john peki bi arıza filan yaparmı bu makinalar, yani ben öğrenciyim alırsam bikere alabilirm ondan tecrübelerinize ihtiyacım war...
john peki bi arıza filan yaparmı bu makinalar, yani ben öğrenciyim alırsam bikere alabilirm ondan tecrübelerinize ihtiyacım war...
Valla piyasada arıza yapmayan cihaz var mı sence ? Hepsi yapar tabi bu kullanıcıya göre de değişir ancak... ama diğer china motorlarına göre daha kaliteli ve estetik bir motor .. Ankaradan bir şirket getiriyor bunları ve izmir gümrük kapısından Türkiye'ye giriş yapıyorr.. üretici cf moto china bu motorları Amerikaya bile gönderiyor ben araştırdım ... biraz pahalı gibi ama ucuza ne var ki alacan 1 sene sonra at diğerlerini 250 cc su soğutmalı iskelet yapısı şasisi çok dayanıklı bir makine bu herkes sana bişiler söler alma etme yok kötü çin malı satamassın servis yok falan filan ... Diğer motorların montaj ve bazı parçaları da çin malı ve orda yapılıyor (honda,suzuki) cep telefonlarını bataryalarına bak hep çin malı genelde insanlar hep art niyetle bakıyor.. adı çıkmış ülkenin çi malı yaramaz diye !!!! gerisini sen düşün
the manyaq arkadaşım,merhaba.sana dün özelden de msj.attım ama sanıyorum görmedin.eğer arzu edersen,ben benim makinayı sana satabilirim.henüz 3,5-4 aylık.1400 km.de.motorumdan % 100 memnun olduğum halde ekonomik sebeplerden dolayı satmak istiyorum.ilgilenirsen :537 / 249 94 49
Guzel olmus adanali yapilabilecek en orjinal ve pratik ayakligi yapmissin..
Bu arada corvus için yeni tribal desenler yaptim ilgilenen arkadaslar gelsin ölçülerini bire bire alip uygulama yapabiliriz..Önumüzdeki gunlerde airbrush a da geçiyoruz..Bilenler yaptiklarimi takip etmiştir zaten..
Görüşmek üzere
Hayat 3,5 ile 4 arasindadir / 3,5 atanlar ve 4 dörtlük yasayanlar. :bounce:
walla john gecenler de cok yogun bir hafta geçirdik, o nedenle foruma pek fazla giriş yapamadim ama bu arada cok saglam yeni tribal ve racin desenler yaptim, daha önce hic görulmemiş acayip bir calişma oldu Kendimi övmek gibi olmasin ama guzel oldu yani
Yerim minibus caddesinden bostanci ya dogru giderken suadiyede hisar mobilya var kocaman bir bina, o işiklardan saga dönup aşagiya iniyorsun sagda yapikredi bankasi var, yapikrediden de saga donup 50 metre ilerle ikinci köşedeki dukkan.. ADSL Bilgisayar vs yaziyor camlarda.. motoru görunce anlarsın zaten heheh
İstedigin zaman gel beklerim..
Hayat 3,5 ile 4 arasindadir / 3,5 atanlar ve 4 dörtlük yasayanlar. :bounce:
oncelikle herkese slm...kısa zaman once uye oldum ama butun yazdıklarınızı okudum...yogun sekılde motosıklet arastırıyorum ve dun bıtane corvus ınceledım...cok hosuma gitti...SİZE DANIŞMAK İSTEDİĞİM BİR KONU VAR CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞŞEKURLER...ARKADASLAR BEN AGIRLIKLI OLARAK 400/600 KM LİK UZUN YOL SEYAHATERİ İÇİN UYGUN FİYATLI HAVALI VE BİRAZDA GÜÇLÜ BİR MOTOR ARIYORUM SUAN BU KRİTERLER UYAN TEK MOTOR CORVUS BENİM İÇİN...ACABA UZUN YOL İÇİN BU MOTORA GUVENEBİLİRİYİM...OBJEKTİF FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR...Hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.
arkadaşlar tamam motorunuz var geziyorsunuz ama arada bir inin motorlardan yaw hala dört gözle cevap bekliyorum,,yollardada rastlamıyorumki çevirip sorim hemen.kanuni motorun 150 ve corvus arasında kaldım yardım lütfen...corvus uzun yol için nasıldır...
ben poseidon la uzun yol yapmış biri olarak (400 km) söyleyebilirm ki gayet başarılı oluyor. hatta arkamda artçı bile vardı... yakıt sarfiyatı biraz artıyor ama basmazsan onda da problem yok bence corvus da uzun yolda seni üzmez ve zevkli seyahat yapma imkanı verir... ben yerinde olsam kanuni yi düşünmem ve corvus u alırım yinede karar senin şimdiden hayırlı olsun
Dorado V5
merhaba Kardeş acayüp kardeş bizim forum böle işte kimse kimse ile ilgilenmez yazı yazmaktan aciziz kusurumuza bakma valla bende corvus var ama daha uzun yol yapmadım sana doğru bilgi vermemem !!! o yüzden yanıltmayayım .. benim aldığım ilk sahibi istanbul-şarköy arası gidip gelmiş bi sorun çıkmamış genede sen bilirsin ama güselll motor ... yam yam emre nerelerdesin hani buluşacaktık herkesle ????
sahibinden.com da corvus satan istanbullu bir arkadaş var, kuşadası, ankara tabelaları önünde motoruyla foto çekilmiş, içim gitti valla
arkadaşlar bu konunun yerinin burası olmadığını biliyorum ama önce sizlerle paylaşmak istedim.o kadar uğraşıp orta ayaklık,top case filan yaptıktan sonra sürpriz bir ekonomik ihtiyaç nedeniyle motorumu acil olarak satmak istiyorum.isteyen bir yakınınız var ise desteğinizi bekliyorum.537/249 94 49--borakarakas@gmail.com
selam inventor kardeş... cumartesi akşam üstü yani bugün senin dükkana doğru geldim ama içeri girmedim sanırım sende yoktun orda 2 kişi oturuyordu dükkanın önünde senin resme pek benzemiyolardı bende rahatsız etmek istemedim işin doğrusu ... bu arada sen bana ismini ve cep noyu yada dükkanın numarasını ver bi zahmet ben sana uğrayacağım zaman seni arayayım daha ii olur bence eğer senin iiçinde uygunsa iii olur tanışmış oluruz bende cep numaramı yazayım sana
Sıfırbeşyüzotüzüç 430 34 59 - gürhan
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..... ALOLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
bu motorların satışları ne durumda bilen var mı acaba? yani çok satılıyor mu?
epey zam yapıldı, satışlar düşmüştür belki, 2-3 yıl sonra bu motorun getirilmesi durdurulursa yedek parça sorunu olur mu acaba? gelecek görüyormusunuz bu markada ? bugün bir servise tel ettim, 2-3 günde yedek parçanın kargo ile geldiğini söyledi...
noluyor ya herkes nerelere gitti geziyosunuz galiba
Dorado V5
valla millet paso geziyo invetör de yok yazdım ama cevap bile vermedi ... uçmuş herkes uçmuş ....
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)