Sesi filan hoş gerçekden video güzel olmus elinize sağlık
Sesi filan hoş gerçekden video güzel olmus elinize sağlık
Bugün CBF'lerle boğuştuk.
Toplamda 150 km. yol ile 4 litre yakıt ölçümü yapıldı
Güzel kareler nasıl" cbf lerle performansı 150 km de mi 4 litre yoksa 100 kmde mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------
Başka alan mutlaka vardır bu motoru sayfaya bakıpda bilgi paylaşmadan çıkmayalım lütfen
Hocam asfalt sürüş izlenimlerin nedir üstünde gelen lastikler sıkıntı oluyomu bide 110 sabit kalırmı düz yolda
Gercekten çok iyi kardeş asfaltta nasil durum yol tutuş bide 100 110 km.hızda sabit kalıyomu düz yolda
Asfaltta virajlara tam güvenli yatamıyor gibi;sanki ağırlık yukarıda kalıyor gibi..Sonuçta lastik faktörüde var..ondanda olabilir.
Daha öncede söylemiştim,ikiteker tecrübem az..alışmam lazım.
100-110'U görüyor fakat rodaj süresi bitmediği için zorlamıyorum.Rahat bir sürüş anfazla kaç km.hızda olur şimdilik birşey diyemem.
Mantıklı olanı yapmışsınız aslında ben çok tutar diyordum klx 150 kilo olarak yakıt olarak orantı çok iyi forumada alıp uğrayan yok 2 mizden başka hani böle inini dibini araştıran tipler olur.onlardan alıp kullanan olsa daha detaylı olurda olur bakalım yeni makina daha
Aynen hocam..Tr'ye yeni güzel bir motosiklet gelmiş tanıtımı dahi yok.
Tanıtımı biz burada yapmaya çalışıyoruz.
Daha detaylı incelemeler yapıcağım.Foto ve videolu..biraz zaman
İlk yağ değişimini bekliyorum.
Ah!.birde motosiklet geçmişim olsa..sınırlı.
kilo iyiymiş . bende kediyi birara kantara atayım.
kaça almıştınız bunu.
Bilgi kullandıkça olur hocam zamanla güzel motor 115 kg bi motor gercekten zevk verir arazide kawasakinin kendine özgüveninden pek tanıtım gereği duymuyo sanırım manisa akhisardayım ben satış yok serviste okadar olur varmı yokmu bilmiyorum şu bajajcıların yarısı kadar tanıtım olsa yeter
Bence çok güzel bir motosiklet. Yamaha wr125in tozunu attırmalı aslında ama Kawasaki olunca bişeyler eksik kalıyor. Ben gidip bakmış ve açıkçası çok beğenmiştim.
Vay vay vay 33 plakalara bak , hemşerilerim benim herkese selamlar. Doğma büyüme Mersinliyim ama okul iş gereği İstanbul'a attık kendimizi. Keşke oralarda olsaydım da katılsaydım size. Ertoros kardeşim yazılarını takip ediyorum. Hayırlı olsun. Herkese kazasız sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)