Dorado V5'i olup da memnun olmayan varsa tertemiz çiziksiz, kazasız Regal Raptorumla takas yapabilirim( daha 1700 km de).
Dorado V5'i olup da memnun olmayan varsa tertemiz çiziksiz, kazasız Regal Raptorumla takas yapabilirim( daha 1700 km de).
Arkadaşlar V5 Imi Dün Teslim Aldim.motor Bu Gün Itibariyle 100 Km Geçti.motorun Ivmelenmesi,kalkişi çok Güzel.kimsenin Begenmediği Ses Sistemi Gayet Güzel.özellikle Işiklarda Arabalarin Arasinda Durunca çok Hoş.diyeceksiniz Hiçmi Eksisi Yok.motor Direk Sele Altinda Kaldiği Için Kilometre Yaptikça Sele Altindan Sicaklik Geliyor.şimdilik Bu Kadar Gelişmeler Hakkinda Bilgi Veririm
evet bilgilendirmelerine devam edersen çok seviniriz.....
evet hatta sen v5 için ayrı bir topic aç motorunun resimleirni koy ilk edindiğin izlenimleri yaz yoksa zamanla zaten artısı eksisi motorun ortaya çıkar benim v5de görüntü olarak tek beyenmediğim şey egzos du scooter egzosu koymuşlar cruisera çok kötü duruyor.
Egzosu Mende İlk Zamanlar BeĞenmemİŞtİm Ama GeÇenlerde Yanimdan AbartilmiŞ Bİr Egzoslu Raptor GeÇtİ Ondan Berİdİr Egzosumu BeĞenİyorum.motorun Sesİz Olmasi Şu AÇidanda GÜzel En Azindan MÜzİk Sesİnİ Rahat Duya Bİlİyorsun.
sesi dışarımı veriyor
bende sandım bluetoothdan kulaklıkdan falan dinliyorsun
kayabey adlı üyeden alıntı
biri senin biri babanın olacaksa neden kendininki vitesli almıyorsun anlamadım.
geçen bayide pankart vardı 48 aya kadar vade kredi akrtına falan diye bilen arsa açıklarsa sevinirim ben bu motordan çok ümitliyim
peşin fiyatına ise hemen yarın gider alırım
arkadaşlar bugün bende gördüm motorları çoook hoşuma gitti alanların daha yoorum yazmaları bizi mutlu edecektir saygılar........................................
Arkadaşlar,v3 modelini istanbul lalelide gördüm.Bir dükkanın önünde duruyor dileyen gitsin baksın resimdeki gibi kaslı durmuyor ama oldukça dikkat çekici
bende ilk defa merakdan bir motora bakmaya gittim dorado v5 harbiden çok güzel motor işçiliği falanda çok iyi oturdum çalıştırdım galeri sahibi istersen bir tur at falanda dedi emanet mal gözüm kesmedi ama motor çok güzel arkadaşın dediğine şimdi hak verdim harbiden uzakdan yoldan geçerken egzosunu beyenmemişdim scooter egzosu gibi duruyor ama motorn üstüne bindinmi egzosa dönüp bakdınmı çok hoş gözüküyor bir jin luncu olarak epey işçilikdende artık çakdığımız için motorun kalitesini teşhis edebildim kendi çapımda bence beş beş. ordanda motomax e geçelim dedik şu shadowlar gelmiş falan ya girmedm bile zaten motoru bir gördüm kahkayı basdık arakdaşla geri döndük hemen
arkadaslar bilmiorm ne kadar doğru ama bugun v3 baktım ve mağza sahibi bana macar malı cin malım deil dedii ..ayrıca v3 cok hos görünüo bilm
iorm ama ben alıcam sanırım..
arkadaslar sans dileyin bugun gri corvus v3 aldımm..pzts teslim edilcekkk..bakalım nasıl mıss
Arkadaşlar dün ilkdefa v5 imle yağmurda gezdim.Hani dedim daha 500 bakımını yaptırmadan bir yağmur testi yapalım bakalım müzik çalar çalışıyormu kolonlarda problem oluyor mu ,maşallah hiç birşey yok makinede.Sadece eski motoruma göre daha fazla ıslandım.Makinenin gidişi duruşu güzel hatta bir kaldırım boyu suyun içinden geçtim dedim kayışkaydırırmı çünkü daha önceki makineylede boyle bir sudan geçmeye çalışmış ama geçememiştim motor çalışıyordu ama lastik dönemiyordu .Anlıyacağınız motora yağmur testinden tam not verdim.
motor iyi hoş da çok pahalı...
neden böyle bilen var mı? gerçekten gelişi yüksek mi ?
tamerr adlı üyeden alıntı
Tamerr kardeş hayırlı olsun pişman olmassın...
Cüneyt Eralp
arkadaşlar ben hem yeni üye hemde yeni motor kullanıcısıyım.bende 12.06.06 da V5 aldım. ilk gün hiç motor kullanmayı bilmeme ramen 48km yol yaptım. arkamda gezdirmediğim kimse kalmadı. şimdi fena gitmiyorum. çabuk kavradım
neyse motora gelelim...
motor çok güzel almak isteyenler varsa hemen alsın ( zaten dolar da fırladı heran zam gelebilir) ben plaka dahil 5.300 aldım. dediğim motor gerçekten çok güzel. anlayanlara da gösterdim öle dandik motor değil yani... zaten kullananlar bilir. en kısa zamanda uzun yol yapıp motoru biraz açmak istiyorum. saygılar...
koyulacivert hayırlıolsun .bendede aynı makine var .bir sorun olursa görüşelim
titreşim olayı nasıl bu alette ?
benden de bir kaç anı:
Geçenlerde ki büyükçekmece gezisi öncesi muayene istasyonunda yaklışık 30 motosikletliyiz.Ufaklık gelip şöyle bir bakıyo ve akabinde
-abi siz manyak mısınız?
-niye olm(gülüşerek)
-Hepiniz toplanmışsınız.birini mi döveceksiniz?
Arabalarla yanyana durduğumda sorulan soru klasik:
-Baba kaç basıyo bu alet.
-Seni geçince görecen.dur bi yeşil yansın
Yine çocuklar;
-Abi,abiiiiiii kaldırsana önü.
-Yürülün len veletler
Mahalleye girilir bir gün..Öcü görmüş gibi bana bakan ufaklığın yanında bir ara gazı verilir.Ufaklık gülümser.hoşuna gitmiştir.Ben de mutlu olurum hemen gelir teklif:
-Abi beni de gezdirsene
yanlış yere yazdım.pardon
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)