feys de cbf500 Türkiye var. orda kullanıcılar daha aktif. almayı düşünen arkadaşlar oraya yazabilirler.
feys de cbf500 Türkiye var. orda kullanıcılar daha aktif. almayı düşünen arkadaşlar oraya yazabilirler.
Selam Arkadaşlar , aranıza yeni katıldım , Noter haftasonu kapalı olduğu için p.tesi motorumu teslim alıyorum satan arkadaştan.
Selamlar, 18.000 kilometrelik honda twister tecrubesinden sonra ben de dun Ankara'dan bir cbf 500 alarak araniza katildim. Motosiklet 50.000 km de ve aldigim gibi Ankara-Bandirma yaptim. Motosikletin devrine alisik olmadigim vs gibi durumlari da dusunursek bence cc sine gore makul bir yakit tuketimi var. Ankara-Bandirma genellikle otoyol surusu 110-120 bandinda 100km de ortalama 4 litre yakti.
Ekonomik ve güçlü CB 500F, rüya gibi bir motor
cb 500f yakıtta guzelde yine de ama cbf 500 beygir olarak daha güçlü
merhabalar;
daha önceleri uzun bir süre (7 seneye yakın) memlekette 125 ve 150 cc motorlar kullandım. uzun yol yapmak istediğimden cbf500 ü kendime uygun gördüm. karbüratörlü olması bana daha bir sorunsuzluk hissiyatı veriyor şuan elimde 11.000 tl bütçe var bu aralıklarda bu motorun temizini bulur muyum? temiz olduğunu nasıl anlarım? Problemi varsa neresinde vardır?
yardımcı olursanız sevinirim
CB 650F tam anlamıyla bir naked hem hızlı hem rahat
Rahat motor denince aklıma gelen tek şey
Rahat ve güzel sağlam motor.ama forum nerdeyse cumaya cenazesi kalkıcak herkes uyuyormu...
Arkadaşlar Honda CBF500 için K&N performans (temizlenebilir) hava filtresi satılıktır, ihtiyacı olan yada sorusu olan malum sitede ilan nosu:309446151
The Power of The Dreams.
Çok keyif aldığım motorlardan biriydi,eğer tekrar honda almasaydım,keşke satmasaydım dedirtecek cinstendi.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
valla ben satalı 8 9 ay oldu cbf 500 e çok üzüldüm yerine cbr 1100 x aldım onuda sattım yerine psi 150 aldım onuda sattım şu an cbf 250 twister var. hep honda üzerinden yürüdüğüm için hiç üzülmüyorum ama cbf 500 bambaşkaydı. olsa yine alırdım.
konuyu hortlatalım :D
Evet arkadaşlar son kulvarda bu motoru alma niyetindeyim varmı bu konu başlığına eklemek istedikleri olan ?
Temiz bir motor bulursan hiç düşünme. Face de sayfası var cbf 500ün. Ordan da takip edebilirsin
ACİL CBF 500 YATAK PİSTON SEGMAN KRANK VE YAĞ POMPASI LAZIM NEREDEN BULABİLİRİM
HAYAT KIZGIN BOĞA BEN KIRMIZI PELERİN: ::
Honda servisinden sipariş verebilirsiniz. Fabrikada yoksa, 15 gün içinde elinizde oluyor
Arkadaşlar merhaba, İstanbulda önden kazası olmayan bir CBF 500 arıyorum, şuana kadar hangisine baktıysam önden kazalı çıktı. Bildiğiniz varsa yönlendirirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)