valla motor çok sattı ilk dahad motor çıkmadan yapmışdım bu yorumu bu motorun satış stratejisi ve kesmi biraz üst zümre olucakdır buda ne kadar çin malıda olsa görünüşü ekipmanı fiyatı itibariylr çiniler içinde bir adım öne çıkaracakdır bence demişdim ve bence dediğim her şey tuttu motor özellikle izmirde istanbulda çok satıldı özellikle biraz üst zümreye hitap eden semtlered çok var bu spor modelinden v5 oluyordu herhalde motorun çizgisi tarzı değişmezse bence motorun kesmi de oluşur çinliler içinde zaten gerek motor gerek sürüş gerekse görüntü açısından bambaşka bir kulvara sahip dayanıksız öyle böyle diyenlere bizim burda kuyumcuda var bu v5 modelinden adam 3000 km yaptı ne servise götürdü nede başka bir yere motorsiklette en ufak bir arıza sorun sıkıntı yaşatmadı görmek isteyenlerde motor beşiktaş çarşı içinde kırmızı v5 gelen geçende bakıyor çok göz alıyor motor buda bir gerçek moorcunun bu motorun şekline bir kendi gözüyle bakması var birde 40 yaşındaki ayşe teyzenin yada ahmet abinin yani motorla ilişkisi olmayan insanların bir bakış açısı varki çok çok hoşlarına gidyor buna çok şahit oldum v5 benimde hiç görüntü itibariyle hoşuma gitmesede milletin çok hoşuna gidiyor.