Eee noldu topic oldumu yane
ewet ölmüş 25 kere
@erdoo
HONDA olsun kardesim o bile yeter Eee hadi sohbet edelim ha bu arada bu aksam istanbula dogggruu yola cikiorum 3 gun kalcam...
motorumdan uzak
slm arkadaslar arklima bisi takildi hemde muhabbet olsun die sorim dedim , gecen bizim honda dayken arkadasn cbr600 u war da xenon taktrmis motora dedi sennkinede takalm , bnde yak bakalm fari nasilmis dedim , cok ta hosuma gitti wala aydinlatma super , fakat onun kendi isiticisi motoru fln oldugundan akuye yada elektrik aksama zarari olrmu die biraz tereddutum war acaba siz ne dersnisiz taktiraniniz warmi bu konu hakknda ki grsleriniz nelerdir
sheltox forumda senden başka cbf 500 kullanıcısı yok sanırsam
Bundan sonraki hedefim CBF 500. İnşallah 2-3 sene sonra. Önce bir araba lazım bize.
yazık bana paranoya oldum
CBF KULLANICILARI CBF 500-600 AKSESUARLAR mevcuttur www.gpgrenaj.com 0536 437 04 04
Bu cbf500'ü kullanan hiç mi yok cidden
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet
CBF500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Konu yanlış yerde...bunuda doğru yere MOTOSİKLET MODELLERİNE alırsanız sorun kalmaz...topiği açan arkadaşın hatası yok aslında...bu dağınıklık sorun..istisna diyelim..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han mod olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
güzel makina.siz cevap vermeye üşensenizde ben aldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:06 AM ----------
ve sorunsuz olduğu içinde kimse yazacak birşey bulamıyor sanırım.bende anlatim diyorum ama şikayet edecek yada soracak birşeyi yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
ben bu topiği o kadar aradım ama bulamadım. şimdi görüyorum sonunda. demirgüzel sana teşekkür ediyorum. sen bulup yazmasan ben hala bulamayacaktım bu topiği. gerçi bende geçen hafta kendim açtım bu topiği ona bakacaktım yazan olmuşmu diye.. dediğin gibi gerçektende sorunsuz bir makine. kimsenin problemi olmayınca yazan da olmuyor ;)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)