DarkmaN_67 Arkadaşım,şehiriçinde otomatik kullanman konusunda hemfikirim.ben de 2 ay öncesine kadar ARORA KS-150 RACİNG kullanıyordum.Kendisi CBR-125'İN KOPYASIDIR.5 vitesliydi ama o yoğun trafikte vites büyüt,küçült,büy 2;t,küçült motormu sürüyorum eziyet mi çekiyorum anlamadım gitti?Değerli arkadaşlarım 007 ve koyulacivert'in değerli paylaşımları ile artık bende 2 aydır corvus sahibiyim.zaten daha önce görüp inceleyip beğenmiştim.oldukça memnunum,hele hele otmatik oluşundan.motorum şu anda henüz rodajda olmasına rağmen,yakıtı,kullanımı,oturuş şeklim,frenlerim yola hakimiyetim... çok memnunum.yalnız tek sorunum,tek başıma orta ayaklığa alamıyorum.önceleri benim gücüm yetmiyor diye hayıflanıyordum ama daha sonra araştırınca,benden daha güçlü kuvvetli olanlar bile ya alamıyorlar yada çok çok zorlanıyorlar.şimdi onunda çözümünü buldum,skooterların ayaklıklarıda bulunan o L şeklindeki ve ayağınla üzerina abandığın parçadan buldum.müsaait olduğum bir gün o parçayı kaynak yaptırıp birde öyle deneyeceğim.sanırım hallolacak.sanada şimdiden corvusun hayırlı olsun diyeyim.sevgilerimle.