kırıkkale? :D
kırıkkale? :D
ewet kırıkkale
yok abi ilçedeyım bn ya
millet yedek parçaya ihtiyacınız olursa www.kalyoncumotor.com gayet iyi. Bana çok yardımı dokundu. Şiddetle tavsiye ederim.
2.fitess 90 5.yi hayal edemiyorum
Başka varmı aranızda bu motorla redline göörmeden 1. fitess de 60 2. de 90
2,VİTESDE 110 GÖRENDE VAR mışşşş.
gidin yakın o 250 CıBıR larınızı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02562781/detay
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
kullanım klavuzu ling ini atabilir misiniz acaba ?
Selamın aleyküm o ilandaki motor benim arkasından forumlarda konuşmak yerine direk sahibinden den bi yazmaya cesaretiniz yokmu motoru kullandıysan göstergede yazıyo herşey fazla gösterebilir ama burdan ondan bahsetmemişsiniz yani direk bu yalan yanlış 5, vitesi hayal edicek kapasiteye sahip olmadığından düşünmenide beklemiyodum sizdeki bu kadar göstermiyodur belki adam oraya ilana resimleride koymuş daha neyin derdinde siniz
Selam arkadaşlar uzun süredir girmiyorum Acaba ön ve arka dişlinin ölçüsünü bileniniz varmı acaba
bir insan kullandığı motoru önce sever sonra bağlanır o kadar görmez diyolar ben ibrede yazanı söyledim ben de duran motorun resmini atarım 120 de kalmış ibresi videoda bende biz bunu kullanıyosak bu ibrede bu yazıyo diyosak neyini uzatıyoruz şimdi o Cbr larınınzı yakın diyen arkadaşa sesleniyorum İster Cbr ını yak ister 600 lügünü tabi varsa ama motorculuk her zaman birbirine saygı duymaktır çamur atmak değildir
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
şimdi o Cbr larınınzı yakın diyen arkadaşa sesleniyorum İster Cbr ını yak ister 600 lügünü tabi varsa ama motorculuk her zaman birbirine saygı duymaktır çamur atmak değildir
Selam arkadaslar an itibari ile bende mavi 180 z one s sahibi olup araniza katildim.Motosikleti pazartesi teslim alacam.Ruhsat plaka sigorta 650 tl tuttu sizce nasıl ?
vites 1 de 63 2 de 92 3 de 110 un ustune çıktığı dogru arkdaslar iddaya giren varsa en kisa zamanda video cekelim
klavyem yabancı dil olduğu için yazım hatalarımın kusuruna bakmayın beyler
Bazı kızlar ekmek gibidir "Ah şimdi bir ekmek olsa da yesem" demezsin ama her sofrada bir ekmek illa ki bulunur... PoYraz__
atmayı denedim de beceremedim :D
ilk http://hizliresim.com a gir 1 den yükliyeceğin resmi seçeceksin sonra 2 den yükle diyeceksin 15 20 saniede yükler ztn ve 3 te formlar yazan kutucuktaki metni kopyalayıp formun yazma yerine yapştrcaksn cevapla diyeceksin tamamdır
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)