Ben ikisine de binerim arkadaşlar, bence piyasadaki birbirinin aynı motorlardan daha orjinaller Bence adamlar iyi iş çıkarmışlar
Ben ikisine de binerim arkadaşlar, bence piyasadaki birbirinin aynı motorlardan daha orjinaller Bence adamlar iyi iş çıkarmışlar
\"Cruise through the street regardless of whatever going on behind you\"
by Cruiserer
Web sitesine girip inceleyen varmı? Detaylar çok hoş ve farklı bence.
rotamoto,
ne zaman gelecek bunlar vede kaça gelecek bir bilgin varmı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
dostum ne zaman gelicekler ve hangi firma getiriyo bilgi verirmisin biraz daha
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
iyi de arkadaşlar bu v3 v5 nerede kim satar kaç ytl bilen varmidur her iyi güzel hoş diyor resmi varmidur
rotamoto gelince bir haber edersen ... varmı bu markanın distrübütörü . birer adet almak istiyorum . çok hoş motorlar ... doğrusu yok ise distrübütörlüğü bile alınabilir .
sanırım yok distrübütörü para kazanmak isteyen bunun distrübütörlüğünü alsın .
Arkadaşlar ben bu haberi başka bir yerden okuyup alıntı yaptım.Konu başlığında da belirttim zaten. Okuduğum o haberde seneye ülkemize geleceği ve fiyatının yaklaşık 5.000 YTL olacağı yazıyordu. Demekki distrübütörü var.
kaynak neresi rotamoto bana özel mesaj atarsan kaynağı sevinirim. adamlara sordum ama daha cevap gelmedi çinden .
şu motorlar gelsin de bi görelim yaw. merak ettim valla.
ses sistemi falan nasıl. sesi çok açınca seste boğulma oluyor mu?
ne kadar benzin yakar?
kullanım rahat mı?
bi test etmek lazım...
bncede çok güzel hem scooter ın pratiklipği dierlerinin görüntüsü yeni başlayanlar için biçilmiş kaftan
sarıklayalar V3 ü getirmiş.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Dadyw DD250E-9 (Regal Raptor Su Soğutlmalı) arkadaşlar dün bu alete bindim ve Jinlun un 250 cc olan chopperı yanında at arabası gibi kalır . Bence V3 de çok güzel bir alettir ama yinede bilinmez. Fiyatınıda öğrendim anahtar teslim fiyatı 4420.00 YTL ve Ekim ayının sonunda geliyormuş V3 modeli ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
V3 dediğiniz modeli sarıkayalar(regal reptor u getiren firma) getiriyo ve fiyatıda
fiyat:4.290 ilanı dünkü posta gaztesinde gördüm
modele racingv3 demişler ama cruiser ve racing kırması olmuş bu
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
arkadaşlar v3 ü raptorla karşılaştırırsak hangisi daha iyi??
açıkçası çok saşırdım suzuki hayalimdeki motosikleti yani G-Strider konseptini yaptı ve bu firma CFMoto V3 olarak kopya tasarımla üretti, hala şaşırıyorum naapsam kendimle çelişip v3 mü alsam
eee düşündümde yok almam ama v3'e bayıldım
50 cc lik çocuk motorlarına benzio ikiside
Adamlar iyice azıttı. Ben hiç beğenmedim.
Şimdi bu tarz motora isimde bulmak lazım. Crusooter, SSooter vb.
Yanlış; motorcu ruhunu bozar bunlar. Racona da ters.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
BMW nin kobra yılanıyla kırma hali gibi V3 guzel dizayn ama yinede bakmak lazım
Sadobey
şu şekilde de olabilirdi
o zaman bir daha düşünürüdüm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)