epilepticbf'inmotoru gerçekten de güzel. Zaten belli ki uzun yolda kullanılmış. sıkıntısız şekilde daha bi okadar km yapar bence.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
epilepticbf kardeş,ön camın önden çekilmiş bir resmi varmı,güzelmiş.kaça,nereden aldın kardeş?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ADASEL rumuzlu üyeye teşekkür ediyorum verdiği bilgiler icin bnde yenibir cbf500 sahibiyim 20 yıllık motorcuyum bu makinada karar kıldığım icin memnunum
hayırlı olsun.güle güle kullan touarek3.
michelin pilot power 2 CT.
ortalama 1 aydır lastik araştıryorum. nette gezmediğim sayfa, okumadığım görüş kalmadı. ya metzeller alacaktım ya michelin. sonuç olarak michelin daha çok kafama yattı. Fakat michelin'de benim motoruma uygun 3 farklı model vardı. pilot road, pilot power 2 ve power pure 2.hepsinin özelliklerini araştırdım. kendimi ölçtüm nasıl kullanıyorum diye, uzun uzun düşündüm ve buz motorun yolunu tuttum. ustaya sordum.
-usta ben % 95 şehir içi, yağmur çamur demeden kullanan biriyim. Virajlarda da yatmayı severim. hangisini takalım
-pilot power 2'dir senin lastiğin
dedi ve benim günlerce pc başında boşuna bitap düştüğümü anlamamı sağladı.
bugün yeni lastiklerimle ortalama 30 km kadar yol yaptım. üzerindeki koruyucu kimyasal maddeden arınana kadar 250 km civarı hassas kullanacağım ama şimdiden farkı farkettim. eski lastiklerim 2005 üretimi pilot road. hallerini siz düşünün. motorum birden bi değişti. sanki benim motorumu kullanmıyorum. gidişi rahatladı, virajlara ben yatırmadan kendisi yatar oldu, performansı arttı, yada tamamen psikolojik olarak ben öyle hissediyorum
bir ara arka lastiği 1 beden büyük takmayı düşündüm ama honda 160/60/17 taktıysa vardır bir bildiği dedim.
üretim tarihleri ön; 2010 22. hafta, arka; 2010 ya 28 ya 25. hafta. şu an hatırlamıyorum.
sonuç olarak yeni lastiklerime kavuştum. yağmurlu havalarda tedirgin olmadan sürüş yapmanın keyfini sürebilirim doya doya.
birkaç tane de fotoğraf çektim. sizlerle paylaşayım.
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
hayırlı olsun arnold,güle güle kullan.kaça aldığını da yazarsan,bizlere de faydası olur.
bora abi iyi dileklerin için teşekkür ederim.
fiyatı toplam 730 TL (nakit)
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
nerhaba arkadaşlar;
ben bursa'dan katılıyorum ve de bir ybr125 sahibiyim.
benim size sormak istediğim.bir defa benim boy 163 cm bu çok kısa değil mi bu motor için.bir de geçenlerde bu motora bindim.ayak uçlarımyere değiyor sadece.oradaki arkadaş süspansiyon ile daha aşağıya indirilebileceğini söyledi.bu doğrumudur.arka süspansiyon ayarı ile sele yüksekliği değiştirilebilir mi?
bir de değiştiriliyorsa ne kadar sınırlar içerisinde değiştirilebiliyor...
ah biraz daha boyum olsaydı ne olur du yani tövbe tövbe...
herkese teşekkürler,saygılar...
arkadaşlar merhaba...
bu cbf500 kullanıcısı kalmadı sanırsam şu işe bir el atında topik biraz canlansın yahu...
saygılar...
motorumun resimlerini atayım da biraz topic canlansın
Uploaded with ImageShack.us
bu da bir gezi öncesi,son hali
güzelmiş Bora abi maşallah kazasız belasız kullan ınşallah
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
aras1925,teşekkürler kardeş,daha iyileri sana nasip olsun.
arkadaslar aracımla takas düşünürseniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34947204/detay
Arkadaşım ister şehir içi ister şehir dışı kullanım olsun CBF500 muhteşem bir motor. Performans, viraj kabiliyeti, ivmelenmesi yani herşeyiyle mükemmel. Şiddetle tavsiye ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------
cbf500 alçak seleli bir motor arkadaşım. Sürekli şehir içi trafiğinde kullanmazsan senin için problem yaşatacağını düşünmüyorum. Arka süspansiyondan ayar yapılsa 1-2 cm aşağıya indirebilirsin seleyi. Fakat çok sert süspansiyon gibi yumuşak süspansiyonunda zararları var. mesela virajlarda. sen motora hakim olabileceğini düşünüyorsan al derim. ama en doğru kararı sen vereceksin. motorun üstüne bir bin ve dene.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------
adanalı selam. Ben yarın sabah Adanada olacağım. Adanaya geldiğimde senle görüşmek isterim.
cbf500 alçak seleli bir motor arkadaşım. Sürekli şehir içi trafiğinde kullanmazsan senin için problem yaşatacağını düşünmüyorum. Arka süspansiyondan ayar yapılsa 1-2 cm aşağıya indirebilirsin seleyi. Fakat çok sert süspansiyon gibi yumuşak süspansiyonunda zararları var. mesela virajlarda. sen motora hakim olabileceğini düşünüyorsan al derim. ama en doğru kararı sen vereceksin. motorun üstüne bir bin ve dene.
adasel arkadaşım düşüncen için teşekkür ederim şu anda para biriktiriyorum.umarım benim de bir CBF500'üm olacak.nisanda yaptığım hesaba göre bir cbf500 alacağım 8000tl'ye kadar sizce bu fiyata bulabilir miyim ne dersiniz?bir de bu motoru alırken özellikle bakmamız gereken bir yer varmıdır.yıpranmış mıdır? diye.lastik,balata vb...
bir de bunların kronik sorunu yok herhalde değil mi?
teşekkürler...saygılarımla...
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz17GByhMQF
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)