Sağolasın... işyerimin hemen altında tamirci var.. servis yerine ona götürürüm... hem yakın hem tanıdık... rodaj bitti ise artık gerçek yakıt değerleri de çıkmıştır sanırım.. haberleri bekliyoruz.. kazasız sürüşler
Sağolasın... işyerimin hemen altında tamirci var.. servis yerine ona götürürüm... hem yakın hem tanıdık... rodaj bitti ise artık gerçek yakıt değerleri de çıkmıştır sanırım.. haberleri bekliyoruz.. kazasız sürüşler
bendeki yakıt tüketimi 20tl benzin 4lt sayılır şehiriçi 157km yapabildi 130kmh yapabiliyor sıkıştırmadan. bu motor benim beklentilerimi karşıladı şekilvar dengesi güzel herkeste yok ben memnunum .
Bu değerler çok güzel. km de yaklaşık 13 kuruşa geliyor.. pulsarların değerine yaklaşmış.. demek ki sakin kullandınız.. kazasız sürüşler dilerim
arkadaşlar motor alıcam bu hafta içinde favorim bu motor bunu almayı planlıyorum kullanan arkadaşlardan ricam ybr ile bu arasındayım bana bunda bu var ybrde yok falan sayarmısınız bu forumda ne varsa okudum şuan mondial almak istiyorum beni pişman eder mi ?
2013 mondial mcx roadracer 150 kullanmaktayım ve de çok memnunum.ancak dijital kadran ve yeni kasa oluşundan 180 z one ye heveslendim.benimki az benzin yakıyo umarım 180 fazla yakmıyordur.Öxellikle yakıt tüketimi bilgileri veren arkadaşları takip ediyor ve kendilerine teşekkür ediyorum.
belirttiğim gibi mcx den çok memnunum ancak satmayı planlıyorum.180 i de gördüm inceledim hevesli arkadaşların da çok memnun olacağına eminim 180den.
benim siyah mcx 7500km de ve gıcır gıcır yeniden farksız ilgilenen olursa çok da iyi bir fiyat teklif ederse değerlendirebilirim saygılar
Arkadaşlar, kullanım ile ilgili izlenimlerinizi paylaşın lütfen.. belki bize de faydası olur
Akıllı düşman, aptal dosttan iyidir.
arkadaşlar mondial 180z-one a bu lastiği takabilirmiyiz motorun bütün özellikleri yazmıyor bu lastiği taşırmı nasıl bi performans alırız yorumlarınızı beklıyorum
http://www.oponeo.com.tr/motosiklet-...l-m-c#63669533
Evet arkadaslar bugun yolda giderken aklima geldi ve yagini kontrol edeyim dedim ve yag 0. Kontrol etmesem gerisini siz biliyosunuz. Ve altina egildim baktim ki :
Alttaki yag bosaltma vidasinin gevsemis oldugunu gordum sizce oradan mi kacirmistir
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
Elle bile acilabiliyordu vida.
motor gayet güzel uzunyolda 5000 devri geçmemeye gayret göstererek 100km de 2.7lt leri gördüm motor 1600km ye geldi uçmakdere gezim iyi seyirler
[QUOTE=nokiaxxx;3375191]motor gayet güzel uzunyolda 5000 devri geçmemeye gayret göstererek 100km de 2.7lt leri gördüm motor 1600km ye geldi uçmakdere gezim iyi seyirler
Rodajdan sonra yakıt tüketiminde iyileşme oldu mu?
Akıllı düşman, aptal dosttan iyidir.
5000 deviri gecmeyen kullanimda 2,7 cok degil mi rodajdan sonra 2,6 ve ya 2,5 olur ama dusuk devirde dahi cok o deger bence
arkadaşlar şu yan ayağın kendinden kapanmasını nasıl engelleyebiliriz ? mümkünse resimli veya videolu anlatırmısınız
mondial 180 one z ile kıyıköy gezimhttp://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3379783
Bu motora koruma demiri takılmıyomu ?
Sonunda bu motorun yeşil rengini aldım. motorda enjeksiyon var, müthiş bir şey gidişi falan cok seri, sesi çok güzel diğer motorlardan değişik, frenleri gayet iyi fakat virajlarda dönerken biraz zorlandım, kesinlikle verdiğiniz paraya değer, titreşim sıfır hiç hissetmedim, arka sele biraz yüksek, motorun sele altında yeterli bir depolama alanı var, motorda tripmetrede var şimdilik gözlemlerim bu kadar.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)