sık sık söküp takarsan yalama oluyor, ben modifiye ederken bir kac kez ayar için yada performansı begenmediğimden tekrar acmıstım.
bu sırada diş yuvalarına giren yagında etkisi oluyor ve daha cabuk yalama oluyor.
ama dediğim gibi klavuzla celik helikol takınca neredeyse vida yalama oluyor yuva saglam kalıyor.
helede acemilik edip lokma ile sıkarsan hiç affetmiyor hemen sıyırıyor. tork degerlerine göre sıkmak lazım
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
bu gün mondial 180 Z-One yakından incelemek için alibeyköy meydanda olan motorsiklet mağazasına gittim . moto hakikatten al beni diyor resimlerden daha güzel özellikle yeşili kim ne derse desin insanın içine sinicek benim içime sindi yan ayaklık dert değil daha önce aldığım kanunidede (leopard) bu sorun vardı benim motorcu usta halletti 2.el yeşil bulur isem hemen alıcam kaçmaz yani kararsız kalan arkadaşlar yakından bir görsünler bana hak verecekler fiyatı olmamış bu motor 3700 olsaydı satış rekorları kırardı ! yeşil olupta satmak istiyen var ise talibim .
Yesili cok fosforlu degil mi sence
zevkler ve renkler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor .
arkadaşlar zone s modelinde alt sehpayı incelediğinizde yan sehpa cıvatasının uzun olduğunu ve yayı tutan biraketin o cıvata ucuna çarpma yaparak ileriye gitmesi engellenmiş durumda ve buda yarış motorlarındaki gibi motoru düzeltince yan sehpanın otomatik kapanmasına yardımcı olmakta bunu istemeyen arkadaşlarımız yan sehpa cıvatasını söksünler ucundaki uzantıyı keserek biraketin ileri gitmesi ve otomatik kapanma olayını ortadan kaldırabilirler. resimli anlatmak isterdim ama yüklemeyi bilmiyorum.
bende yeşil var plakalar yeni çıktı 130 km de şuan almak isteyen olursa satarım
satmayı düşündüren kötü bir tarafı yok. boyum 182 kilom 85 biraz küçük kaldı sanki. zaten karta taksitli aldım satarsam peşin satıcam üstüne biraz daha ekleyip daha büyük bişey alabilirim satılırsa. satılmazsada biniyorum zaten seneye satar değiştiririm. keyfe keder yani.
Ustad bnde 1.86 95 kg yim çok sırıtıyormu senin altında.Resim atabilme imkanın varmı sorun teşkil etmiyorsa İlla gidip 600 luk mu alıcaz...
motorun üstünde hiç fotom yok havalar düzelsin çekip atarım fakat foruma foto yüklemeyi bilmiyorum ama çözeriz sanırım onu bir şekilde.
Bu modeller bütün mondial yetkili satıcılarına gelmiş bulunmakta. Resimler hiç bir zaman tam olarak gerçeği yansıtamayacaktır. Bence tek yapmanız gereken size en yakın bayiye gidip bu modelin üstüne oturmanızdır. İlk oturuşta yaşayacagınız 2 şey var ya ilk görüşte aşk , yada 3 talakta bir daha nikahınıza almamak üzere boşama.
Arkadaşlar size bir sorum olcak
Bu motoru alması için babamı nasıl ikna ederim ?
Mondial 180 Z-one-S modelini satın almış olan kardeşlerim , bayadır sesiniz çıkmıyor ,bu motorbisikletle alakalı resim , özellikle video incelemelerinizi bekliyoruz. Ayrıca alan kardeşlerim pazarlıkla en son kaç paraya aldıklarını buraya yazarlarsa , bizde satın alırken en son ne kadara kadar fiyatını zorlayabileceğimizi öğrenmiş oluruz , saygılarımla.
İstanbulda bu motoru peşin4500 e bayiler bırakıyor benim scooter satılsın hemen gidip alıcağım 2.el bile yok daha .
evet buradaki bayide 4500 e bırakıyo peşin
Merhaba herkese,
Ben ikinci el buldum 201km'de hemen aldım. Satın aldığım arkadaş yeni aldığı motoru iş kazası sonucu 2-3 ay süremeyeceği için sattı.
Makul geldi,plaka masrafı, zenon far ,topcase çanta, plaka, yeni değiştirdiği lastikler vs. masraflarından kurtulmuş oldum ben de, benim de onun da işi görülmüş oldu. 4.300 TL ye anlaştık.
Ehliyetimi yarın alacağım bir aksilik olmazsa. cumadan itibaren ben de artık yollarda olacağım. Allah kaza bela vermesin kimseye...
Soma daki facia dan dolayı buruk bir başlangıç olacak. Allah rahmet eylesin :(
motorum bu
Boyum 1.87
Kilom 105
Kullandıkça yorumlarımı aktaracağım.
Arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. Bende 2011 Kasım sonu sıfır MCX aldım şuan kullanmaya devam ediyorum ve 27bin kilometrenin içerisindeyim. Daha subap ayarı bile yaptırmadım motosikletime. Neden, çünki bilinçli kullanıyorum 140-150 göreceğim diye zorlamıyorum. Ha tabii ki zorluyorum elbette ama motosikletin limitini biliyorum ona göre zorluyorum. Her 2bin kilometrede Motul 5100 10w40 yağ koyuyorum. Bu şekilde kullanmayıp habire tam gaz gidip 140-150 gördürmeye çalışıp dandikten yağ koyup belki 4bin belki 5bin belki çok daha fazla hiç yağını eksiltmişmi diye kontrol etmeyip ya da değiştirmeden kullanan arkadaşların motosikletleri tabii ki 27bin kilometre gitmez. Ondan sonra "Çin malı" kötü olur. Sözüm ona "Japon" motosikleti olan CBF, YBR gibi motosikletlerede bu şekilde binilse çok farklı bir sonuç alınacağını düşünmüyorum.
Uzun lafın kısası 27bin ve hergün artmakta olan kilometremi gören "Çin malı" sevmez motosikletçi arkadaşlarıma söylediğim çok sevdiğim bir söz var. Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ.
siz hızlı gidebilirsiniz ama heryerde değil
[QUOTE=PSK;3347383]Merhaba herkese,
Ben ikinci el buldum 201km'de hemen aldım. Satın aldığım arkadaş yeni aldığı motoru iş kazası sonucu 2-3 ay süremeyeceği için sattı.
Makul geldi,plaka masrafı, zenon far ,topcase çanta, plaka, yeni değiştirdiği lastikler vs. masraflarından kurtulmuş oldum ben de, benim de onun da işi görülmüş oldu. 4.300 TL ye anlaştık
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun , şu saydıkların varsa motorda ,bedavaya getirmişsin motoru o derece yani. Motorunun balansörlü olmasıda ayrı bi güzellik. İyi günlerinde kullan inşallah..
Ehliyet olayına gelince ben tam 3 haftadır Trafik şubeden ehliyetimi alamıyorum , başka bir Trafik şubeye gitmemde sonucu değiştirmedi . Sebebide ehliyetlerin basıldıgı kartların devlet tarafından şubelere gönderilmemesi. Buna sebep olarakta çipli sisteme geçilmek üzere oldugundan dolayı kartların kısıtlandıgı gönderilmediği şeklinde. Ehliyetini alabilirsen buradan aldığını ilan etmeni rica ediyorum , kolay gelsin saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)