DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!
Reklamlar
-
dostum akü 1 haftada boşalması enterasan eger boşalıyorsa bence ya sigortalara baktır yada corvus poseidon modelleri alarmlı olduğu için alarm açık kaldığında böyle bir sorun olabilir ama bunlarda 1 haftada aküyü bitirmez. bence konjektörüne baktır derim. akünün bulunduğu yer için haklısın gerçekten tasarım olarak biraz sakıncası var ama adamlar selenin altında daha fazla bagaj hacmi kazanmak için buraya koymuş olabilirler.
Reklamlar
-
benim aküde boşaldı ama 3 haftadan sonra... 1 haftada sanmıyorum ki akün boşalsın
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
merhabalar... akü sorununu hallettik derken bu ara egzoz tarafından ince ince sesler gelmeye başaldı bi ker kendim sıktım civatalarını ama tekrar ses yapmaya başaldı ... bu arada arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. motorumu 2 nci el aldım bana tavsiye edebileceğiniz sorun çıkarmayacak , müşteri ile ilgenen bir Dorado corvus servisi arıyorum eğer bilen varsa bana yazarsa sevinirim 2 nci bakım zamanım geliyo... ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim... herkese selamlar (gürhan)
-
avrupa yakasında iş kulelerinin orda bi servis var ama ben hiç oraya götürmedim akcan motor ile bir konu istersen Bilal usta var güzel iş çıkarıyor
0 212 325 85 71 numaradan ulaşabilirsin. çeliktepede işyeri var
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim ilginize bi ara motoru servise götürecem bakalım egzostan gelen ses ne ve nasıl bulacaklar .... herkese selamlar
-
arkadaşlar bu sitedeki motosiklet dorado mu (markası CFMoto V3 yazıyo) motosiklet test edilmiş güzel resimleri var.
buyrun link...
http://www.emoto.com/essais/cfmoto-v3.php
-
corvus V3 modeli ilk resimde büyük bakınca V3 yazısı kocaman görünüyor
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
-
Arkadaşlar Selam,
Ben 150 ZAT kullanıcısıyım. Son 1 2 aydır Dorado ile baya bir ilgileniyorum.
yalnız v3 mü V5 mi hangisine geçiş yapmalıyım karar veremedim.
Daha doğrusu Dorado'ya geçiş yapmalıyım onu düşünmekteyim. Beni cezbeden
tek yanı otomatik vites oluşu esasında. Vitesli motor kullanmak istemiyorum otomatik rahatlığı varken. yada bu tarzda bildiğiniz başka otomatik vites motor var mı ne tavsiye edersiniz bana ??
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
alooo ne biçim doradocusunuz yaw kimse forma girip bişiler paylaşmıyor... nerdesiniz millet o zaman dorado isminde neden form ve paylaşım açıldı acaba sorarım sizlere ??? :(
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
-
iyi hizmet veren müşteri ile ilgilenen dorado corvus servisi arıyorum. istanbul anadolu yakası .... bilenler tavsiye etsin... herkese selamlar ...
coffee buldun mu servis?
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Alican abi haklsısın ölmüş millet herkes kabuğuna çekilmiş yaw .. kimse yazışmıyo herkes kendi halinde galiba bide zaten 1 avuç dorado kullanıcısıyız onlarda eriyip gitmiş en yakın zamanda sym gts 250 alırım inşallah
ALOOOO SES VERİN EY AHALİİİ NERDEİNİZ YAW ....
-
alican abi ne demiştin merak ettim.birde meraktayım arkadaşlar bu sene dorado fuarlarda görünmüyor .noluyor bilgisi olan varmı.
-
firma ile ilgili bir kaç dedikodu duydum ama kesinlik olmadan bir şey demek olmaz.
yinede motorları mondialden daha kaliteli bence. en az bakımla 9000 km yaptım motor hala sağlam bir kaç kez düşme yaşadım düşük hızlarda aynalar haricinde sorun yaşamadım.
-
tamam motorların sağlamlağına lafım yokta doradonun pek sesi soluğu çıkmıyor ondan korkuyorum bide servis problemim var.1 aydır iki ayrı servisten parça istedim hala gelecek.
-
eğer parça çok pahalı bir şey değilse başka markaların yedek parçalarını araştır derim.
ekleme
bu arada john cofee arkadaşın sorunu orta sehpa vidasının düşmesi sonucu olduğunu öğrendim. orta sehpayı tutuan iki cıvatadan birisi düştüğü için sallanıp egzoza vuruyormuş. servis sorunu düzeltmiş. şimdilik bir sorunu yokmuş
-
benim makine 6000 yaklaştı allaha şükür pek problemim yok sadece makine 1000 km de motor acıldı oda contadan yağ kaçırdı.o gündensonra makineye biraz sogudum ve çok fazla makineyi dinler oldum .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler