Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda MSX 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu motosiklete aranızda, yurtdışında satılan big bore kitlerden takan var mı acaba?
    hummar34 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CRF250L
    Selamlar,

Haftasonu kilyos gezisinden görüntüler derledim. Olumlu veya olumsuz yorumlarınız olursa sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=C-jHRJ170JM

hummar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX 125 , Kawasaki ER6N , Ducati 795
    Alıntı osmanico adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamun aleyküm arkadaşlar. Bu motosiklete aranızda, yurtdışında satılan big bore kitlerden takan var mı acaba?
    Yasin INKAYA facebooktan bakarsan bigbore kit var vede istanbul da ikamet ediyor .
    Maalesef Kusurlarını Söylemediğimiz için Kendini Mükemmel Zanneden insanlar Var. Uygun Bir Uslüp ile Söylemek Gerekiyor

okan kükner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Bu Cuma msx imi sattım. Tam 1 sene geçirdik yağmur, çamur, kar, uzun yol, dağ tepe bir kere yolda bırakmadı. Çocuğum gibi olmuştu bir burukluk oldu. Alacak olanlar bu motoru gönül rahatlığıyla alabilir. Hiç bir sorun çıkartmadı ve yarı yolda bırakmadı kerata. Ah bir de uzun boylu olsaydı sanırım hiç satmazdım.

okan kömür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda grom
    Bende bi satmaya niyetlendim sonra hem satmak istemedim hem üstüne ekleyip daha iyisini alamazdım diye satmaktan vazgeçtim

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Bugun sirinevler motomaxte motul zincir yağı aldım eskiden zinciri temizlemek için motulun zincir temizleme spreyini kullanırdım fakat bütcem olmadığı için birtek zincir yağını alabildim simdi zinciri temizlemek için gazyağı arayısındayım ama bulamıyorum onun yerine mazot kullansam ne kadar sağlıklı olur?

Motosikleti
    mt 07
    hiç birsıkıntı olmaz okan ben 5 tl balata sipreyi aldım zincirede sıktım bişey olurmu bilmiyorum ama gayet güzel oldu

Motosikleti
    honda grom
    Alıntı s0me0ne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç birsıkıntı olmaz okan ben 5 tl balata sipreyi aldım zincirede sıktım bişey olurmu bilmiyorum ama gayet güzel oldu
    Sağolasın ali abi bende oyle deniyim o zaman

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Arkadaşlar selam bu motorda ön farı farklı bir modelle değişeniniz oldu mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Arkadaşlar selam bu motorda ön farı farklı bir modelle değişeniniz oldu mu? Bir kac sorum olacak

Motosikleti
    mt 07
    https://www.youtube.com/watch?v=KAbP8W5itjM&feature=share
    hafta sonu gezinti süperdi valla bi ara hep beraber gidelim kim var artık

Motosikleti
    Msx 125
    Herkese selamlar,
    İstanbul çıkışlı Bandırma Biga üzerinden Bozcaada gezimizin küçük bir kısmı aşağıdaki linkte. Toplamda 1010 Km yol yaptık.
    https://www.youtube.com/watch?v=5PGFe1HY_g4

Motosikleti
    Hyosung RT 125

Yanlis yazdim duzeltcem

Sahibinden de biraz baktım bu motora, satanların hemen hemen hepsi 5 bin km civarında. Neden satıyorlar anlamadım. Yakıt tüketimini fazla? Ya da başka bir eksisi mi var? Bilgi verirseniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Yakıt tüketimi çok azmış daha önceki yorumlari okuyunca gördüm cok pardon. Ama neden millet fazla km yapmadan satmak istiyor hala anlayabilmis değilim:(

Motosikleti
    honda grom
    Alıntı zago06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden de biraz baktım bu motora, satanların hemen hemen hepsi 5 bin km civarında. Neden satıyorlar anlamadım. Yakıt tüketimini fazla? Ya da başka bir eksisi mi var? Bilgi verirseniz sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

