Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşım mete_han hay ağzıma sağlık ...... :-)
honda ; hayat on da.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hayırlı olsun, cm_strider
Arkadaşım sakıncası yoksa kaça aldığını yaza bilirmisin?
Benim v3 gri renkde bende satmayı düşünüyorum..
hayırlı olsun,güle güle kullan.akünün markasını bekliyoruz
su yada bu şekilde her makinede problem cıkabiliyor.aslında önemli olan problemlerin zamanında ve uygun fiyata halledilebilmesi.benim patronum goldwing almıştı 2006 model motorun geri vitesi arıza yaptı onunda akü problemi vardı sonunda motoru geri verdi.
olamaz!! o bir honda hayat oonda.. yalan dir bu hikaye
honda dedinmi ariza durur, utanir ve geri cekilir. deme öyle şeyler yaw.. üzeceksin honda larina bi sürü para vermis vatandaşı! bizler, bilirsin, marka delisiyiz, honda dedinmi "ariza" lafı bile gecmiyecek, cünkü hayat oonda....
bu ara: bende hem avrupalısı hem japonu hemde cinlisi var. hepsinin yeri ayri, hepsinde de hayat var. kız arkadaşımada bi dorado arıyorum bu sıralar. korelisi eksik idi
all you need is love
tabiki honda bende makinemi çok sevmeme rağmen maddi durumum daha iyi olsa bende hondaya binmek isterim.ama yok işte .oyüzden herkeze ve her makineye saygı duymak lazım
fantom kardeşim bu makinelere 5-6 milyar verdiniz...benimki 3500 lira...yani belki tarzınız değil commuter ama isterimki bunlara para kaptırmayın...isterimki verdiğiniz paraların karşılığını alın...
mete han bişey diyeyim mi bana bi makine çiz deseler tamda bu makineyi çizerdim .tamam makine çok iyi olmaya bilir ama tam istediğim makine buydu.belki birazdaha güçlü ve daha az sorun çıkartan birşey olsaydı fena olmazdı ama işte makineler böyle napalım.ayrıca bizi düşündüğün için sağol.hiçbi motosiklet tutkunu arkadaş zor durumda kalmasın dimi.
valla gönül isterki eryer R1 R6 harley fazer 1000rr nexuslarla dolsun...ama vergi cenneti ülkemde bu tarz motorlara mutlaka bulaşmak gerekiyor başlangıcta...tamam özgün bir makina...ilk gördüğümde benimde hoşuma gitti...hatta müzik için sisteminin olması hayli şaşırttı...Goldwıngten sonra belkide 2.bir detay...müzik sisteminiz ne alemde çalışıyomu...yağmurda falan açıyormusunuz çok merak ettim ...yeri gelmişken sorayım...ama ne yazıkki üretildiği ülke ÇİN...aynı ürünü Honda çin fabrikası tasarlayıp üretseydi belki daha farklı olurdu...fiyatıda epey tuzlu...
www.dorado.com.tr
girdim fiyatları bile yazmıyor...yani hocam bir Honda dylan 150 seni kaç yıl götürürdü...bu kaç yıl götürür...çok paralar hocam...o paralara neler var piyasada...
girdim fiyatları bile yazmıyor...yani hocam bir Honda dylan 150 seni kaç yıl götürürdü...bu kaç yıl götürür...çok paralar hocam...o paralara neler var piyasada...[/QUOThE]
hondacılar gelmiş basmış mekanımızı hoşgelmişler... evet ya belki motorumu 1.8 km boyunca ittirmek zorunda kaldım ama seviyorum ben bu aleti ya... valla boyutları olsun tipi olsun 10 numara (bende iri bi adamım o açıdan) akü işini yakında halledicem. bujileride değiştiricem. sonra yollar benim
hondacılar gelmiş basmış mekanımızı hoşgelmişler... evet ya belki motorumu 1.8 km boyunca ittirmek zorunda kaldım ama seviyorum ben bu aleti ya... valla boyutları olsun tipi olsun 10 numara (bende iri bi adamım o açıdan) akü işini yakında halledicem. bujileride değiştiricem. sonra yollar benim
Dorado V5
bende yamaha dt 125..ybr 125...honda innova...pıaggo lıberty varken hiç itmedim...
valla.....
seviyom ben sizleri ya...sizin problemleriniz arızalarınız olmasa bu forumun tadı olmazdı...siz ağlaşıcanız isyan edicenizki bizde motorumuzun değerini daha fazla bilelim...
yani Çin malı motor sahipleri Hondacıların karşısında hep eli titrek yazıyor...baksana kankam 2 kere yazmış...yanlışı düzeltirken bir daha yazmış...
sen geç dalganı... eğlen bakalım evet bi hata yaptım ama herkes yapar neyse hiç itmedim demişsin allah ittirtmesin ne mutlu sana...
Dorado V5
ben de de çin malı vardı bu yollara düştüğüm de , yol da tam 3 kez kaldım ilk in de ben de elime aldım motor u 7500 km de artık durduğu yer de dökülmeye başlayınca (şaka değil gerçek...) toparladım hafif makyaj yaptım zarar ettim sattım .
Hadi biz bu çin malı motorları aldığımız zaman kimse kulağımız dan çekmedi , Çin malı motorların Şöhreti ülke sınırlarını aşmışken siz ler ni ye paralarınızı sokağa attınız çin motorlarına 5 , 6 bin ytl verilir mi ?
üüff yine hortladı çin-japon savaşı
sadece bu muhabetten sıkıldıgımdan satacam mondimi!
yok yok kıyamam ona, 16000 km gitti benimle bu sene, iki kere yolda kaldim o da (ışıgı yandıgı halde) benzinsizlikten
all you need is love
cüneyt abicim senin motor kaç km ye geldi sorunun var mı ? tavsiyene uyup aküyü bosch la bujiyide NGK ile değiştiricem. bu arada bizim aküyü alarmlar bitiridi diye düşünüyorum... düşününce sacma geliyor alarm ne kadar enerji kullanıcak ki diyorsunuz biliyorum ama motorda herhangi bi elektrik arızası yok. akü dandik olunca çabuk bitiyor demekki... ( geçen gün yine arabadan enerji çektim ve bu sefer motoru park ettiğimde alarmı devreye sokmadım normalde akü bitiyo 3-4 günde dün tek seferde çalıştı.)
Dorado V5
hepsini geçtim de
koyulavicert, saçlara naaptın abicim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)