Hadi beyler gezmek isteyenler, ehliyet alanlar, canı sıkılanlar.....
Hadi beyler gezmek isteyenler, ehliyet alanlar, canı sıkılanlar.....
Nedir tarih? Benim memleketten bir ziyaretçim olacak, tarihi belirlersek, ben de arkadaşa sonra gel diycem
Tuncel Abi, Necdet'in sürprizi bu muydu? Ama Kerpe' yi ilk öneren bendim Yoksa başka bir sürpriz mi var???
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Temiz makina allah kaza bela vermesin
tarih 25/06alikara adlı üyeden alıntı
Yaw bizde senin önerin doğrultusunda bulduk burayı..
Başka süpriz necdetten
Baggio ile görüştüm işten ayrıldığı için nete çıkamıyor,sorun yok ama hala iş arıyor..Büyük bir ihtimalle Kerpeye gelecek..
ABI BU CUMARTESI aksama program yapsak toplansak bıyerde ıı olurdu aslında
tunoka adlı üyeden alıntı
tuncel abi cbf 500ler mecburen gelcek gelmeyeni silah zoruyla getirirm bu arada dün akşam dolmabahçede herkesi temsil ettim
keyifli sohbetler ettik arkadaşlarla resimlerde beni arayın bakalım
görecekmisiniz
er5 adlı üyeden alıntı
valla er5 e katılıyorum bu cumartesi akşamı bi toplantı yapsak
arkadaslar bı bı topıc ayarladık yarın aksam ıcın gelırsenız beklerız
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15633
destina adlı üyeden alıntı
merhaba hoşgeldin motor varmı varsa ne kullanıyorsun
alo bizim ekip nerde ya yarın toplanalım turlayalım herkes uyuyor ya
ne biçim cbf cisiniz 05327148102 arayın toplanalım artık
eyvallah abi yarinki bulusma noktasini soyle gelelim.
tel:0538 844 30 09
Arkadaslar aranızda cbf 600 s kullanan var mı?.. Varsa bır deneme surusu rıca edebılırmıyım))
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
TRADER adlı üyeden alıntı
abi yok bizim grupta ama seneye bu grup yükselişe geçer inşallah herkes
daha yeni en eski tuncel abi yanlış anlama cbf 1000dene deniceksen
senin race motoruyla başa baş gider motora yapışmadan
ya ben o cbf 1000 gordum harıka bırsey ama cok pahalı.. benım motorla kafa kafaya ancak 600 s alabılıyorum.. yanı fazer mı yoksa 600 s mı onu anlamadım herkes bırsey dıyor..gercı degıstırmesek de olur ama uzunyolda yoruyor bu bıraz benınecdet adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
abi ben 600s derim ozaman biraz yakıtı fazla ama muhteşem fren sistemi var
210görüyor 4saniyede 100çıkıyor virajlarda istediğin kadar yat hiç
kalkma
alperr telefon no aldım yarın aricam seni ve diğerleri hava yağmasa kesin buluşuruz
www.cbfturkiye.org bu sitede motorla ilgili detayli bilgi bulabilirsin cbf 250 500 600 ve 1000 cc kullanan uyeler var motorlari ile ilgili izlenimlerini anlatiyorlar bende burdan bakipta cbf 500 de karar kildim.
Necdet abi ben yarin motorla saat 9 da ise gitcem bir saatlik bir isim var ondan sonra serbestim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)