Yakıt tüketimi çok azmış daha önceki yorumlari okuyunca gördüm cok pardon. Ama neden millet fazla km yapmadan satmak istiyor hala anlayabilmis değilim:(
    Sıkılanlar var,değer kaybettiklerlini düsünenler var,125cc olduğu için cc yükseltmek isteyenler var cins bir motosiklet gibi gözüktüğü için beklenti farklı oluyo coğu kişide beklentide karsılamayınca satıyolar

Motosikleti
    Hyosung RT 125
    Peki 2 kişi kullanımı nasıl? Yokuslarda falan zorlancani sanmıyorum pek ama merak ediyorum işte bir de lastikleri küçük ya scoterlarda biraz derin cukura girdimi denge bozuluyor hemen bunda nasıl o durum acaba? Otordum semtte insaatlardan dolayı yollarda cok cukurlar var da :(

Motosikleti
    mt 07
    Gecen hafta gezide bir tane ybr vardı düz yolda beni geciyordu ama rampalarda ben onu geciyordum ybr den fazlası var eksiği yok geciyor dediğim kıl payı.yArkadaşim RKS titanic aldı 150cc durum ondada aynı düz yolda geçmeleri sadece lastiğin buyuk olması hiçbir 125cc makinalardan aşagı değil

Ayrıca hız rekorumu kırdım 128 km kesiciye girdi

divergent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX
    Alıntı s0me0ne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecen hafta gezide bir tane ybr vardı düz yolda beni geciyordu ama rampalarda ben onu geciyordum ybr den fazlası var eksiği yok geciyor dediğim kıl payı.yArkadaşim RKS titanic aldı 150cc durum ondada aynı düz yolda geçmeleri sadece lastiğin buyuk olması hiçbir 125cc makinalardan aşagı değil

Ayrıca hız rekorumu kırdım 128 km kesiciye girdi
    Bazı msx lerde son hız konusunda dağlar kadar fark var. Bu konu face grubundada sorulmuştu. Kimisi senin gibi 120 küsür km leri görüyor kimiside benim gibi max 110 vs. Acaba bazı msxlerin beyninde mi sorun var yoksa kullandığımız yağlar mı bu performans kaybına neden oluyor? İlk bakımda kitapçıkta 10W30 önerilmesine rağmen tavsiye üzerine motul 5100 10W40 koydurmuştum fakat müthiş bir hız kaybı yaşamıştım. Mesela hafif rampalarda bile 65 km hızı geçmiyordu. Bende bir sonraki bakımda motul 5100 10W30 koydurdum motor rahatladı ancak yinede bu bahsedilen hızlara ulaşmadı. Bu yağdaki ester katkı maddesi performansı etkiliyor olabilir mi acaba? Bi sonraki bakım için ipone yarı sentetik 10W30 aldım bunda ester katkısı yok.

Motosikleti
    mt 07
    nerdeyse 2 sene oldu alalı msx ilk defa cıktım uzun bir iniş olması şart bir kere düz yolda maksimum 110.Bakımda ben hiç birsey demedim onu koy bunu koy kalıteli olsun dedim sadece ) iphone yağ oldunu biliyorum sadece.Tam doğrulunu bilmemekle beraber yüksek devirde vites değiştirmek son hızı artırdıgı söyleniyor rodaj bittikten sonra bende yüksek devirde vites değiştirim.Cevap bumudur bilmiyorum ama

egemen0zturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim motorum 1200km de max hız 115
    115 e gelene kadar Bajaj discover 2 kere geçiyor

Motosikleti
    mt 07
    http://www.yolemniyeti.org Eğtim veriliyor eğtim sonunda Herkese kask yelek veriliyor gelmek istiyenler olabilir belki

rodajı dikkatli yapanlar sanırım 110 görüyor.

ben bastım 128

divergent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda MSX
    Alıntı AhmetH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodajı dikkatli yapanlar sanırım 110 görüyor.

ben bastım 128
    Aynen öyle bende rodajı itinayla yapmıştım ama bu yüzden mi motor iyi gitmiyor yoksa yağdan mı göreceğiz. Cumartesi günü 5000 km bakımına girecek ipone 10W30 yağ konulacak ve inşallah düzelecek. Kullandığın yağ nedir?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)