sırf 200. olması için yazıyorum..
sırf 200. olması için yazıyorum..
abi sen iste500'e tamamlayalım organizasyon güzelmiş abi bende gelmeyi çoooooook isterdim ama inşallah seneye
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
tuncel abi ben gelmeye çalışırım kilometre yapmam lazım nasıl tamamlıcam yoksa rodajı .
perşembe günü iş yerinde izin alabilirsem 1000 bakım için servise gideceğim başka rodajını tamamlayan varsa birlikte gidelim tuncel abi senin 6000 bakım yaklaşmıştır maaşallah yengeyle hiç durmuyorsunuz. beraber heryere gidiyorsunuz inşaallah ileride bende eşimle sizin gibi olmak isteriz. evet abimiz ve yengemiz için alkış lütfen
Arkadaşlar 2 tane küçük tatlı çocuğa bakmak için dadı aranıyor..................................
Yada güzel artçı..........
(walla kendim için değil Baggio için)
Aynı şey Necdet içinde geçerli
ehhh napalım dadı olmasada olur kader utansın (şşşşşşşşşttt hanım duymasın) yoksa benim ufaklıklar bana artçı olur hanımda bana kredi kartı ekstrelerini gönderir.
abzah walla zarfı ben atmadım.
alper bir akşam al motoru bizim evin oraya gel arkamızda sürücü kursunun pisti var biraz eğitim yaparsın gerçi çekicilerin garajıda orada ama polisler karışmıyor.
tuncel abi benim motorda kesin sorun var hafta sonu artçı olmadan üstelik fazla trafiktede kalmadık 150 km depo yarıda benimki niye bu kadar çok yakıyor.
Kardeşimmmmmm rodajııı bitirirrrr rodajıııııı.sona bakarsın ne yaktıgına
herkese günaydın slmlar saygılar tuncel abi bana dadı lazım değil çocuklar
boy olarak beni geçti bana büyücü lazım eşimin korkusunu attırmak için
ya aslında dadıyı kendimize alsak necdet abi artçımızda olurdu
Biz de şimdilik çocuk yok. Bize gezecek yer lazım
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
14 mayısta geliyomusunalikara adlı üyeden alıntı
Gelemiyoruz maalesef. Benim özel işlerim yüzünden, evde kalıp çalışmam gerekiyor. Ama sonraki ilk geziye geliriz.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
almanya hemşerim ben senin bebeklerine bakamam ama yerim onları ufak bebek
görünce dayanamıyorum
ahhh bekarlığın gözünü seveyim ne çocuk derdi ne hanımdan izin alma derdi özgürce takıl.
ama tabi bi süre sonra oda bayıyo.
güzel havayı gördüm atladım motora doğru riva yazlığa tam varmak üzeriyim
ne görüyor gözlerim vizörde yağmur tabi silecekler çalışmıyor dedim buda benim şansım geri döndüm ama hedefime ulaştım yinede 70 km yapmışım
ama baggioya yetişemicem herhalde 400km deyim zannederim edirne
öncesi girerim servise bu arada köprüde bastırim dedim 130geçmiyor herhalde
bu rodaj meselesi neyse günler çuvala girmedi herkese selamlar
alperr kardeş izin alamya gerek yok ya beraber gideriz yada tek giderim deyince yetiyor senin avantajın çok evlenmeden önce ben motorcuyum dersin
istemesse evlenmesin okadar basit yada yenisini bulursun
haklısın abi kendim gibi bi motor sevdalısı bayan bulmam lazım.
herhalde alper sendende deli olması lazım benimki uzak duruyor şu an
rivada asfaltta fren testleri yaptım arkadaşlar ön arka hız 60-70 arası ve bu
durumda bile (1000KM BAKIM ÖNCESİ)tek kelimeyle harika fazla sıkmadığım halde ne kayma var nede sağ sola savurma adamlar yapmış ya
evet motorumla benim resmim daha detayli fotograflarda gelicek yakinda....
alper_erdogan@hotmail.com daha rahat konusabilmek icin messenger adresim boyle zor oluyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)