Ebatlar(UxYxG): 1995 mm x 760 mm x 1095 mm
Dingil Mesafesi: 1280 mm
Ağırlık: 136 Kg ( HJ150-9 ) / 135 Kg ( HJ150-9A )
Yerden Yükseklik: 178 mm
Sele Yüksekliği: 770 mm
Tank Kapasitesi: 13.3 L
Motor Tipi: 4 Zamanlı, Tek silindir, Hava Soğutmalı
Max. Güç: 8.4 KW ( 8,000 rpm )
Max. Tork: 11.3 N.m ( 6,000 rpm )
Karbüratör: Dalgıç
Aktarım: 5 Vites
Ateşleme: Dijital CDI
Marş: Elektrik / Ayak Marşı
Fren: Ön disk tambur / Arka tambur
Lastik: Ön : 2,75/18 - Arka : 90/90-18
Akü: 12V6h ( Bakım gerektirmez )
Titreşimini CBF150 hatta Inazuma ile kıyaslayabildiğim tek motor. Diğer Çinlilerle alakası yok, kıymeti hala anlaşılamadı. Fiyatı biraz daha düşük olsa çok iyi satar.
Ben kullanıyorum şuan 2400 km oldu hiç bir sıkıntı çıkarmadı, sadece aynaların açısı yetersiz.Gerçekten hala hak ettiği yere gelemedi zamanında konu açıp arkadaşlara şiddetle tavsiye ettim gidip titreşimli kalitesi düşük motor almasınlar diye ama pek yeterli olmadı sanırım. Fuarda bütün küçük hacimleri baya bi inceledim haouje kadar kalitelisini görmedim. İnanmayanlara da kullandırabilirim demiştim.
motor da sıfır vibrasyon var çünkü çift balansör var herseyiyle harika bir motor şu anda tanıtım amacıyla fiyatı uygun diye hemen aldım seneye baya bir zam gelecekmiş bayinin dediğine göre zaten yurt dışında 150-9 olan modelini honda ve yamaha dan daha pahalı bu herseyi açıklıyor zaten...http://www.beijingriders.com/Street/...39_531852.aspx
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
arkaşlar selam, bende hj150-9 motor var ve son derece memnunum. en fazla hoşuma giden özelliği ise titreşim neredeyse hiç yapmıyor olması. oldukça uygun ücretle ve suzuki gibi bi markayla aynı fabrika çıkışlı olması insana güven veriyor.
bu arada belki ilginizi çeker diye söylemek istedim. haojue türkiye, facebook sayfasında bizden gelen motosiklet paylaşımlarıyla ilgili bi fotoğraf albümü yapacakmış. sayfalarında bizim de motorumuz görünse fena olmaz sanki
Arkadaşlar motoru çok araştırdım ve doydum artık şimdi alma zamanı fakat benim bir kaç sorum olacak bu motor Yamaha ybr den dayanıklımıdır bana mantık olarak dayanıklı geliyor sizce masıldır
hiç boşuna kafanı bulandırma sadece kullanan haouje cilerden bilgi al diğerleri ön yargı ile yaklaşıp hiç yamaha ile haojue bir olur mu diyecekler kalite olarak kesinlikle haojue önde.
Bulundugum kasabada satisini yapan ufak bir yer var abi adam nasil pazarliyor hicbir abarti ve yalan yok" bu Tayvan da uretiliyor ustunde Yamaha motoru var " dedi nasil bir pazarlama anlayisi var ben anlayabilmis degilim.Cin mali ama adi cikmis diger mallar gibi degil dese garanti ve servisi konusunda biraz bilgi verse en azindan cok daha ilgi cekici olabilir sahsen yakindan kontrol ettim test etme firsatim malesef olmadi ama gorunusu ve malzeme kalitesi hosuma gitti ama abi insan guvenemiyor iste...
Dostum bu motor Suzuki kalitesinde bir motor bende senin gibiydim fakat kullanınca anlıyorsun herşeyi. Faceden yabancı gruplara bak adamlar 94 bin km 50 bin km yol yapmış sıkıntı yok. Ben Kullanıcı olarak tavsiye ediyorum . Zaten hava filtresinde Suzuki haojue yazıyor yani lafta değil Ortaklık. Sitesine gir herşey ortada. Bu arada Suzuki inazumayı üreten firma haojue