Yer ve zaman belirlensin arkadaşlarla buluşalım her zaman ki gibi en müsait gün pazar günü diye düşünüyorum . ama hangi pazar bilemem tabi konuşmak lazım formdaki kullanıcılar la ???????
Yer ve zaman belirlensin arkadaşlarla buluşalım her zaman ki gibi en müsait gün pazar günü diye düşünüyorum . ama hangi pazar bilemem tabi konuşmak lazım formdaki kullanıcılar la ???????
Hayat 3,5 ile 4 arasindadir / 3,5 atanlar ve 4 dörtlük yasayanlar. :bounce:
inventor bende istiyorum bu çıkartmalardan değişik modeller var mı.yani neyse fiyatı hallederiz
john coffe sen motoru satıyormusun ondan haber ver
slm arkadaşlar. geçen sene 007'de gördüğüm V3'ü bu sene almaya karar verdik. Kötü yanları var mesela sürekli benzin koymak lazım
Size sayfalardır yazılan ama cevabı olmayan 2 soru sorarak aranıza katılmak isterim.
1- Arkaya sisi tarzı bişi deneyen/yapan/kullanan var mı?
2-Kim satıyor V3 :D
teşekkürler
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
dert degil Phantom benim dukkan suadiyede btr bilisim hatta siteden tam adresi alabilirsin reklama girmesin simdi heheh..Bos bi zamaninda bana ugra ben sana aynisindan hediye ederim..Bunlari elle kendim hayal edip ciziyorum..daha manyak modellerde var ama henuz bilgisayara gecmedim onlari..ama yarin sabah depo nun yani icin yeni bi grafik daha hazirlayacam..onlardan 4 adet yaparim begenirsen onlardan da veririm maksat dayanisma olsun hehe
saol 007 ama sisi'ye yaslanmak imkansız ben ve eş'im bineceğimizden xmax tecrübesi sonrası sisi'siz motor ancak kabuslarda olur :D
bir araştıralım..
İşin özü [B]VARMAK[/B] değil [B]YOLDA OLMAK[/B]'tır. :cat:
tamam abi yarın geliyorum almaya simdiden sağol
millet afferin valla böle dayanışma içinde olalım hep paylaşalım okudukça seviniyorum çok yavaş yavaş ağır ağır geliyoruz bizde piyasaya .... dayanışa içinde olalım her zaman arkadaşlar ... Selamlar
Arkadaşlar benım arkadaşım v3 ün tipine aldanım geçen sene aldı.Motorun gerçekten çok ilginç bir görüntüsü vardı mp3,radyo özellikleride baya ilgi çekiciydi hatta baya bi ses de veriyordu fakat motordaki plastik işçiliği ve motor gerçekten hiç birşeye yaramaz ybr 125 in alay ettiği bir motorgerek gidişi gerek fren mesafesi bakımından ölü diyebileceğim bir motor.İnsan giderken dağılacak hissi veriyor ve tedirgin oluyor 3 ay kullanımdan sonra tüpçü motoru sınıfına girecek bir motor alır almaz dağılma problemleri gösterdiğinden dolayı adamlar buna rağmen çok ağır yapmışlar hangi akla hizmetse
Arkadaşım ister beğenirsin ister beğenmessin ala ala madem kötü falan diyorsun alaycı bi tavırla git kendi topiğine.... burda ne akla hizmet ediyorsun ki ????? herkes motorunun ne olduğunu biliyor zaten hoşuna gitmiyorsa başka yerde yaz burda değil !!!! senin buraya yazdıkların kimseyi bağlamaz arkadaşım !!!!
john valla iyi dedin ayrıca makinelerin plastik işçiliğinin neresi kötü ben geçen sene 5 6 kez şileye gittim o bozuk yollarda bile hiç biryeri dökülmedi motorumun.
Walla arkadaslar ben bu motorun her tur işciliginden cok memnun um zaten fiyati makul seviyelerde ve sonucta bir suzuki intruder veya honda shadow performansı ve kalitesi beklemiyoruz satin aldigimiz fiyata göre, ben de v5 oldugu için chopper tarzi ornekler verdim Ayrica ne yolda kaldim ne baska bir sıkınti cektim saat gibi calisiyor massallah..Bugun john un yaptigini yaptim, bagdat caddesi scholotzskys kafenin önüne çektim motoru ve uzaktan izledim..millet hakkaten sempatiyle bakiyor ve inceliyor tabi kimse resmini cekmedi :( ama olsun ben gerek gördugu ilgiden gerekse surus zevkinden cok memnun um..Hepinize keyifli surusler arkadaslar.
Arkadaşlar adamın mesajı daha 1 önce kendini tanıtmadan foruma yazmış... Siz memnunsanız sorun yok zaten...
Keyfinize bakın...
Cüneyt Eralp
Selam John bostanci seloto Muratin oralara yolun duserse ben de senin motoru görmek istiyorum, bende modifiye olayina çıtırdan girip biraz daha kuvvetlensin istiyorum..Yarin veya pazar gunu oralarda olursan görüşmek isterim walla Bir de olayin mali boyutu var tabiii Eger butce yeterli olursa yapicam şu işi
arkadaşlar murat sanırım pazarlarıda açık ben saat 6 gibi orda olurum gelebilecek varsa görüşmek isterim
ben ramzey almadan önce onu almaya karar vermiştim.tipi oldukça güzel.ön tarafi racing'i,arka tarafı choper'ı andırıyor.ve sesi hoparlörleri en yüksek kalite.sesi oldukça fazla ve çok net.otomatik sanzıman işi kolaylaştırıyor.motosiklet almayı düşünenler varsa dorado corvus'u tavsiye ediyorum.posedion(v5)hakkında pek bir bilgim yok ama sanırım ondada ses sistemi var.
arkadaşım senın yazdıklarında benı bağlamaz o zaman. ben kendı fikrimi söyledim.ayrıca forma yazı yazıp yazmamam senı bağlamaz.Bu siteye senın kadar bende üyeyim v5 i denemediğimden dolayı bişey söyleyemem ama benım bindiğim v3 hakkındaki fikirlerim sabit. hem başlıkta v3 ve v5 için bu konu ile ilgili başka yer yok 27 yaşındayım ve 12 yaşından beri iki teker üzerindeyım ben bunu geçici bir uğraş olarak değil bir meslek olarak yapıyorum artık.Motorlar bana zevk ve hobiden ziyade kardeş olmuştur.Deneyımımden dolayıda motor hakkındaki görüşlerimi burda yazma hakkına sahibim ayrıca.Hem bu motorlar mondial ve nokia 3310 gibidir.Alırsın sana kardeş olur alırsın düşman olur şans işidir.Ben bu motor hakkındaki fikirlerimde ısrarcıyım ve kimse bu yargımı değiştiremez ben sizin yorumlarına saygı gösteriyorsam sende bana saydı göstermek zorundasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)