vayyyy barış abim gelmiş buralara
mosrwanted 57 hortlatmışsın yine topiği
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
abi şimdiye kadar kimse nickimi doğru yazmadı ya.
nostwanted, most, wanted, mosrwanted 57......
neyse parmaklarınız sürçtü heralde önemli değil
ne yapalım işimiz gücümüz yokMoToR adlı üyeden alıntı
Perpa da bir showroom açmışlar v3 te v5 te var. özellikle corvus un görüntüsü ve rengi muhteşem. Görüntü olarak malzeme kalitesi muhteşem sesi süper ama mekaniği konusunda bir fikrim yok. Racing görünümlü olan 5900 chopper görünümlü olan ise 5400 ytl anahtar teslim ayrıca perpa daki bayi 5 taksit yapıyor mart 31e kadar.
Acı yoksa kazançta yok.
perpa ne bayinin adımı
varsa sitesi nedir acaba
perpa İstanbul da Perşembe pazarının kısaltılmışı (büyük bir iş merkezi)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Makinaları inceledik. Kızıltoprak'ta var. Çok hoş makinalar. Parlak yerler plastik değil, metal. Aletin ön tarafında USB portu olan ufak bir müzik seti var. Kaset bile çalabiliyorsunuz. Motoru çalışır durumda da gördük. Ses sistemi oldukça tatminkar. Kullanımı da oldukça rahat. Oturuş falan çok güzel. Ancak fiyat kalitesine göre bana biraz pahalı geldi.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Kiziltoprak'takİ Motorcularda Satiliyor !!!
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Arkadaşlar bi web sitesi yokmu?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
evet arkadaşlar yokmu web sitesi bunun
Arkadaşlar ben İzmirdeyim bu motorun şirinyerde bir satıcısı var v3 modeline 5.700 v5 modeline 5.200 istiyor ben motoru inceledim tekerlek çapı felan baya iyi motorda baya heybetli üzerinde taşınabilir mo3 çalarda var ama yedek parça için bir şey söylemediler inşallah sorunu yoktur motor gayet iyi gözüküyor
Arkadaşlar bende motoru Bostancı da minibüs yolunda Lunaparkın oradaki bayide gördüm. İncelemek isteyenler için. ;)
Sadobey
tarzım değil ben sevmiyorum ama bu tarz modeli beğenen arkadaşlar için düşünülebilir...
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
ben çok yeni bir üyeyim ve bu bahsi geçen motoru az önce inceleyip geldim
görünümü itibariyle güzel... bayiinin söylediğine göre suzuki motoru varmış ve taiwan malıymış. su soğutmalı ve otomatik şanzumanlı motorlar... V3 modeli plaka masrafı da dahil 5900YTL; V5 modeli ise plaka masrafı da dahil 5450 YTL. yalnız plastik aksam v eişçilik biraz basit gibi... incelemek isteyen arkadaşlar için web adresi
www.doradomotors.com
sitede bayii adresleri de var. eğer merak edip inceleyen arkadaşlar olursa bu motorun özellikle yeni başlayan (benim gibi) kullanıcılar için uygun olup olmadığı konusundaki yorumlarını bekliyorum. benim asıl merak ettiğim ise otomatik vites ile manuel vites arası bir kıyaslama olacak. şimdiden herkese teşekkürler...
seloto idi galiba. ama sitesine baktım göremedim http://www.seloto.com.trSadobey adlı üyeden alıntı
keşke alıcak olsam. bana çok yakın. iki dakikalık yol
bugün özellikle poseidonu inceledim şirinyerdeydi 250cc 165kg hemde otomatik vites Otomatik vites olması belki acemi için iyi olabilir ama ben kilosundan korktum biraz.Bayisi bana parça problemi olmadığını hatta servisininde bi arka sokakta olduğunu söyledi.Kadranında son sürat 145km yazıyo ama bayide bana bunun kadrandan daha süratli bi motor olduğunu söyledi.Kendisi motosiklet sevmemesine rağmen bilen birisiyle denemiş Peki ben yedimmi?
bugün bostancıda seloto nun önünden geçerken gördüm dorado corvus u
gerçekten görüşü süper
resimlerden çok daha güzel görünüyor
resimlerine bakıp kanmamak lazım
ne diyebilirimki ilginç tasarım ama artık alışalım herşey değişiyor okadar çok model varki tasarımcılarda ne yapsın onlarda birşeyler çizmek zorunda
arkadaslar bu 2 motoru da gordum..
adamlar bitanesine kasetcalar bile koymuslar..
biri v3 un 180 kg olmasi lazim..
v5 te 170 kg civarinda..
motor ustasi bir abimiz bu motorlarin bu kadar agirligi tek silindirle biraz zor kavrayacagini ve servisten cikamayabilecekleri yorumunu yapmisti..
ilk basta bana da iyi geldi ama ogrendikten sora sogudum ne yalan soliyim..
bubu®
işte bayide çekilmiş foto
Eklenti 458
not: resimin üstüne tıklarsanız büyük görebilirsiniz
2006 DORADO CORVUS
Kasa Tipi:..........Race
Kullanım:..........Yeni (sıfır)
Kaçıncı El:.........Plakasız (yeni)
Renk:................Kırmızı
Hasar Durumu:..Hasarsız
Silindir Hacmi:..244 cc
Motor Gücü:......18 BG
Yakıt:................Benzin
Vites:................Otomatik
UxGxY:..............2200x850x1120
Ağırlık:..............177 kg.
yakıt kapasitesi:.12 litre
motor tipi:.........tek silindir 4 zamanlı
soğutma:...........su soğutma
ön-arka fren:......disk-disk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)