Arkadaslar cok sevdigim motorumu ihtiyactan dolayi acilen satmak durumundayim. Fiyat cok uygundur ilgilenenler olursa sahibinden ilan numarasi
174225994
Arkadaslar cok sevdigim motorumu ihtiyactan dolayi acilen satmak durumundayim. Fiyat cok uygundur ilgilenenler olursa sahibinden ilan numarasi
174225994
Anlaşılan kimse servislerden memnun değil bende ilk iki bakımı servise yaptırdım toplam 130 lira aldılar bide ben çok fazla yol yapıyorum hesapladım 2 yılda bir motor parası ediyor kendi ustama götürdüm yağ buji değişimi bütün kontroller 35 lira tutuyo bundan sonra garanti yok devam bu arada motor yaklaşık 3 aylık 3500 km oldu
aynen ÖYLE MOTOR CANAVAR HAKKINI YEMEMEK LAZIM, BAKIMINI ÖZEL YAPTIRICAN İŞTE OLAY BU KADAR...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------
o degilde 1600 km de sismeyen teknolojili motoru 8bin devirde sisirmeyi basarip( herkese anlTiyorum nasil basardin diyorlar) silindir piston ve sekmana odedigim 250 tl hic aklimdan cikmiyor yahu sayin mondial yetkilileri bu yaziyi okuyorsunuz ve benide mail adresimden cok iyi taniyorsunuz bana herhangi bir donus olmadigi taktirde bu konu aklima geldikce buradaki saygideger arkadaslarima ve forumumuzu okuyan saygideger motorseverlere dert yanmaya devam edecegim;) bilginize...
Reis zaten ilk 500 de 5 bin devir 1000 e kadar biraz daha gaz actim 1000 den sonra yol buldukça gazi sonuna kadar aciyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:23 ----------
Servislere diyecek bise bulamiyorum zaten adam koskaca 1400 yazisini görmemiş 1 litre yağ koymuş kapatmis motora binmeden baktim da allahtan duzelttirdim hemen eklettim 400 gram daha
bu gun tatil günüm olduğu için sıcakta bunalttı denize gitmek şart oldu 25tl lik benzin aldım benzin gösterge ışığı yanıyordu gümüşyaka çıkış tabelasının yanında deniz kenarına gittim 237 km yaptım ışık 210km de yandı bu motor uzun yolda 80 90 kmh arası sollamalarda mecbur kalıyor insan 120kmh çıkıyorum çoğunlukla 5000 devir 80kmh titreşim sıfır konforlu bir yolculuk saglıyor mondial iyi bir seçim yaparak bu motoru getirmiş
son olarak ortalama yakıt durumunuz nedir? 100 km de kaç lt yakıyosunuz?
nokiaxx kardeşim sele seni rahatsız etmiyor mu ? Ben bir saati aşan sürüşlerde totomda agrı hissediyorum valla
BU arada gerçekten 90-100 km civarında gayet güzel ve akıcı bi sürüş saglıyor.. Zaten hacmine göre gayet güzel giden bir motor..
Bugün çok yakın arkadaşımın cbr'ı ile yol yaptık, kesilmeden gidiyorum.. Elbette kıyaslanamaz ama yine de fena degil..
uzun yolda 100km de 2.5lt yakıyor 40dk da bir mola veriyorum seleden bir rahatsızlığım yok lastiklerin değişmesi lazım arayış içindeyim .
Benim motor haddinden fazla yakıyo. Full depo 400-450 km arası gidiyo. Sizce nedeni ne olabilir yakıtını ne etkiler? Motorda bi sıkıntı olabilir mi?
Valla şehir içinde gayet güzel yeterli bi motosiklet yapmışlar, istanbul gibi yerde zorlanmıyorum hiç bi şekilde.. Hacimine göre çok güzel...
Lastik gerçekten yetersiz, hatta berbat.. Frenleri ise ön ile kombine edince fena degil , sırf arka fren kullanınca hoş olmuyor..
Karbüratörde motorun hava almasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir.
bugün gidip servise bi gösteriyim tak etti artık. gt 250r la kafa kafaya belki faha çok yakıyorum bileydim onu alırdım.
2M is my life
Music & Motorcycle
Arkadaşlar, 8 Ağustosta "lastikdeposu"ndan sava 110 80 17 aldım (138 TL) 2012 tarihliydi ve bende geri gönderdim, bugün ayın 20 si hala parayı geri ödemediler, telefonlarıma cvp vermemeye başladılar, bugün için söz verdiler bakalım, ayrıca gidiş geliş kargo parası 30 tl ve kredi kartı masrafıda 5 tl keseceklerini söylediler, fakat kargocudan gidiş-geliş 13 tl olduğunu öğrendim, onlara söyleyincede hemen kıvırdılar tamam ya hallederiz falan, 5 tl ne iş dedim onuda iptal et dedim ******** adam onuda iptal etti, ayrıca niye ben ödüyorsam neyse uzatmayalım bakalım bugün ödeyeceklermi?
Lastik alırken tarihini sorun sonra alın...
Bilginize...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
evet sonunda bir kere daha aradım ve artık bıkıp 120 tl gönderdiler, 18 tl havada eridi, şeytan diyorkiiii aç 5 tl için telefon, birde bana 3-5 bizim için önemli değil yaa diyor adam ayıp ayıp, neyse önemli olan arkadaşlarımızın bilgilenmesi tabi ve duyarlılık göstermesi...
servise gittim yakıt konusuyla ilgili. motorumun çiğ benzin attığını patlama yaptığını bu nedenle de çok fazla yaktığını belirttim. karbüratörüne hava ayarına bakıcaklarını egzoz bağlantılarını kontrol ediceklerini söylediler. onun için de motoru orda bırakmalıymışım o gece ve belki de sonraki gün bile. tamirden falan pek anlamam ama bu söyledikleri öyle günlerce sürücek şeyler değil diye biliyorum. ustanın canı mı yapmak istemedi o an zor mu geldi bilmiyorum ama durum bu. yapıcaz dedikleri şeyler ne kadar sürer? normal şartlarda gün içinde hallolucak bişey mi?
not: elinde iş vardı o yüzden böyle yaptı da değil. adam bomboş oturmuş müzik dinliyodu.
2M is my life
Music & Motorcycle
Ustanın keyfi tamamen hacım :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)