DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
logaritma sayfa 44'te döktürmüş.... ama haklı!!!
okumakta fayda var...
-
19 Mayıs 2009, 02:04
arkadaslar Corvus almayı dusunuyorum bana yardımcı olurmusunuz (lutfen corvus kullananlar msj atsın...) Saygılarımla
[B]ALLAH KASK'LARIMIZA ASFALT YÜZÜ GÖSTERMESİN[/B]
-
22 Temmuz 2009, 20:52
dorado corvus hakkında bilgisi olan varmı
bu motoru kullanan varmı arkadaşlar masraf açan klasik çinlimi yoksa masrafı azmı işin aslı bu makineye güvenip 500-600 km lik yollara gidilirmi
-
22 Temmuz 2009, 20:58
Benim hiç bir bilgim yok.
Sana fikir veremiyeceğim.Dorada corvus ilk defa burada okuyorum...
-
22 Temmuz 2009, 21:10
:D benim motosiklet aşkım bu motoru gördüğüm anda başlamıştı... ama daha sonradan öğrendiklerim beni hayal kırıklığına uğrattı motor dağılıyormuş özellikle egzosu...
[B][I][U]TEK RAKİBİM THY[/U][/I][/B]
-
22 Temmuz 2009, 21:15
U-G-Y : 2200 / 900 / 1125 mm
Net Ağırlık :164 kg
Max Yük Kapasitesi. : 150 kg
Yakıt Kapasitesi : 16 Lt.
Motor Tipi : Tek Silindir 4 Zamanlı
Soğutma : Su Soğutmalı
Fren : Ön - Arka Disk
Moto Hacmi : 244 cc
Marş : Elektrikli
Ön Tekerlek : 100/90-16
Arka Tekerlek : 150-80-15
Ses Sitemi :Taşınabilir hafızalı Mp3 Çalar, radyo kaset çalar
Güvenlik : Uzaktan Kumanda ve Alarm
Max Hız : 140 (bence uydurma bir makina.ne olduğunu nasıl sınıflandıracağımı bilemedim.hiç güven vermiyor.scooter irisi bişi gibi geldi bana.)ayrıca otomatik vitesli.
-
24 Temmuz 2009, 13:12
Dorado Corvus kullanıcısıyım objektif olarak bir değerlendrme yapmak istiyorum. Forumlarda dorado corvusla ilgili epey olumsuz şeyler yazılmış. Şu ana kadar 4.500 km ye kadar geldim herhangi bir sorun yaşamadım. Ama egsoz sorunu bende de başladı yavaş egsozdan cızırtılar gelmeye başladı İthalatçı firma ile görüştüm gönder yapalım dediler.Birçok kez tek seferde 400 km ye kadar olan mesafelerde grup sürüşüne katıldım hiç rezil etmedi ama bundna sonra ne olur bilemem. Ayrıca km sayacında yaklaşık 10 km/saat fazla gösterme olayı var. Dengeli bir motor titreşim olayına gelince zaten motorun yapabilceği maksimum sürat 120 yi geçmez o limitlerde de kullanılacka bir motor değil, bu motorla 100 ü geçmeyeceksin ve artçı almayacaksın o zaman üzmez diye düşünüyorum. Suziki motormuş tayvan malıymış falan onlar hikaye basbaya Çinde cfmoto motor üretiyor bunları ama amerika ve italyaya da ihraç ediyorlar fakat Türkiye de ki ile aynı kalitedemi orası şüpheli, ben internetten araştırdığım kadarı ile amerikadaki satndartlara uygun olarak ihraç ediliyor ve egsoz dahil bir çok parça farklı.
-
25 Temmuz 2009, 18:07
maslak sanayide motor ustasında bir tane corvus mudur nedir onlardan var adam sahibi illallah etmiş vermiş ustaya yapması için isteyen olursada bana sorma sat demiş bende takozları ayarlatırken gördüm ustada..
-
27 Temmuz 2009, 03:02
Barkm adlı üyeden alıntı
Dorado Corvus kullanıcısıyım objektif olarak bir değerlendrme yapmak istiyorum. Forumlarda dorado corvusla ilgili epey olumsuz şeyler yazılmış. Şu ana kadar 4.500 km ye kadar geldim herhangi bir sorun yaşamadım. Ama egsoz sorunu bende de başladı yavaş egsozdan cızırtılar gelmeye başladı İthalatçı firma ile görüştüm gönder yapalım dediler.Birçok kez tek seferde 400 km ye kadar olan mesafelerde grup sürüşüne katıldım hiç rezil etmedi ama bundna sonra ne olur bilemem. Ayrıca km sayacında yaklaşık 10 km/saat fazla gösterme olayı var. Dengeli bir motor titreşim olayına gelince zaten motorun yapabilceği maksimum sürat 120 yi geçmez o limitlerde de kullanılacka bir motor değil, bu motorla 100 ü geçmeyeceksin ve artçı almayacaksın o zaman üzmez diye düşünüyorum. Suziki motormuş tayvan malıymış falan onlar hikaye basbaya Çinde cfmoto motor üretiyor bunları ama amerika ve italyaya da ihraç ediyorlar fakat Türkiye de ki ile aynı kalitedemi orası şüpheli, ben internetten araştırdığım kadarı ile amerikadaki satndartlara uygun olarak ihraç ediliyor ve egsoz dahil bir çok parça farklı.
herkeze selamlar
hocam senın makına km'de ne kadar yakıyor
-
02 Ağustos 2009, 23:47
sero1981 adlı üyeden alıntı
herkeze selamlar
hocam senın makına km'de ne kadar yakıyor
yaklaşık 150 krş yakıyor
-
03 Ağustos 2009, 00:39
Barkm adlı üyeden alıntı
yaklaşık 150 krş yakıyor
benimkide ortalama o civarda yakıyor.
-
03 Ağustos 2009, 12:44
benimkide ortalama o civarda yakıyor.
Eksoz sorunu yaşıyormuusn cızırtı yapıyormu eksozun ? Sorunu çözdüysen banada yazarsan sevinirim. orjinal eksozunu takmak istemiyorum 250 tl civarında para tutuyor ama 1 yıl sonunda oda aynı oalcaktır. Ercan usta dedikleir biri var smokhead diye bir el yapımı eksoz takıyor acab verimlimi ..bildikleirni paylaşırsan sevinirim
-
03 Ağustos 2009, 21:46
Barkm adlı üyeden alıntı
Eksoz sorunu yaşıyormuusn cızırtı yapıyormu eksozun ? Sorunu çözdüysen banada yazarsan sevinirim. orjinal eksozunu takmak istemiyorum 250 tl civarında para tutuyor ama 1 yıl sonunda oda aynı oalcaktır. Ercan usta dedikleir biri var smokhead diye bir el yapımı eksoz takıyor acab verimlimi ..bildikleirni paylaşırsan sevinirim
benim şu an egzosun maşallahı war (ama şimidlik ) Egzosta yanlız kararmalar war....
benim yeni tanıştığım bi corvus kullanıcısı war o izmit tarafında egzost sorununu çözmüş.... Fazla bi maliyeti olmadan
yeni bir bilgi olursa yazarım
Daha geçenlerde biri daha aradı beni. Bu kişide hararet sorunu yaşadığını belirtti, sen yaşıyormusun böyle bir problem ?
-
04 Ağustos 2009, 00:18
benim şu an egzosun maşallahı war (ama şimidlik ) Egzosta yanlız kararmalar war....
benim yeni tanıştığım bi corvus kullanıcısı war o izmit tarafında egzost sorununu çözmüş.... Fazla bi maliyeti olmadan
yeni bir bilgi olursa yazarım
Daha geçenlerde biri daha aradı beni. Bu kişide hararet sorunu yaşadığını belirtti, sen yaşıyormusun böyle bir problem ?
