crew teşekkür ederim... kazasız belasız inşallah
crew teşekkür ederim... kazasız belasız inşallah
Lastikleri değiştirmek istiyorum sizce ne almalıyım marka olarak ne önerirsiniz? İlk bakımda da servis kendi yağını mı koymalı yoksa ben kendi yağımı alıp götürsem daha mı iyi olur?
Lastik niye değiştiriyosunuz anlamıyorum.kim gerekli görüyo parçacılarsa kanmayın derim
bugün slivri maxsi market e bayrampasadan gittim ve geldim motor 2400km ye geldi sorun olarak vites ayaklığının çıktığı yerden yağ kaçırdı lastiğini motorcum değiştirdi başka bir sorun çıkarmadı 110kmh a rahat çıkıyor 130 a kadar zorlanıyor 5000 devir 80kmh 7000 devir 90kmh yapıyor silivri gezim 20tl lik benzin tüketimi oldu son hali.
[IMG][/IMG]
Şu anda drift kullanıyorum ve memnunum seneye yazın bunun mavisini düşünüyorum bir aksilik olmazsa seneye yazın bir Trabzon yapim ondan sonra bakıcim Allah kaza ve altı ayaklılardan korun.
s.a
arkadaşlar uzun yolda rüzgar bana çok fazla geliyor...
ön camı daha uzun tur camıyla değiştiren veya başka cam takan oldumu.
motora uyugun cbf'deki gibi civata yerlerine uygun ön cam tavsiyesi olan varmı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:41 ----------
bence bu motora topcase yerine yan çanta ve depo üstü çanta daha çok yakışır
Şu camdan gelen ses beni içten içe rahatsız etmeye başladı. Somun koyan arkadaşlar memnun mu sıkıntı var mı? Tamamen kesiyomu sesi?
Merhaba arkadaşlar
motoru alanlar kısaca artıları ve eksilerini sayarsa memnun olurum. Ek olarak yakıt tüketimi nasıl ve verilen paraya değer mi ?
100km gezdim (ilk 100 km ) depo fuldü 2 diş azaldı benzin gstrgsi
5 gun sonra bugun ilk defa marsa bastin, rolanti duzensiZligi bende de oldu; evrak isimi halletmek icin aldigim bayiye gittim.. Rolantiyi 1400 d/dk yaptirdim cok iyi oldu..
Bugun mont vesaire gibi alisverislerimi de tamamladim , keyfini surme zamani geldi kismetse
Bugün gördüm bu motoru çok hoşuma gitti yaw. Mondial hakkaten akli başında bir is yapmış. Benim tvs bile sönük kaldi nerdeyse . Biraz cbr havası var bu motorda. .
merhaba arkadaşlar bunu vites sistemi sıralı sistem mi yoksa manüel mi, normal mondial motorlar genellikle 1-N-2-3-4-5 diye gidiyor ama sıralı sistem 1-2-3-4-5-N-1-2-3-4-5 olarakmı devam ediyor. Tşk ederim.
İstanbuldaki Z one kullanicilari ufak bi toplanti yapsak guzel olur aslinda
Keşke istanbul'da olsam da ben de gelsem
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)