baggio haklısın ben senden çok geri kalmadım dime sucuk uzmanı sensin bir
afyonda onun için yaparız yeterki gönüller aynı olsun
baggio haklısın ben senden çok geri kalmadım dime sucuk uzmanı sensin bir
afyonda onun için yaparız yeterki gönüller aynı olsun
uzun yolda rodaj daha güzel yapılır fakat otobanda kopmalar oluşabilir devamlı aynı hızda gidince insan sıkılıyor ara sıra (abzah murat'da varsa) gazlayabiliyorsun
alper uzun yol sorun yaratmaz kendini iyice alıştırırsın yeni motora gidene kadar bende daha 350km deyim valah alah ne verdiyse köklüyom ama 130şu an
zor geçiyor
rodajda açtırıcam ben size motoru baggio
NİLİ;var mı kask ve koruyucu giysilerin?
benim motoruda uçar vaziyetede getir lütfen murat sana da köfte var ozaman
Sürücü kursunu sıkıştırırsan pazartesi günü sertifikanı alırsın, yoksa 3-4 gün sonra alırsın. Salı günü emniyete götürürsün. Burada yol üçe ayrılır:
a. B sınıfı ehliyetin varsa ve bunu başka bir şehirden almışsan, yandın. İlgili emniyet müdürlüğüne yazı yazacaklar, ehliyet bilgilerin doğru mu diye. Cevap gelecek. Bu seni 1 hafta oyalar.
b. B sınıfı ehliyetin varsa ve aldığın yer aynı şube ise, o gün işlemlerin oalcak ve hliyet yenilenecek. Çarşamba günü ehliyetini alırsın.
c. B sınıfı ehliyetin yoksa ve doğrudan A2 alacaksan hiç sorun yok, Salı verirsin belgeleri, Çarşamba ehliyeti alırsın. Hayırlı olsun
Benimkisi a şıkkıydı. Bayaa bir git-gel yaptım
Bir de tavsiyem erken git. 08:30 gibi açılıyordu (ama yaz-kış mesai saatleri değişir) Çok kuyruk oluyor. Hem de gerçekten çok.
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
pilotaj hatası yapmayalım sonra necdet abi
senle uzun yolda değişiriz motorları zati.biraz motoru açayım ben sen de belini ağrıt benim motorda ehehe
Abi sol bacağım et kesmiş, ne ham adammışım yaa
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
benim ehliyet olayını anlatayım size abzah istersen bu konuyu haber yapabilirsin.
yazılı sınava girdim daha sonra direksiyon sınavına en sonunda belgemi aldım ve emniyete gittim b sınıfı ehliyetimi verdim ve geri döndüm bana 2 gün sonra gel al dediler neyse işlerim olduğu için belgeyi almak için başkasını gönderdim. arkadaşım ehliyeti getirdi ve o neeeeeeeeee gözlerime inanamadım b+a2 yazacağına bana E sınıfı ağır vasıta ehliyeti vermişler 2 gün boyunca bu konuya güldüm.
baggio bulmuşsun sen de mis gibi ehliyeti
insan değiştirir mi hiç yavv.al sana altın bilezik.ne güzel vinç operatörlüğü felan yapardın :D
murat kalsın ben almayım belim için fizik tedaviyi başka yerde daha sağlıklı
yaptırabilirim ama düşüncen için sağol
bu arada kaza haberleri aldınızmı körfez gezisinin dönüşünden .bir arkadaş
yoğun bakımda
valla ehliyet konusunda b şıkkı bana uyuyor. amacım 28 mayıs taki geziye gelebilmek. yol yapmak istiyom artık.
birebir di necdet abi eheheh..yav bende okudum motordelisi'nde çok üzüldüm.sabah sabah berbat oldum.Allah acil şifalar versin.bu olaydan ders alınacak bir durum var.kazaya sebep olan araç sürücüsü olayı anlatırken.önce bir motor solundan geçmiş ve motorun sesini duyunca korkup sağa kırmış direksiyonu.tabii sağdan geçen motorlu arkadasta araca bindirmiş.aman dikkat diyorum.toplu sürüşlerde kurallara uyalım.bu arada şehir içinde bile yalnız biz motosiklet kullanmıyoruz.makas yaparken bir baska motosikletliye dikkat edelim.ona da çarpabiliriz.
Baggio:sen var ya sennnnn
murat aynısınıda ben duydum arkadaştan o yanlarındaydı 2-3motor kaza geçirmiş arka arkaya gitmiş olsaydılar bizim yaptığımız gibi birşey olmazdı zannediyom bu arkadaşlardan biri gaza yüklenmiş o korkudan kamyonet birden
arabayı diğer motorcu arkadaşa savurmuş burada çıkartacağımız en büyük ders
grup halinde gittiğimiz zaman kesinlikle arka arkaya gitmek lazım en tecrübeli motorcuda önden.bende arkadaşa çok çok geçmiş olsun diyom
Geçmiş olsun.
Moralim çok bozuldu yaa
CBF cileri bir araya toplayan boyle bir adres varmis.
http://www.cbfturkiye.com
Bilginize.
bende çok üzüldüm allah acil şifalarını versin.
motorum az önce hafif bir yamur geçişine maruz kaldı paydos edince her yerini bir güzel sileceğim yamur çiseledikçe benim içim gitti
Arkadaşlar ayın 14 ünde bizim mahallede toplantı var..Ben ordayım durumunuzu bi gözden geçirin..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13455
tuncel abi anneler günü dolayısıyla belki biz olamayabilriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)