-Yağ olarak ne kullanılıyor arkadaşlar
-Zinciri temizleme ve yağlama için ne kullanıyorsunuz??
-Yağ olarak ne kullanılıyor arkadaşlar
-Zinciri temizleme ve yağlama için ne kullanıyorsunuz??
evet o plastik kısım sökülecek montaj direk demir kısma yapılacak selamlar
umarim alacagim Maxem SL 45 Canta sorunsuz takilabilir.
merhabalar zone 180 arka seledeki kuyruk kismini nereden bulabilirim zone 150 var bende ona takip daha sportif yapmak istiyorum
gamalulu cok tesekkur ederim fakat kac numarali olani siparis vermem gerekiyor demek istedigim sey artci selesi uzerindeki siyah kuyruk
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
z one 150deki uzun arka kuyrugu sokup z one 180 deki gibi iki kucuk kuyruk takmak istiyorum bunu nasil yapabilirim
portbagajı dört adet alyen civata tutuyor onları söküp 180 liğin tutamaklarını takıyorsun yapması basit civata yerleri aynı
jawa 15 tesekkur ederim cevabin icin ama o tutamaklari nereden temin edecegimi bilmiyorum yedek parca sitesinde hangisi tam anlayamadim
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
one 180 arka sele kurugunu satan varsa alicam ya cidden kafaya taktim bulamiyorumda biyerde
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
biri tam olarak aciklarsa cok sevinirim
kac numarali olani almam gerekiyor onu sormustum cunku resimdekiler hic benzemiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
rahatsiz ettiysem ozur dilerim ama kac numarali olanlari siparis etmem gerekiyor sele ustu kuyrugu icin onuda soylerseniz
Birkaç fotoğraf koyayım da şenlensin buralar
Yeşil motorun sahibi de forumdan tanıştığım iyi insan @karşıyaka57
arka sele uzerindeki kuyruklar icin kac numarali parcayi siparis etmem gerekiyor ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
mondialin sitesinde tamamda hangi numarali parcalari siparis vermem gerekiyor resimdekiler hic benzemiyoda bi soylerseniz gercekten cok sevinecegim kac gundur arastiriyorum tam olarak anlayamadim bulamadim
cok tesekkur ederim allah razi olsun JAWA 15
lifespeed bu model hakkında senden öğrenceğim daha çok şey var )
(lifespeed ve karşıyaka) motorlar şekil önümden çekil :D :D :D
Yağ değişiminde 1 litre mi yoksa 1.4 litremi yağ koyuluyor??? Yandaki göstergeye bakınca 1 litre doldurulmus halde -H ve -L seviyesinin arasında oluyor (motosiklet çalışmazken).Motosiklet çalıştığında yağ seviyesi -L nin çok az altına dusuyor.1 litreden fazla koyuncada motosiklet calismazken -H nin uzerinde oluyor.Simdi calismazken hangi seviyede gorunecek yağ???
tokattan kullananlar varmi aranizda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)