DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bu motorlarla ilgili MOTORBIKE Dergisinde yazı ve reklam var. Firma başka modellerde getirmiş. Çoğu su soğutmalıymış. Antalya'da Bayi toplantısı ve motorların testini yapmışlar. Dergi yazarları motorları test etmişler, çevik, konforları orta aksesuarları bol ve fiyatları uygun diye yazmışlar. Alacaklara hayırlı olsun belki bende alırım.
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
-
Fordcu Arkadaş,
Hızlı davranmışsın, düzenli takip ettiğim 3 dergiden biridir ama benim bayiiye henüz ulaşmadığından alıp bakamamıştım, ilk fırsatta inceleyeceğim.. Teşekkürler,
-
cagyap arkadaşım,
"yeni gelişme var; Dorado Motors tan aldığım taze haberlere göre motorlar gelmiş ve bayii dağıtımı da başlamış, fırsat olursa Cumartesi distribitör firmaya ilk ziyareti yapacağım."
Demiştin nooldu gittinmi Dorado Motorsa
-
Adres:www.doradomotors.com
Şu An Bu Motor Türkiye De Var.En Azından Geliyor.Yakında.Distribitörlüğünü Almış Biri...
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
sitesinde var görünüyo ama fiyatı yazmıyo!
fiyatı hakkında bilgisi olan varmı??
-
Maşallah siteyi süper yapmışlar bence, Honda'da bile böyle site yok Gerçi kullanışsız ama yine de görsel açıdan çok güzel.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Site beni deli etti güzelliği konusunda yorum yapmayacağım ama site daha yarım. Bilgi yok bilgi.
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
-
v5 idare eder ama v3 bence çok komik
-
goldwing35 adlı üyeden alıntı
v5 idare eder ama v3 bence çok komik
Hatta komik ötesi
-
Katılıyorum.Oyuncak bu motorlar.
-
Arkadaşlar size bu motorlar riskli demiştim.Kardeş siteden bir arkadaş ankarada test etmeye gitmiş.İşte yorumları.Girin topiği okuyun derim ben.
Akılınızda fikir oluşur.
Keyifli Sürüşler
http://www.motordelisi.com/ftopict-19508.html
-
V3 tam bir bmw başka birşey demiyorum arkadaşıma bundan aldırcam sıf kendi hevesim için hea
-
Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında Hyundai bayi Karotoda motorları inceledim, diğer çinli motorlardan daha kaliteli duruyor ama kullanmadan karar vermek zor, serviside hyundai bayisinin verecek olması güven verdi
-
Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun..
Corvus ve Poseidon bildiğiniz üzere CF Moto tarafından üretiliyor, CF Moto Motorbike dergisinde belirtildiği üzere Taiwan orijinli, Kymco gibi.. fabrikası Çin'de.. zamana bırakalım, kendini insanlığın iyiliğine adamış kim ne derse desin, cesur ve gücü yeten birileri bu arkadaşları dinlemeyip satın alacak, kullanacak, sabredelim, onların yorumlarını bekleyelim..
Soran arkadaşa; Dorado Motors'a hala gidemedim, çalışma sürelerimiz çakışıyor, en iyisi bu kanaldan müsait olan bir başka arkadaşa rica edelim.. Mümkünse gidip fotoğraf çekerek, izlenimlerini aktarsın..
Konu firmanın lansman toplantısı bu ayki MOTORON ve MOTORBIKE dergilerinde haber + röportaj olarak verilmiş..Dorado Ankara'nın ilk Hyundai Bayii Akid Oto'nun yan kuruluşu, motorsiklet konusunda tecrübelerini bilmem ancak otomobilde 4S başarılı..Bir dönem çalıştığım firma 8 adet SUV almıştı, satış ve sonrası hizmetlerden mennun kaldık.. Profesyonel insanlar, umarım motosiklette de yüzlerini kara çıkarmazlar..
-
Bana gidonun üst kısmındaki plastiği çok kaliteli gelmedi fakat diğer aksamlardaki plastik diğer çinlilere göre daha kaliteli duruyor, ama ne kadar dayanır bunu bilemem önemli olan ithalatçının bu konuda devamlılık göstermesi oda zaman geçmedikçe anlaşılmaz
-
10 Şubat 2006, 17:33
serdemm adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında Hyundai bayi Karotoda motorları inceledim, diğer çinli motorlardan daha kaliteli duruyor ama kullanmadan karar vermek zor, serviside hyundai bayisinin verecek olması güven verdi
hyundai satıyo ha. ne kadara satıyo? bir bilgin varmı
birde inneci nickli bir arkadaş almıştı. onun yorumları nedir? bizi aydınlatırsa iyi olur.
-
19 Şubat 2006, 19:31
inneci, açtığın konular kilitlenmiş. istersen buraya yorumlarını yazmaya devam et.
bir tek alan sensin heralde. o yüzden motor hakkındaki fikirlerini yazarsan sevinirim.
-
19 Şubat 2006, 20:27
yellow motor bunların reklamını geçen sene yapmıştı bir magazasıda mecdiye köy ortaklar cad desinde gittim sordum 2006 yaza gelecek demişlerdi ögrendimki 2 tane v3 getirmiş biri anyalyadaymış ......
Ya kızdıgım bişeyde şu hiç bilmedigimiz bi model geliyo helede bu yaz çıkacaklar
magazada görüyoruz dokun üstüne bin bu kadar neden 1 tanesini test amaçlı alın binin bi bakın nasılmış diye koymuyorlar sonuçta para kazanan onlar
yanlışmıyım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler