DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
Reklamlar
-
04 Haziran 2007, 16:48
Reklamlar
-
04 Haziran 2007, 21:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
06 Haziran 2007, 13:10
Forumdan Uzaklaştırıldı
Eyyyyy dorado kullanıcıları sesimizi duyan varsa bizeee kulak versinnnnnn !!!!!!
buluşmak ve tanışmak isteyenlerrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!
-
06 Haziran 2007, 14:33
uzun süre sonra gelebildiğim için mutluyum ama bazılarınızıda üzdüm arada (gürhan) annanem in vafatı üzerine trabzona gittim... o yüzden epeydir topiğe ilgisiz kaldım... neyse zaten olanlardan dolayı üzgünüm ancak geride kaldı.
artık önümüz yaz geziler düzenlememiz gerek. yoksa geçicek bu yazda yine görüşemicez. ben bu kadar görüşmek isteyipte başaramayan az kişi gördüm.
2-3 gün önce döndüm istanbul a döndüğümde uğur a uğradım motoru süper olmuş deri çalışmaları harika...
konudan konuya atladım ama netice şudur ki ; eyy doradocular görüşün artık!!!
not: çok özür dilerim gürhan abi
-
06 Haziran 2007, 21:50
Forumdan Uzaklaştırıldı
Emre kardeşim çok çok üzüldüm... Başın saoğlsun Allah geride kalanlara sabır versin inşallah... hiç haberim yoktu dedim ne oldu bu adama ses yok seda yok bak neler çıktı yaw :( yapabilecegimiz bişi olursa mutlaka ara beni elimizden ne gelirse hazırız.... Kusurumuza bakma benimde haberim yoktu sen servise gelmeyince bende sana mesaj attım gelmedin diye ama bir sürü olay yaşamışsın sağlık olsun.. sen beni boşver önemli değil... En kısa zamanda görüşelim forumda da yazdım haziran ayı içerisinde gün belirleyelim diye herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum .... herkese selamlar
-
09 Haziran 2007, 16:56
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
10 Haziran 2007, 22:24
bu motorun yedek parçalarının fiyatları nasıl? bakımları ucuz mu? servis avrupa yakasında neresi öneriliyor ?
-
11 Haziran 2007, 01:48
Selam arkadaşlar,
Uzun bir ara verdim ama mecburdum. İşten bilgisayarın başına bile oturamıyorum. Emre arkadaşım, ne kadar tanışmasak da çok çok üzüldüm. Başın sağolsun, Allah sana ve yakınlarına sabır, anneannene de huzur versin.
Uğur dostum motorunu çok merak ediyorum da bir türlü sana uğrayacak vakit bulamıyorum be. AFFET. Ama Söz yakında sana uğrarım.
Arkadaşlar, geçenlerde E-5 de muayenem bitmiş diye motorumu bağlamak istedi ekip. Tabi avukatımı aradıktan sonra bıraktılar. Bunun üzerine bir araştırma yaptım. 23/09/2004 tarih ve 25592 sayılı resmi gazetenin yedinci bölümün d) şıkkını aynen aktarıyorum:
d) İKİ VEYA ÜÇ TEKERLEKLİ ARAÇLAR VE BUNLARIN HER TÜRLÜ RÖMORKLARI, İLK ÜÇ YAŞ SONUNDA VE DEVAMINDA İKİ YILDA BİR,
O yüzden arkadaşlar ruhsatınızı kontrol edip bunu düzelttirin. Ben öyle yapacağım. Ayrıca bu tür bilgileri her zaman paylaşmamız gerek değil mi?
Herkese iyi sürüşler!
-
11 Haziran 2007, 14:04
mesguliyet :)
Arkadaşlar bende bir suredir foruma goz atamiyordum kusura bakmayin,Emre kardesim bana ugradiginda yuzun asikti bana birsey de soylemedin simdi forumdan ogrendim.Basin sagolsun Allah geride kalanlara sabır ve saglik versin.
Schonny rica ederim dostum ne demek herzaman beklerim istedigin zaman gel konusuruz sohbet muhabbet..Benim motor simdi serviste bi modifiye daha oluyor ve bakimlari yapiliyor yag buji vs contalarina kadar herseyi sifirliyoruz carsamba gunune hazir olacak insallah..Artik son noktayi koyuyoruz makina tam mukemmel olacak ta, işin komik tarafi benim onu kullanip tadini cikartma imkanim olmayacak yaklasik 3000 masraf ettim ama :(
Motoru bu full haliyle sadece bu hafta için 6500 ytl nakit satiyorum. bu hafta içinde 6500 verene hic dusunmeden direk satacam. On gün içinde Shadow 750 almayi planliyorum.Benim fuara hazirladigim bebek gibi baktigim motorumu almayi gercekten dusunenler varsa MSN den ugurblg@hotmail.com dan bana ulasa bilirler.
Kendinize ve yola iyi bakin arkadaslar.
Hayat 3,5 ile 4 arasindadir / 3,5 atanlar ve 4 dörtlük yasayanlar. :bounce:
-
11 Haziran 2007, 14:39
Uğur ne oldu da birden bire satmaya kalktın. Valla sen şimdi Shadow a transfer olunca biz Doradocuları unutursun da artık
Sen motorunu satmadan önce bi göreyim. bu akşam müsait misin kaça kadar dükkandasın?
-
11 Haziran 2007, 14:57
Forumdan Uzaklaştırıldı
herkes bişilerin peşine düşmüş zaten valla kimsenin umurnda değil ... benim yazdıklarım herkese kolay gelsinn.... :(
-
11 Haziran 2007, 20:02
polo34 adlı üyeden alıntı
bu motorun yedek parçalarının fiyatları nasıl? bakımları ucuz mu? servis avrupa yakasında neresi öneriliyor ?
kaale alınmadığımıza göre olumsuz bir durum söz konusu diye insan düşünüyor...
-
12 Haziran 2007, 11:25
Forumdan Uzaklaştırıldı
polo 34 bir ürün Türkiyede pazara sürülüyor ise getiren ithalatçı firmaının 10 yıl boyunca yedek parça temin etmesi zorunludur.. bu yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum. bakımlar o kadar pahalı değil 50-100 arası değişir sanırım tam rakam belli olmaz yani avrupa yakasına gelice orada servis bilmiyorum. ama bu yakada sel oto var Bostancıda bilgin olsun ... kolay gelsinnnn
-
13 Haziran 2007, 01:31
kaç km de bir bakım yapılıyor? bu bakımlar min 50 ytl mi tutuyor? bu arada 2.el satış sitelerinde dorado corvus ve poseidon 4000 ytl direncini kırdı ve bu aralar 3000'li rakamlarda satılıyor, benim gibi 2.el bekleyenler için iyi bir gelişme konuyu okuduğum kadarıyla bir ara akü problemi yaşandı, başka da bir şey yok gibi, ne dersiniz? uzun yola gelen bir motor havası var...
-
13 Haziran 2007, 11:30
Forumdan Uzaklaştırıldı
500km-2500km-5000km-7500km diye gidiyor bakım süreleri tabi bu kullanıma göre de değişir . motoru yıpratırsan 1000km bir bakım yaptırman gerekir o zaman verim alamassın yani.uzun yol gidenler var tabi ama ben daha yapmadım kısmet yaparım belki. bi ara akü problemi yaşadık oda kış aylarında sık çalıştırmadığımız için akü devamlı boşaldı , bi dahada kolay kolay şarj tutmadı garanti kapsamında olmadığından aküler sen kendin alıyosun bi tane sana anlatacaklarım bunlar şimdilik karar senin tabi ..... kazasız sürüşlerr ...
-
15 Haziran 2007, 12:15
-
15 Haziran 2007, 13:13
Forumdan Uzaklaştırıldı
uğur ne zaman görüşmeyi planlıyorsun dorado kullnıcılari ile acaba ????
-
18 Haziran 2007, 10:44
bende dorado alıcaktım
bende bir arkadaştan dorado v3 kırmızı alıcaktım daha kendisi 500 km bile yapmadan bana satıcaktı 4000 ytl ye almadım sizce alsamıydım.yoksa bana başka bir motor tavsiye edermsiniz.... cvplarınız bekliyorum
-
18 Haziran 2007, 12:48
Johnn ben herzaman gorusmek istiyorum aslinda ama bir turlu organize olunamiyo hep bi engel cikiyo..Arti su iki haftadir benim isler karman corman onunda verdigi bi stress var ustumde..buji yag vs degisimi icin servise biraktim motoru..carsamba alicam insallah.zaten işler yolunda giderse oglen cogunuzun telefonu var bende..ararim hepinizi aksam bi seyler yapariz oturur konusuruz..duruma gore uygun olan arkadaslar gelirler meselaa..
Hayat 3,5 ile 4 arasindadir / 3,5 atanlar ve 4 dörtlük yasayanlar. :bounce:
-
19 Haziran 2007, 19:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler