 km yol yaptığını yazanlar olmuş. Ben 200 km yaparsam öpüp başıma koyuyorum ki o da sakin kullanımla. Harbiden başlayacam böyle msx e de.
-
27 Ağustos 2016, 17:08
fazla takmayın benimde yakıt tüketimim o civarlarda 200 km de benzin isiğim yanıyo bazen 180 km de ışık yanmaya baslıyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
deposu küçük olduğu için hergün kullanıyosanız çok çabuk bitiyo gibi gelebilir
-
07 Eylül 2016, 16:49
Herkese merhaba bugün hasanpaşadan riderdenimden motosiklet pantolonu aldım dün arkadasımla 150 km yol yaptım bugunde annemle 85 km yol yaptım ve sele inanılmaz ağrıttı şu seleye bi çözüm bulmam lazım
-
07 Eylül 2016, 21:40
Pantolon hayirli olsun. Hangi modelini aldin. Motorla daha uzun yol yapamadim ama kisa mesafelerde bile hafiften agri yapiyor sele. Yurt disinda satilan selelerden almayi dusunuyorum ben belki konfor olarak daha iyi olur. Egzoz aldim yurtdisindan onu bekliyorum bi gelsin sonrasinda sele getirtmeyi dusunuyorum
-
07 Eylül 2016, 22:10
kurttomer adlı üyeden alıntı
Pantolon hayirli olsun. Hangi modelini aldin. Motorla daha uzun yol yapamadim ama kisa mesafelerde bile hafiften agri yapiyor sele. Yurt disinda satilan selelerden almayi dusunuyorum ben belki konfor olarak daha iyi olur. Egzoz aldim yurtdisindan onu bekliyorum bi gelsin sonrasinda sele getirtmeyi dusunuyorum
Karayel modelini aldım hem kirli gözükmez çabuk kirlenmez diye karayel modelini seçtim sele için sirinevler motoaya gitmeyi düsünüyorum sele için belki yardımcı olabilirler.egzoz için bende arayıstayım yurtdısından pek esya almayı sevmiyorum istanbuldada ucuz yollu egzoz nerden bulabilirim bi fikrim yok ucuz egzoz takarsan sıkıntı cıkartır diyenler var fakat egzoz için fazla bütce artırmak istemiyorum bu egzoz için bi çözüm bulamadım
-
07 Eylül 2016, 22:26
okan kömür adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba bugün hasanpaşadan riderdenimden motosiklet pantolonu aldım dün arkadasımla 150 km yol yaptım bugunde annemle 85 km yol yaptım ve sele inanılmaz ağrıttı şu seleye bi çözüm bulmam lazım
Gule gule kullanin. Ben de samyeli modelini ya da revit airwave modelini dusunuyorum. Fiyat ne odediniz mahsuru yoksa?
-
07 Eylül 2016, 22:30
french press adlı üyeden alıntı
Gule gule kullanin. Ben de samyeli modelini ya da revit airwave modelini dusunuyorum. Fiyat ne odediniz mahsuru yoksa?
Eyvallah sağolun 340 tl nakit ödedim
-
07 Eylül 2016, 23:03
Karayel modelini aldım hem kirli gözükmez çabuk kirlenmez diye karayel modelini seçtim
sele için sirinevler motoaya gitmeyi düsünüyorum sele için belki yardımcı olabilirler.egzoz için bende arayıstayım yurtdısından pek esya almayı sevmiyorum istanbuldada ucuz yollu egzoz nerden bulabilirim bi fikrim yok ucuz egzoz takarsan sıkıntı cıkartır diyenler var fakat egzoz için fazla bütce artırmak istemiyorum bu egzoz için bi çözüm bulamadım
Benimde aklimda bu model bi gidip bakamadim. Egzoz meselesiyle cok ugrastim. Sadece son susturucuyu degistirmek istiyorum. En son 150 liraya guzel bi egzoz buldum onu alacaktim ama montaj ve ara boruya 400 lira fiyat cekince vazgectim . Aliexpressten replika akrapoviclerden aldim ara borusuyla birlikte. Montaj icin iyi bir yer bulmam lazim simdi
-
07 Eylül 2016, 23:21
Benimde aklimda bu model bi gidip bakamadim. Egzoz meselesiyle cok ugrastim. Sadece son susturucuyu degistirmek istiyorum. En son 150 liraya guzel bi egzoz buldum onu alacaktim ama montaj ve ara boruya 400 lira fiyat cekince vazgectim
. Aliexpressten replika akrapoviclerden aldim ara borusuyla birlikte. Montaj icin iyi bir yer bulmam lazim simdi
Guzel usta bulmakta zor is servise sorun belki takarlar su 150 iken 400 olma durumu kotuymus
-
07 Eylül 2016, 23:35
Guzel usta bulmakta zor is servise sorun belki takarlar su 150 iken 400 olma durumu kotuymus
Bakima servise gidince sormustum motor garantiden cikar biz montajini yapmayiz demislerdi. Avrupa yakasinda iyi bir egzoz ustasi bulmam lazim
-
07 Eylül 2016, 23:40
Bakima servise gidince sormustum motor garantiden cikar biz montajini yapmayiz demislerdi. Avrupa yakasinda iyi bir egzoz ustasi bulmam lazim
Hiç servisten baska ustaya gitmiyorum bende bi kere gittim baktım garip garip seyler söylüyo daha da gitmem
-
07 Eylül 2016, 23:54
Hiç servisten baska ustaya gitmiyorum bende bi kere gittim baktım garip garip seyler söylüyo daha da gitmem
Tanidik bir usta olmadikca servise gitmek en garantisi Servistede iyi bir yer bulmak lazim. Ilk bakimi yaptirdigim yerden pek memnun kalmadim. Simdi tekrardan bakim zamani geldi. Senin gittigin servis hangisi ilgi alakalari nasil. 1000 bakimina gittigim zaman motoru aldilar hicbirsey soylemeden teslim ettiler. Ben sormasam neler yapildi birdaha ne zaman gelmem lazim falan diye bir bilgi vermeyeceklerdi. Agizlarindan resmen zorla laf aldim
-
08 Eylül 2016, 00:18
Tanidik bir usta olmadikca servise gitmek en garantisi
Servistede iyi bir yer bulmak lazim. Ilk bakimi yaptirdigim yerden pek memnun kalmadim. Simdi tekrardan bakim zamani geldi. Senin gittigin servis hangisi ilgi alakalari nasil. 1000 bakimina gittigim zaman motoru aldilar hicbirsey soylemeden teslim ettiler. Ben sormasam neler yapildi birdaha ne zaman gelmem lazim falan diye bir bilgi vermeyeceklerdi. Agizlarindan resmen zorla laf aldim
Şirinevler honda otosevere gidiyorum çok memnunum neler yapılmasını istediklerimi söylüyorum baska birsey varsan onlar söylüyo honda otoseveri tavsiye ederim işini biliyolar
-
08 Eylül 2016, 00:36
Şirinevler honda otosevere gidiyorum çok memnunum neler yapılmasını istediklerimi söylüyorum baska birsey varsan onlar söylüyo honda otoseveri tavsiye ederim işini biliyolar
Eyvallah sagolasin simdiki bakimda birde orayi deneyeyim
-
08 Eylül 2016, 08:48
Eyvallah sagolasin simdiki bakimda birde orayi deneyeyim
Gelirsen motoayada bir bak sele konusunda
-
09 Eylül 2016, 02:11
Gelirsen motoayada bir bak sele konusunda
Servise gidince orayada bi ugrarim jel sele olayini sorusturmak lazim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)