cebim 05327148102
cebim 05327148102
Necdet, motoru sen nerden aldın abi? Siyah mı?
TWG ben de Burhaniyeliyim Hemşehriyiz yani. Anne-baba Burhaniye'de. Ama ben istanbul'dayım 8 senedir. 19 Mayısta 3 gün tatil olacak, gitmeyi düşünüyoruz motosikletle. Ama belki daha sonra olabilir.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
daan motor şu an yeniköyde yatıyor çok yorulmuş gümüş renk zannederim
yarın geliyor.alikara sana plakayı vermek isterdim ama kendim şu an bilmiyom
benim elimde çiçek olur
1- tunoka
2- alikara
3- baggio
4- necdet
5- DAAN
6- DOĞAN
varmııııııııııııııı arttttıııııııııııııııırrrrrrrrrraaaaaaaaaaannnnnnn nnnnnnnnnn
otoseverde okadar bordo renk satıldı hiç içinizde bordo motoru olan yokmu yada bu siteden haberlerimi yok.
çoğunluğumuz herhalde silver renk. mazallah yoldan geçen arabaların gözü kamaşacak ve hepsi bize yol verecek
Tek siyah bende sanırım.
Ben fuarda hepsine baktım.
Kırmızı renk motoru olduğundan küçük göstermiş.
En iri duran gümüş. Yakışmış doğrusu, ama bizde bir siyah tutkusu vardı , siyah tercih ettik. Ne de olsa soyadımız Kara
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
bence başlığı Honda CBF500 Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığına çevirirseniz daha faydalı olur. Hem bu motoru kullananlarla, hem de ileride kullanmak isteyen arkadaşlarla düşüncelerinizi, bilgilerinizi paylaşmış olursunuz.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
1- tunoka
2- alikara
3- baggio
4- necdet
5- daan
6- doğan
7- güven 61 hatay
şu ana kadar kimsenin bir şikayetini duymadım 1 ve 2'nci vitesten gelen tıkırtı sesi haricinde buda normalmiş hepimizde bu ses var
Necdet, ben de motoru pazarbaşından aldım yeniköyde.. ilk başta siyah istedim ama sonra gri oldu.. hayırlı olsun bu arada sana. çok rahat motor.. hata kaldırıyo yani.. ancak 2 silindir olduğu için biraz titreşim var.. alışıyosun... senin meslek nedir?
O kadar ince cümleler kuramıyoruz.. ama ilgili olan zaten geliyorcrato adlı üyeden alıntı
Bu arada İzmit için buluşma saatleri değişmiş, bir kontrol edin isterseniz.
Arkadaşlar yeni katılan arkadaşları ilk mesaja liste yapıyorum aralarda kalmasın güncelleme ve izleme kolay olur diye düşünmüştüm...
alikara rahat ol doğanda siyah var bende siyah istedim yoktu kısmet bu iki renkte güzel.daan mesleğim otelci otelin ismini sonra sohbetde söylerim
reklam kokmasın buralar
Hayırlı olsun. Yalnız değilim yani
sağol alikara bu arada memleket sinop 25sene önce gittim en son zannederim
karadeniz tarafında kalıyor ama alah nasip ederse yakınlarda giderim
almanya doğumluyum 1999döndüm evliyim 2çocuk var 10ve 12
Allah bağışlasın
Bir kere 2000 yılında gitmiştim sinopa. 28bin nüfuslu küçük bir il. Deniz kenarında bir kalesi var, güzel bir yer. Ailece gitmiştik, 1 gecekaldık öğretmenevinde.
Sinoptan aklımda kalan bunlar
senin aklında daha çok kalmış benim aklımda eşek ve atlar kaldı
köyde yani dikmende ama sinop kendisi harika biladerler gidiyor onlar anlatıyor
dediğin gibi sahili güzelmiş samsun sinop
Necdet, hocam sana ve diğer arkadaşlara bir tavsiyem var. Pazarbaşında, çok güzel bir tank pad var. mutlaka taktırın bence... çok şık ve fonksiyonel! 70 ytl.
CBF 500'e cuk die oturuyo...
daan ya taktırcak okadar şey varki ama bu motora değil seneye inşalah yinede
güzelse bakarız bunu tuncel abi dediği gibi naked kulancan yani çıplak
bunun tarzı bu
yanlız tankpad şart gerçi ben taktırmadım amanecdet adlı üyeden alıntı
çizilmesin depo diye
Daan 70 ytl çok yaw tankpad içinDaan adlı üyeden alıntı
Daan kardeş titreşim olmaması lazım sen devrini buldurmadan vites yükseltiyon anlaşılan yoksa titreşim hissetmedim ben..Daan adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)