Arkaya bu iki lastikten birini taksak sürter mi ve bu 2 lastiğin birbirinden farkı nedir arkadaşlar ?
http://www.lastikdeposu.com.tr/sava-...astigi-pmu2217
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------
Ön lastik için bu olur mu?
http://www.lastikdeposu.com.tr/mitas...m-2015-pmu2175
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Arka lastik için attığım linkler aynıymış kıyaslamak istediğim diğer lastik bu olacaktı.Beyler biraz yardımlaşalım bilen duyan kullanan yok mu yahu illa Continental michelin mi alcaz 300-350 TL ye.
Arkada 140 bile sürtmüyormuş ama o kadar abartmaya gerek yok max 130 lara kadar bakabilirsiniz
Lastik satan bir siteye mail atarak Sava mc30 ve mc24 ün farkının sadece hız konusunda mı olduğunu sordum.Cevap atmışlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Beyler resim falan atın yahu öldünüz mü kaldınız mı :D Km si 11.700 oldu.Havalar soğudu hala hergün biniyorum sabah akşam biniyorum bir kere bile tık demedi bir TL masraf açmadı.İstanbula gittiğim için ilk defa 8 gün boyunca motosikletime binemedim yinede döndüğümde sabahın soğuğunda tek marşta çalıştı MAŞALLAH.Bakımını eksik etmedikten ve hor kullanmadıktan sonra sabah akşam bin arkana bile bakma.
Bu modele laf eden taş olur taş :D
Sen izmir burdur uzun yol yapıyon nasıl hala bu km de kaldın mehmet senin şimdiye 15.000 yapman lazımdı :D
Arkadaşlar zaten biliyorsunuzdur ama belki bilmeyen vardır yardımı dokunur diye paylaşıyorum.
Koltuğu sökmek isterseniz bagajın altındaki 2 vidayı alyan anahtar ile söküp ardından koltuğu arkaya doğru çekerek kolayca sökebilirsiniz.
Koltuksuz hali
Aküye ulaşmak isterseniz sağdaki siyah granajın ortasında 8 numara ingiliz anahtarının sökebilceği bir vida var.O vidayı söküyoruz.Sonra sökmek istediğimiz granajın sol üst tarafını yani koltuk kısmındaki tutturulmuş kısmı aşağıya doğru çekip granajın koltuğun o tarafından ayrılmasını sağlayacağız sonra çıkarmak istediğimiz granajın sağ tarafınıda kendimize doğru güç uygulayıp çok kolay bir şekilde çıkartıyoruz.Şimdi akü karşımızda.Granajı geri takmasıda kolay söktüğümüz şekilde takılıyor.
Hava filtresine ulaşmak isterseniz soldaki granajı aynen sağdakini söktügümüz gibi söküyoruz.
İyi akşamlar arkadaşlar motosikletlerinizin çıkardığı herhangi bi arıza varmı ? Veya memnun olmadığınız herhangi bi kısım ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
Bende şimdiye kadar bi sorun çıkmadı çok şükür , mesela amortisörlerinin birazcık daha yumuşak olmasını isterdim. Lastik konusuna gelince şöyle bişey gözlemledim ; yazın çok memnundum lastiklerimden hiç beklemediğim kadar iyi tuttu , kışın soğukda ise baya bıraktığını hissediyorum
Bayraklı motolastikte ön arka continental bizim motorlara uygun lastik sökme takma parası ve balans ayarı ile 483 TL ye takıyor.Tekeri sökmüşken kampanalarıda değiştirir misiniz dedim değiştiririz dediler.
Bu arada bende motorla kaza yaptım beyler fren pedalı vites pedalı direksiyonun sağ kolu yamuldu, ön fren maneti çizildi ve granajlarda birkaç çizik var orjinal parçalar kaç para tutar acaba.Arabaya çarptım ve baya sürüklendim motorda hiçbir sorun yok diyebilirim görseniz kaza yapmışsın demezsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------
Çarptığım arabada bu
Geçmiş olsun kardeşim sende bişey yokya ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Bende alırsam 100 ön 130 arka rosso iki almayı düşünüyorum oda 600 civarlarında heralde
Bende büyük bir yaralanma yok çok şükür ekipmanlarım tamdı kaza anında ama ağrım var sol omuz ve sol femurda.
Lastik boyutlarının orjinali dışına çıkmak yol tutuşunu motosiklet ve ağırlık dengesini kötü etkiliyormuş arkadaşlar.Bu işle ilgilenen profesyonel adamlara sordum kesinlikle lastik boyutuyla hiç oynamayın dediler.
sıfır aldım. İlk izlenimlerimi videoya aktardım. Motosikleti beğendim ama o lastikler nedir arkadaş. Çamurdan lastik yapmış admalar :(
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Videoların devamını bekliyoruz hocam motosikletiniz hayırlı olsun iyi bir tercih olmuş.
Sağlamlığı ve diğer emsallerine göre artıları çok, alt bagaj tahmin edilemicek kadar kolaylık sağlıyor telefon cüzdan zincir ruhsat eldiven falan rahat sığıyor.Tip olarak zaten emsallerine göre ooo dedirtiyor.Lastikler çöp ama kullanan kullanıyor benim 12.000 km oldu, orjinal lastiklerle temkinli kullanınca kullanılıyor yani.Rodajınız bitince hız için video bekliyoruz, bende kamera olmadığı için çekemiyorum.
rossolar çok iyi lastik. Benim de düşüncelerim arasında.
Osman abi video için teşekkürler.
Benimde aynı motosikletten var. Burdur Gölhisar'da okuyorum. Antalya'ya yakınım. Geldiğimde görüşmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Sinan geçmiş olsun kardeşim. yeni öğrendim.
Arkadaşlar bizim motosiklet için gerekli temel anahtarlar nelerdir? Buji , yağ değişimi , hidrolik ve balata değişimi , hava filtresi değişimi için gerekli anahtarlar ve numaralarını bilen arkadaşlar paylaşabilir mi ? Ufak bi alet çantası ayarlayıp sele altına koymak lazım özelliklede uzun yol için ayrıca bakımlarını kendimiz yapmak için
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)