Merhabalar,
Motoru alalı 4 ay oldu, 6.000 km ye dayandım ve bakımını yine Honda MARMARA da yaptırdım, Bülent ustaya selamlar
İlk motorum olması ile birilikte ben gayet memnunum.
Güç olarak tatmin edici 0-100km 5-5,2 sn, yol tutuşu ve özellikle fren bakımından gayet güven verici. Motor ABS li olup fabrika çıkış lastikleri DUNLOP (en azından benimkiler öyle) şu ana kadar yağmurlu havada kullanmama rağmen bir sıkıntı yaşamadım (düşük viteste aşırı gaza yüklenmelerde kıç atmaları saymazsak
)
Biraz ağır (kg bakımından) olmasına rağmen şehir içi kullanımı çok zevkli ve ideal diyebilirim, her yere girip çıkabiliyor. Uzun yol artçılı olarak en uzak istanbul-çanakkale yaptım (tekirdağ-gelibolu üzerinden), rüzgar (ve trafik cezası 107km ile 172 TL cik) dışında her hangi bir olumsuzluk ile karşılaşmadım, selesi gayet rahat yada benim popo artık nasır tutmuş.
Yakıt tüketimine gelecek olursak 6. vites 80-100 aralığında 100km/3,1-3,3L seviyelerini yakalamak mümkün fakat yok ben biraz daha agresif ve hızlı kullanırım derseniz kullanımınıza göre 100Km/4,2-5,1L aralığında yakmaktadır.
Eğer sormak istediğiniz daha spesifik detaylar var ise elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.