aramızaaa
___KILIÇ___
aramızaaa
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Daha eve girmeden, arka bahçeye gittim, brandanın altından motora baktım Lastikleri patlak mı kontrol ettim Özlemişim gerçekten
Ben bu haftasonu en azından izmit'e gitmeyi planlamıştım, ama kısmet bakalım. Benim motor 760km de. Kısa bir gezi ve 1000 bakıma sokacağım haftaya.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Yawf Arkadaşlar izmite gidemezsek Baggio ya gidelim Dogumgünü pastasını yiyelimalikara adlı üyeden alıntı
Bence süper fikir
Yemeğin olduğu her yere gelirim
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Arkadaşlar aklıma ne geldi..
Herkes motorla birlikte bi resmini yollasın bana giriş sayfamıza koyalım(ekleyelim) örnekteki gibi..
Alikara
Baggio
Güven
Daan
Dogan
Alper
Catma
Hadi...........
Tamam ama yarın göndersem, hava karardı da
Olmazzzz çıkart pijamaları dooru motorun başına (kostümleri giymeyi unutma)alikara adlı üyeden alıntı
Şimdilik bu var Ağva yolunda çay bahçesinde mola verince çekmiştim. Ama ben yokum, yarın ben de üzerinde olurum
Sensiz olmaz hocam yarın alırız.Yakışıklı olsun
Arkadaslar kasko yaptirmayi dusunen varsa aranizda cbf 500 icin axa oyak'tan730 ytl ye teklif aldim
%25 pesin kalani dort esit taksitle ilgilenen arkadaslar varsa yardimci olmaya calisirim. ben onumuzdeki hafta yaptiricam.
Fiyat güzel ama çalınmaya karşı sigorta var mı?
valla her turlu calinmaya karsi kaskolu. Garaj sarti aramiyolarmis ama yarin daha detayli bir bilgi edinmeye calisicam.
Alperrr ilgileniyorum detay geçersen sevinirim bu ara bi resmini yolla bana motorunla..ALPERRR adlı üyeden alıntı
valla elimde bir tane resim var onu yuklemeyi deniyorum insallah olmustur.
kasko icin daha detayli bilgileri enkisa surede bildiricem arkadaslar
resim yukleme olayini beceremedim bi tarif edebilirmisiniz yada hazir tarif varsa nerde bulabilirim.
Altta gelişmiş cevaba tıkla önce..Diger seçeneklerden Eklenti ekleye tıkla..Bilgisayardan dosya yükleden Browse.. tıkla.Resmini seç.open de . yükleyi tıkla.Veee gönder.zormu oldu..ALPERRR adlı üyeden alıntı
Alikara daha kestirme yolu yokmu yawww..
Alikara biz senden resim istedik sen videonu yollamışsın..
http://video.google.com/videoplay?docid=8304013486379109138&q=lotus+super+ seven
Ayıpsın tunoka kardeş.Gelmez miyim.Antakya-Edirne nedir ki? Şaka bir yana çok isterim aslında ama işim gereği,bu imkansız gibi bir şey.Dediğim gibi,kalbim sizinle.Şimdilik O'nunla idare ederseniz sevinirim.Bu arada düzeltme için teşekkürler.tunoka adlı üyeden alıntı
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Ben de böyle yolladım resmi .Açıkçası bu foruma yolladığım ilk resim oldu
Ayrıca süper lastik yakmışım, kendimi tanıyamadım
herkeze günaydın arkadaşlar teşekkür ederim ne demek başımın üstünde yeriniz var buyrun gelin. alperrr kasko teklifi çok iyi bunun için motor koruma demiri şart koşuyorlarmı. eğer müsaitsen öğleden sonra istoç özen'e gidip demiri taktıracağım istersen birlikte gidelim. yarınki geziyi ne yapıyoruz?
nereye gidiyoruz ?
hepinizin özeline mesaj atıyorum gsm numaramı haberleşelim.
Baggio koruma demiri takmışş..saglammı diye denemez inşallah
Arkadaşlar izmit işi sakat sanki bence istanbulda kalalım ve turluyalım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)