ftkrblt adlı üyeden alıntı
göstergenizde gördüğünüz hız bizi ilgilendirmez,reel olarak gps ölçümüyle bu motor 150 görsün ben anahtarı veririm,kütahyada var bi kaç ukalada bu motordan,hepside aynı,yok pulsar alacakmış tı yok pulsar gitmiyomuş da 180 z one almışmış,hangisine kapışam dediysem yan çizdi,yok apaçi deilmiş yok hoş deilmiş,yesinler,ustanın birine sormuş arkadaş pulsar nasıl diye:usta yok boşver pulsarı demiş 180 z one vereyim ben sana demiş,çünkü adam pulsar satmıyor,elindeki mal 180 z one,e haliyle en iyisi o olur tabi,yan komşumun çalışanında var,benim motoru gördü başladı aha pulsar alacaktım da,denedim de ,gitmiyor da,dedim aslanım gel arkama artçı olarak,neyse bindik birinci viteste gazı biraz açtım debriyaja asıldım 8000 devirde bi tokatladım debriyajı,sonuç malum,kendisi düşmedi ama ayakkabısı düştü nasıl becerdiyse,walla bi sarılışı var bana,eminim ana babasına sarılmamıştır öyle,yalvarıyor dön ayakkabımı alalım diye,neyse uzatmayalım z one inceledim arka dişli baya bi ufak bence 150 değilde 130 falan yapar reelde,ancak baya uzun bi düzlük gerekir,bu arada benim pulsar artçılı düz yolda en çok 135 gördüm,daha da gitmiyo,arka dişli büyük,ufaltırsak 150-160 belki görür,dişli küçültülürse de çekişin tadı kalmaz bence,7-8000 devirde debriyajla tekere gelen alet 10000 devirde bile tekere gelmez bence,yani işin özü arka dişli küçüldükçe son hız artar ancak ivmelenme düşer,yani standart dişliyle pulsarın 0-100 hızlanması 9 küsür saniyeyken son hızı 135-140 civarı,ben arka dişliyi küçültür pulsarı 160 a çıkarırım ama bu sefer 0-100 hızlanması 12-13 saniyeye çıkar,
z one kullanıcısı arkadaşlar boşverin onu bunu da söyleyin bakalım makinalarınızın 0-100 hızlanması kaç saniye?ve bu bahsettiğiniz 150-160 son hızlara kaç saniyede ulaşıyorsunuz????