Mondial 180 Z-One Kullanıcıları/Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
Hala alan çıkmadımı bu motordan :S
-
XxFatiHxX adlı üyeden alıntı
Hala alan çıkmadımı bu motordan :S
az kaldı alcaz
-
Şimdiden hayırlı olsun o zaman
-
Arkadaslar motoru bugun almis bulunuyorum. Gittigim yerde yesili yoktu beyazini aldim cumaya kadar gelecekmis siparis verildi. Umarim pisman olmayiz.
-
Hayırlı olsun inşallah beklediğimizden daha iyi çıkar bu arada bu enjeksiyonlu mu ?
-
Sagolasin.Hayir kardesim degil. Sende mi almayi dusunuyorsun ?
-
Evet yaza almayı düşünüyorum
Bayilere geldi mi bu motor ?
-
Evet bayilere dağtılmaya başlanmış
-
Izmirdeki bayilerin hepsine gelmis .
-
bir mondial kullanıcısı olarak söylüyorum, asla değmez.
bak sana bi kıyas yapayım
illaki tutturamadığım kısımlar olabilir sert çıkmayın ama bu yaz bende almayı düşündüğüm için çok araştırdım, öyle böyle değil yani epey araştırdım, topladığım birçok uç bilginin ortalamasıyla ulaştığım sonuç:
mondial 180z: max hız 130(yapmaz ama hadi olur ya), yakıt 3lt/km, muayyer ömür 50bin km,4700tl
apache 150rtr: max hız 125, yakıt 2,3lt/km, muayyer ömür 70bin km, 5200tl
ybr 125: max hız 110, yakıt 2.4lt/km, muayyer ömür 100bin km, 4750tl
cbf 150: max hız 115, yakıt 2.2lt/km, muayyer ömür 80bin km, 5400tl
bajaj discover: max hız 115, 1.9lt/km, muayyer ömür 80bin km, 3850tl
bajaj boxer: max hız 115, 2.0lt/km, muayyer ömür 100bin km, 3000tl
bence 180z alacak birisi apacheyi tercih edebilir, ben şahsen boxer'a daha yakınım çünkü klasik tip motorları yadırgamıyorum, tipi çok önemli değil yani
şunuda ekleyeyim, yakacağın benzinle apachenin farkını yaklaşık 15bin kmde çıkarırsın, yani 15bin km'den snra yaptığın her yol sana kar olarak geri döner, toplam olarak 50bin km yol yaparsan en azından 2bin tl yakıt karın olur apache'de, boxer alsan ihya olursun şöyle söyleyeyim, 60bin km'deki yakıt farkıyla boxer sana bedavaya gelir
biri kmde 10krs diğeri 15krs yaksa;
km'de 5 krs= bin km'de 50tl= 60binde 3000tl yapar
not: (benzin kuru 5tl'den hesaplanmıştır)
-
Tozlu kardesim sana sunu soyleyim bu motorlarin hepsi birbiriyle hemen hemen ayni. Tvs apache icin 30.000 de cope at diyenlerde var cbf 150 icin kusur bulanlarda var. Kucuk cc motorlarin %90 I cin mali, honda cbf 150 2012 den beri cinde uretiliyor biliyor musun ? Ahim sahim farklar yok aralarinda milletin tadini kacirma kafa karistirma
-
[QUOTE=kaan898;3326698]hala şu çinde üretilme işini anlamayan insanlar mevcut senin gibi.çine karşı değilim ,kullandığım telefon da kökten çin malı son derece memnunum ama mondialle diğer 4 motoru lütfen aynı keseye koyma...[/QUOTE
ya ben anlatamıyorum ya insanlar anlamıyor yeni gelen modellerin ne gibi mondialla alakası vardır çok merak ediyorum!!!!!!! zonghsen yapımı motorlar sadece üstünde mondial yazıyor. aynı motorun üstüne piaggio,ducati de yazıyor şimdi bu firmalarda mı kötü bu motorlar zongshen firmasında üretiliyor paran varsa ver siparişi ithal et üstüne kendi adını yazdır istersen mondial diyip durmayın ayrıca cbf den de ybr den de kat kat kaliteli ve güçlü motorlar kullanmadan etmeden görmeden yorum yapmak sadece cahilliktir...
-
Şu forumda yazanlar acaba göndermeden önce yazdıklarını son bir kez okuyorlar mı merak ediyorum.
-
hayır yani adamlar 250 cc yapıyorlar hemde cift silindir 155 km yi ıkına sıkına görüyorlar sen bunun ile o hıza vardığını söylüyorsun memleket kayseri demişsin varmı kayseride öyle dik yokuş aşağı yol ??? yada turbo mu taktın ?? erciyes dağından aşagı atsan o hızı bulmaz hahahaha )) ama sen burada video ile foto ile destekle bende bu sözlerimi geri alacağımm
-
Bende motorun 150 e cikacagini sanmiyorum. Ama kalite olarak gercekten cok kaliteli olmus 180 z one. Digerleriyle kafa kafaya gider diye dusunuyorum. Neyse piyasada cogaldikca motorun ne kadar kaliteli oldugunu goruruz zaten. Umarim su motora degmez diyenleri kizartir
-
Ama bu modelde cita baya yukselmis hosuma gitti.
-
Mondial 180 z-one
Max tork 13.5 nm
Max güç 11.5 kw
180 CC
Suzuki inazuma
Max tork 22 nm
Max güç 18 kw (24 hp)
250cc
Mondial z Son hız 155 km ama verileri 95 km.
Bu mantıkla inazuma Son hız verisi 135 km/h ama en az 180 falan yapması lazımken rampa aşa en fazla 150 yapıyor. Bu işte bi gariplik var. Biri fazla sallıyor
-
aynen biraz fazla salladı sanırım arkadaş
adem80 adlı üyeden alıntı
Mondial 180 z-one
Max tork 13.5 nm
Max güç 11.5 kw
180 CC
Suzuki inazuma
Max tork 22 nm
Max güç 18 kw (24 hp)
250cc
Mondial z Son hız 155 km ama verileri 95 km.
Bu mantıkla inazuma Son hız verisi 135 km/h ama en az 180 falan yapması lazımken rampa aşa en fazla 150 yapıyor. Bu işte bi gariplik var. Biri fazla sallıyor
-
15.5 beygir motor oldukça iddaalı.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)