arkadaşlar selamlar
arkadaşlar selamlar
Hayırdır kardeş..korkutma bizi..nedir durum.?brkgone adlı üyeden alıntı
yoookkkk köftesiz olmaazzzzz kurtulamazsın Necdet kardeş...necdet adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaslar tunoka abimiz aradilar sagolsun abi benim forumlardan alintilari almissin penceredende takip ediyorum bana telefonda soyledigin seyi pencereden sende yaparsan sevinirim malum cinlik pozisyonlari var demistin benim aslinda bu gibi seylerden gizlim yok ama madem bana soyledin cevap bekliyorum sagol
Hiçbir şey anlamadım. Ne demek bu ya? Bekleyecez görecezbrkgone adlı üyeden alıntı
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Hoş geldin kardeş fark etmez..cbr600 arkadaşta var aramızda..sende katıler5 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin er5
Neredensin?
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
Ali kardeş msn nen kapalı açabilirmisin
er5 Ben Göztepe'den Ali. En yakın benim aramızdan
Tuncel abi, şimdi gördüm söylediğini kusura bakma geç oldu galiba.
Arkadaşlar, Necdet kardeş bi süpriz hazırlıyor.......
Walla süperrrr
Günlerdir ses soluk çıkmıyordu.
Fırtına öncesi sessizlik yani
bugun ehliyet evraklarini verdim haftaya carsamba ehliyetimi aliyorum.
artik huzura kavusucam
hoşgeldin er5
Tuncel abi
Hani Necdet'in sürprizi? Bekliyoruz 2 gündür, kimseden ses yok.
Benim gezi engellerim bir bir ortadan kalktı. İşleri düzene soktum, akademik yılı kapattık. Gezi sezonunu açtık. Ammaaaaa kimseden ses yok
Hanım soruyor, bu haftasonu gezi var mı grupla diye. Wallahi mahçup oldum Gezi var diyemedim. Hani Edirne, Tekirdağ (Necdet'in köfte ziyafeti)? Bolu, Safranbolu? Hani nerde?
Alper de ehliyeti aldı (Hayırlı olsun Alpercim), adam söylüyor aldım diye. Demek istiyor ki, gezelim. Ama ortada gezi planı bile yok. Benim bildiğim Tuncel Abi bu işe el atar
Alicim biraz sabır çok güsel bi süpriz Necdetten...alikara adlı üyeden alıntı
Ama hafta sonu ben hazırım nereye derseniz (Edirne olabilir,köfteci olabilir(tekirdağ) veya başka bir öneri .....Hazırız..
alpercim hayırlı olsun.. , ama eğer evrakları verdiysen ertesigün alabilmen lazım..(en azından ben öyle almıştım gecen sene.)ALPERRR adlı üyeden alıntı
Bu arada kaskon var dimi??
hosbulduk necdet kardes.yakında toplantı fılan olursa aramızda haberde edın ben yenıyım burda
er5 biz zaten hep forumdan haberleşiyoruz, yani birşey olursa (ki Tunoka olacak dediyse olur), kesin haberin olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)