hararet sorunu hiç yaşamadım ibre bırak kırmızıyı yarıya bile yaklaşmadı kaç kez sıcaklarda 2 kişi uludağa zirveye çıktık herhangi bir sorun yaşamadım. Egsoz işinide bursada halledecem snaırım tiger eksoz takıyorlar sorun kalmıyor dediler bakalım ..Valla bende şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım sadece egsoz cozorto yapıyor işte.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 PM ----------
Bu arada bazı arkadaşlar Amerika da satıldığını falan yalanlamışlar ama ben yinede linkleirni veriyim siz karar verin;
http://www.cfmoto-us.com/Default.aspx
http://www.cfmoto-usa.com/
buda italyada polis otosu olarak kullanılan v3 ve v5 lerin linki;
http://www.youtube.com/watch?v=_ivOqJKYmek&NR=1
evvet arkadaşlar herkeisn hakkını herkese verelim. Çok süper bir motor değil ama fiyat ve kaliteyi kıyasladığınzıda sonuç hiçde fena değil . her markanın zaman zaman sorunu olmaktadır. Örneklerini çok gördük hiç biri allah yapısı değil düzgün kullandıktan ve bakımlaırnı yaptıktan sonr aher araç iyidir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------
Amerikada Qlink markasaı ile de ayrıca pazarlanmaktadır.
Romanyadaki linki;
http://www.cfmoto-ro.com/
kısacası youtube "cfmoto" yazdığınız zaman çok detaylı bilgi edinme şansınız olacaktır.
-
06 Ağustos 2009, 01:03
BARKM
kesinlikle katılıyorum... Bende daha onceden zat150 wardı beni ikikez yolda bıraktı wede cok basıt nedenlerden yolda kaldım..
CORVUS hem dengeli hemde atak bir motordur. kalitesi vede ekstralarıyla bence bu fiyata değer bir motordur..
Forumun başındaki yorumların çoğu olumsuz; fakat kullanan bilir mantğıyla ben motoru almadan önce epey bir araştırmasını yaptım. Sahibinden.com adresınden rastgele bir iki kişiyle görüştüm.
Beni en çok etkiliyen Adanadan bir motorcu arkadaşın sözleri oldu...
Adanadaki bu arkadaş motoru Ankaradan yani Genel Dispiratöründen alıyor ve evine yani Adanaya yapıştırıyor sorunsuzca.... Ardından birde Tunceli patlatıyor
Özetle motorun genel bakımlarını yaptıkdan vede motoru çok yormadan kullandıktan sonra bu motora kolay kolay bir şey olmuyor... SAYGILARIMLA
-
28 Ağustos 2009, 11:24
herkese selam,
sayfa 44 de corvus kullanırken sıkıntılarımı yazmıştım.şimdi arkadaşların yazışırken aklıma geldi benzini fullendiğinde motoru stop edip yan ayağa yatırdığında neresinden olduğunu bilmesemde akıtıyor olması.
-
28 Ağustos 2009, 11:36
sero; yeni motorun hayırlı olsun... allah kazasız belasız binmeni nasip etsin....
bir ara görüşelimde şu corvusa bide ben bineyim çook merak ediyorum doğrusu...
-
29 Ağustos 2009, 02:24
AYBERK adlı üyeden alıntı
sero; yeni motorun hayırlı olsun... allah kazasız belasız binmeni nasip etsin....
bir ara görüşelimde şu corvusa bide ben bineyim
çook merak ediyorum doğrusu...
teşekkür ederim ayberk abi.. allah hepimizi korusun
Abi geçenlerde bizim sayfada belirtmiştim.. bi ara toplaşalım dıye arada kaynadı
Bu işi yine yapsan yapsan sen halledersin. Biliyorsun ben herzaman varım Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 AM ----------
cotonak28 adlı üyeden alıntı
herkese selam,
sayfa 44 de corvus kullanırken sıkıntılarımı yazmıştım.şimdi arkadaşların yazışırken aklıma geldi benzini fullendiğinde motoru stop edip yan ayağa yatırdığında neresinden olduğunu bilmesemde akıtıyor olması.
evet doğrudur damlatıyor.. Fakat depoyu tepeleme doldurduğunda yapıyor..dediğin olayı...
Senin corvus duruyormu? yoksa yeni bi makina kullanıyorsun...
Sayfa 44 de yaşadıklarını okumuştum daha önceden gerçekten büyük talihsizlik yaşamışsın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler