serhatarman,hayırlı olsun kardeş.güle güle kullanman dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hoşbuldum sıcak bi karşılama ne guzel zira benım gozumde ruhu olan bır makına bu.teşekkur ederım.muhabbete dahil olabılmek cok guzel. malesef siteye foto yuklemeyı bılmıyorum denedım ama başaramadım gerçi gezmekten fırsat bulamadım kı guzel kareler yakalıyım bugun yarın bırkaç fotograf cekip yuklemek ısterım onerılerınızı tavsıyelerınızı alırım bu dogrultuda zaman buldukca eklemeler-ilaveler yaparım.kurdugunuz facebook adresını yazarsanız oraya daha rahat yukleyebılırım sanırım yolu düşen arkadaşları beklerım tanışırız sohbet ederız.Ustam da florya'da bilgin motor dur hemen hemen her gun ugrar yoklama bırakırım.fotografları yuklemeye çalışıcam facebook grubunu da yazarsanız uye olayım.facebook'a foto eklemesını bılıyorum
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Arkadaşlar bugün Honda servisinde lastiklerimi taktırdım. Zincir bakımını da yaptırdım ve havanın güzelliğini fırsat bilip arkadaşlarla bir güzel gezdik. Yeni lastikler çok keyifli bir sürüş yaşattı
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
adasel lastikler ön arka ne kadara mal oldu acaba ? sezon sonunda falan ben de değişsem iyi olucak
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
Selam arkadaşlar bugün itibari ile bende CBF500 sahibi oldum 2006 model Bordo Adanadan Sevgili Bora abimin motorunu aldım.Yüce mevlam bana nasip etti çok şükür eğer aranıza kabul ederseniz bende katılmak isterim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
güle güle kullan kardeş,kazasız,belasız.benim baktığım kadar bak yeter.
Merhabalar,
dün çoğunluğu orta-bozuk zeminli kasaba yollarında 100km kadar CBF500 kullandım.Hava mükemmeldi ve güzergah da keyifliydi. Kapadokya
Ancak, daha önce kullandığım V-Strom dan olsa gerek, süspansiyon bana biraz sert geldi.
Belimde de sorun olduğundan akşamına ağrı kaçınılmaz oldu...
Sorum şudur;
1- CBF 500 ün süspansiyon ayarı ne kadar etkili olur? Benim motor henüz 2400km de ve ilk sahibinin ayar yaptığına ihtimal vermiyorum, bu da kitapçığa göre 3 nolu ayarda demek.
Bunu 1 e düşürdüğümde gerçekten yumuşarmı?
2- CBF 600 ün süspansiyonları tamamen aynı mı yoksa daha mı yumuşak yada sert ? Bu konuda cevabınız çok önemli, eğer daha yumuşaksa CBF 600 alacağım.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
Latikleri michelin pilot road aldım. ön-arka 500 lira. Aslında fuarda alırken takması da içinde anlaştık ama benim fırsatım olmadı. Honda servise götürdüm taktırmaya. Zincir bakımı ve lastik takma (doğal olarak balans ayarı da yapıldı) 65 lira da ona ödedim. Ben ucuza kaçmıyorum ancak. Motorumla ilgili herşeyi yetkili serviste yaptırıyorum.
Acar65 yeni motorun hayırlı olsun.
Bora abi inşallah sende kısa zamanda yine güzel bir motorla aramıza dönersin.
AlperAy, ben motorumu fabrika çıkışındaki amortisör ayarında kullanıyorum. Amortisörün çok yumuşak olması virajlarda olumsuz etkiler bilgin olsun.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Ya ben 4 ay önce aldım ama aranıza katılmayı unuttum :D aranıza katilabilirmiyim bı sorun yoksa :D
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Selam Arkadaşlar,Cumartesi itibari ile motor aldığımı yazmıştım.Motoruma ön cam almak istiyorum nereden bulabilirim, bide ön cam takmanın artı ve eksilerini yazarsanız memnun olurum.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
en büyük artısı göstergeleri güneşten, sıçrayan taşlardan v.s. korumak. touring camlar gövdeyi de rüzgardan korur. ama kask daha fazla rüzgar alır..
Avcıceyhan güle güle kullan motorunu inşallah..
ben sana ve diğer cbf 500 cülere yardımcı olayım,mustafacığım.bakıver:
http://www.ozenplexi.com/honda_yeni.htm
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)