necdet hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar bu gün benim doğum günüm
necdet hayırlı uğurlu olsun
arkadaşlar bu gün benim doğum günüm
Nice mutlu yıllara Allah uzun ömürler versin.
1- tunoka -Beylikdüzü (silver)
2- alikara -Göztepe (siyah)
3- baggio -Bayrampaşa (silver)
4- necdet -Mecidiyeköy (silver)
5- daan -Etiler ( silver)
6- doğan -
7- güven 61 - Hatay (siyah)
8- alperrr - Esenler (silver)
9- catma - Ankara
dedikya pazara erteledik diye...niye acele ediyon...madem açık ettin eh..iyiki doğdun kardeş
Pazargünü geliyon dime Baggio
teşekkürler
tuncel abi eşim bu pazar malesef gelemiyor grip oldu havalarda serin daha çok hastalanır diye korkuyorben yanlız geleceğim.
alperrr kasko işini ne yaptın görüşebildinmi.
necdet ve alikarada geliyor başka gelen varmı??
1-tunoka+1
2-Baggio
3-Necdet
4-Alikara+1
Alikara dönmedinmi daha ...
sağol baggio senin yaşgününü kutlamak isterdim ama yaşlanan arkadaşa ihanet olur şaka şaka yaşgününü en içten kutlarım inşalah 100yaşına
ulaşırsın
Pazar günkü olay yalan olur arkadaşlar... Hava yağmurlu hem sağanak şeklinde olacakmış... Ben cumartesi bebek - tarabya arası bir tur atacam, isterseniz katılın..
teşekkürler arkadaşlar 100 yaş değilde allah hepimizi yatağa düşürmeyecek bir ömür versin AMİN
daan kardeş sana yanlış bilgi vermişler hava parçalı bulutlu şimdi cnn haberlerde verdiler cumartesi işim yok seninle buluşabiliriz bir yerde rivaya
doğru gidebiliriz oralarda trafik fazla yok hem orman havası alırız katılan varsa gelsin
Bende varım ağalar..necdet adlı üyeden alıntı
Walla bende pazarı yagmurlu gördüm ama...!!
cumartesi bekar bekar gelirim. Pazar Allahkerim..
Şu Riva dedikleeeeriiiiiiiii...........
Bi tur yetermi Daan kardeşDaan adlı üyeden alıntı
Necdet sabahtan yapalım bu işi hocam sana uyarsa, 1 den sonra bir yere gitmem lazım..
Pazar hava guzel olursa ben de gelirim tabiki de!
Sonunda döndüm Edirne'den
Pazar hava açacak yaa, öyle izledim haberlerde.
Ben c.tesi evde olmam lazım, boya-badana var. Ancak pazar çıkabilirim, hava güzel olursa tabii.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
arkadaşlar şu an yazlıktayım abimin pc den girebildim motoru baya yordum bugün rivaya felan gittim alet senmisin demiyor ilk 100km devirdim kaldı 900 cumartesi gelen arkadaşlar beni 11.00sonra arasınlar biryer belirleyip
buluşalım bir riva yaparız yollar süper 20-30km bu ara baggio yengeye çok geçmiş olsun hasta etme tabi bende pazar hava iyi olduğunu duydum ama
yinede cumartesi akşam havaduruma bakalım saygılar
Ha gayret arkadaşlar motorları iyi açın Alikara bizi Edirneye götürecekmiş tarih vermedi ama ..Edirne dönüşü Tekirdağda köfte yicek mişmişiz (umarım hayal değildir.... yada canım ölleee istedi yaw )
Abi sen iste, gideriz tabii Eşim de gitmek istiyor Edirne'ye zaten. "Sen gidiyorsun, merak ediyorum" diyor Önümüz yaz, havalar güzel, bir sürü gezi düzenleriz.
Gezicez tabi, niye aldık bu motoru
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Arkadaşlar işte örnek bi CBF500 cü....Süpersin kardeş yaw bölle olmalıalikara adlı üyeden alıntı
Sevgili tunoka.Artık topiklerde kaybolmaya başlamışım''falan yazıyı hangi başlığa yazmıştım?''diye.Bir başlık altında olmamız çok iyi.Aynı şey ,dün aklıma gelmişti.Bu gün başlığı gördüm.Bu arada Catma,hoşgeldin aramıza.Necdet'çiim;CBF 500'ün hayırlı olsun.İyi ki doğdun baggio.Nice mutlu yıllara.Arkadaşlar;Benim CBF500,tuttuğunuz listede siyah görünüyor.Benimki sılver.İsterseniz bakın:
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
o süper ozaman edirneye gitmeden motorun ilk bakımı inşalah cuma yaptırırım
ne olur ne olmaz aniden yolculuk olur bu ara hoşgeldin alikara motorunu özlemişindir
guven kardeş hayırlı olsun ama bu motoru biryerden tanıyorum hay alah aynısı
bendede varmış unuttum
gÜVEN KARDEŞ eDİRNE GEZİSİNE GELİYON DİMİİ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)