Honda CBF500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Şubat 2011, 22:17
şu anda adanaya gitmem çok zor maalesef..
ankara'da da ilan göremedim yaw bi tane var ama 2007'den kalma..
istanbul'da şu baktım dediğin motor hoşuma gitti oturduğum yere de çok yakın ama ona bile gitmeye fırsat bulamıyorum...bora beyin motor güzel ama keşke siyah olsaydı
Reklamlar
-
26 Şubat 2011, 21:00
abiler atamam çıktı .mardin yolcusuyum. 6 sene ordayım. Geçen sayfa sattığımı söylediğim motoru acilen satmak istiyorum. 5 martta yolcuyum o tarihe kadar acilen satılık yoksa garajda yatacak kızım. Fiyat acilen satılabilmesi için pazarlıksız 9000 tl. En kısa zamanda sahibindene ilan vereceğim. Full cbf 500 arayanlara duyurulur.
-
28 Şubat 2011, 10:21
Fuarda benden başka lastik alan oldumu arkadaşlar? Ben bir takım Michelin Pilot Road aldım motoruma ;) Eğer alan olduysa hangi lastiği tercih ettiniz merak ettim açıkçası?
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
28 Şubat 2011, 10:32
güle güle kullan adasel kaça aldın?
ileride lastik değiştirmek isteyenler için referans olması açısından.
aslında cbf in temel teknik özelliklerinin lastik ölçüleri akü ölçüleri vs
sayfanın ilk postunda tutulması iyi olurdu.
şu anda manual ini arıyorum netten ama henüz bulamadım. bilen varsa paylaşırsa sevinirim
-
28 Şubat 2011, 15:21
Frustrated lastikler Michelin Pilot Road. 500 TL peşin aldım. Pilot Road 2 üç hamur ve virajı daha iyi. 600 Tl idi fuarda. Ben çoğunlukla uzun yol yaptığım için (malum Anadolu yolları çoğunlukla mıcırlı) Pilot Road aldım. Ancak çoğunlukla asfalt kullanacaklar için PR2 öneririm. Fuarda fiyatlar böyleydi. Zaten tanıdıktan aldım. Şimdi ne olur fiyatlar bilemiyorum. Pilot Road cbf500 ün orjinalindeki lastikler ayrıca. manueller vardı ama hangi sayfada hatırlamıyorum.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
-
adasel adlı üyeden alıntı
Frustrated lastikler Michelin Pilot Road. 500 TL peşin aldım. Pilot Road 2 üç hamur ve virajı daha iyi. 600 Tl idi fuarda. Ben çoğunlukla uzun yol yaptığım için (malum Anadolu yolları çoğunlukla mıcırlı) Pilot Road aldım. Ancak çoğunlukla asfalt kullanacaklar için PR2 öneririm. Fuarda fiyatlar böyleydi. Zaten tanıdıktan aldım. Şimdi ne olur fiyatlar bilemiyorum. Pilot Road cbf500 ün orjinalindeki lastikler ayrıca. manueller vardı ama hangi sayfada hatırlamıyorum.
Adasel yeni lastikler hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. İstanbul'da hangi taraftasın acaba, ben Anadolu yakasındayım... Eğer bakımlı CBF 500 inceleme davetin geçerliyse, bir gün seninle buluşup görüşmek isterim
-
Ben de Anadolu yakasındayım. Havalar biraz daha ısınsın beklerim. Kartal tarafındayım bu arada.
-
Ben de Anadolu yakasındayım. Havalar biraz daha ısınsın beklerim. Kartal tarafındayım bu arada.
Öncelikle teşekkürler... Motorunu bu havalarda çıkarmadığını biliyorum, titizleniyorsun Memnuniyetle ziyaretine gelirim, eğer değişiklik yapmamış olursam. Bora abi karpuz kabuğu düşürdü aklıma yakından bir detaylı inceleyeyim dedim. Ben de Bostancı tarafındayım...
-
Adana İl Temsilcisi
lastikler Michelin Pilot Road. 500 TL peşin aldım. Pilot Road 2 üç hamur ve virajı daha iyi. 600 Tl idi fuarda. Ben çoğunlukla uzun yol yaptığım için (malum Anadolu yolları çoğunlukla mıcırlı) Pilot Road aldım.
kardeş hayırlı olsun lastiklerin.güle güle kullan.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Teşekkür ederim Bora abi. Bu hafta sonu inşallah taktıracam lastiklerimi.
-
Adana İl Temsilcisi
özeldem msj attım sana,görmediysen,bakıver.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Arkadaşlar, malum arkadaşlık sitesinde yeni bir grup kurdum. Cbf 500 kullanan tüm arkadaşların üye olmasını isterim. Amaç tüm cbf500 kullanıcılarını ve beğenenleri bir araya toplamak olsun. Tabii ki buradan da devam ederiz yazışmalara. ama resim yüklemek orada daha kolay. Ve burada olmayan cbf500 kullanıcılarına da ulaşabiliriz. maksat karşılıklı paylaşımları daha da güçlendirmek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
http://www.facebook.com/home.php?sk=...93147707384866
-
Belki arkadaslar yazmış olabilir ama bizim Cbf e bı egzoz lazım hangi marka nasıl ses çıkarır hangisini önerirsiniz
Şimdiden teşekkürler
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
-
Arkadaşlar, malum arkadaşlık sitesinde yeni bir grup kurdum. Cbf 500 kullanan tüm arkadaşların üye olmasını isterim. Amaç tüm cbf500 kullanıcılarını ve beğenenleri bir araya toplamak olsun. Tabii ki buradan da devam ederiz yazışmalara. ama resim yüklemek orada daha kolay. Ve burada olmayan cbf500 kullanıcılarına da ulaşabiliriz. maksat karşılıklı paylaşımları daha da güçlendirmek.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------
http://www.facebook.com/home.php?sk=...93147707384866
Gruba başvurdum, kabul ederseniz sevinirim. Teşekkürler
-
red thunder adlı üyeden alıntı
Gruba başvurdum, kabul ederseniz sevinirim. Teşekkürler
Kabul etmeme diye birşey yok. Amaç bütün cbf500 cüleri bulmak
-
Kabul etmeme diye birşey yok. Amaç bütün cbf500 cüleri bulmak
Teşekkürler
-
merhaba.hafta başında bende cbf500 aldım ve kararımdan çok memnunum.muhabbetınıze ortak olmak ısterım
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
-
dostum bir iki foto ekleyerek işe başlayabilirsin ayrıca facebook grubuna da üye olabilirsin..
-
-
serhatarman adlı üyeden alıntı
merhaba.hafta başında bende cbf500 aldım ve kararımdan çok memnunum.muhabbetınıze ortak olmak ısterım
Hoş geldin. Güzel bir seçim yapmışsın. Motorunun resimlerini paylaşırsan güzel olur. Bu arada face de de bir grup kurduk, orada da resim paylaşabilirsin. orda resim yüklemek daha kolay.
frustrated, facedeki sitede bir arkadaş motorunu satıyor. gri renkli. ona baktınmı. sana yakın fenerbahçe'de?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler