var mı hiç kullanan ?
Motoru dun aldım cok memnun su anda cok guzel inşallah bı skıntı cıkmaz
Hayırlı olsun güle güle kullan.Detaylı yorumlarını bekliyoruz
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
tskr ederım dun gıttım brandasını aldım yavas yavas suslemeye baslıcam
hayırlı olsun, kazasız belasız binmek nasip olsun. Artık foto bekliyoruz o zaman :D birde bir ön inceleme yaparsan tadından yenmez ;)
Osman kardeş hyrlı olsun motorunun videosunu yayınlarmısın..Bende çok beğendim chopper modelleri arasında kanım ısındı
tskr ederım arkadaslar oncelıkle ılk vıteslı motorum scoteer kullanıyordum normelde su anlık motor hakındakı
fıkırlerım oturusu cok rahat ve carızması fena :D hız hakında bısey dıyemem rodajda zaten hız tutkumda yok
benım ıcın onemlı olan rahatlık.Dun resım eklıcekdım ama pek basarılı olmamdım :D inşallah yakın zamanda eklerım.Artcılı olarak kullandım ve cok rahat oldugunu soledı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:05 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:09 ----------
bunlarda ılk resımler
iyi günlerde, kazasız belasız kullan osmandzz, valla güzel duruyor makina ;)
YAKIT VE TİTREŞİM DURUMLARI VE BOL FOTO BEKLİYORUZ....
tekrar hayırlı olsun...
Yakıt ıcın henuz bısey dıyemem ama tıtresım yok denecek kadar az dıyebılırım tabi sahsı fıkrım
gerci arkdasda kullandı yok dedı su an 256 km deyım bı skıntı yok allaha sukur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Osmandzz motosikletin hayırlı olsun , Kazasız belasız sürüşler dilerim bu motor çok tutacağa benziyor...
Osmandzz motosikletin hayırlı olsun , Kazasız belasız sürüşler dilerim. bu motor biraz bende araştırdım güzele benziyor internet üzerinde gezinirken bir sitede bu modele benzerini gördüm veya bu motor piaggıo üretimi falan mı diye düşündüm bir an. link i atayım bi siz incelermisiniz.italyan stili olduğu belliydi zaten.
http://www.piaggio.com.cn/en/pro_parameter.php?ID=69
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Maaşallah Allah kaza bela vermesin.
Bu arada kardeş senin boy kaç acaba ?
bir kaç gün önce sankonun önünden yukarı doğru tırmanan birini gördüm, Sultangazi de senmiydin?
Güle güle kulan çok güzel görünüyor maşallah
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
tskr ederım lınkdekı motara bakdım evet benımkının aynıısı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:57 ----------
boyum 1,76 97kg arkadaslar
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:00 ----------
kardesım bu aralar dolanıyorum devamlı dedıgın yerı tam cıkaramadım ama olabılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
Hey maşşallah allah kaza bela vermesin bende mondial 150 mr var satınca bundan alacağım çok güzelya kullanım çok rahatmış ve ayrıca yakıt olarak ekonomik olduğunu duydum bayiden kehın karburatör falan dediler yakıt hava karışımı daha iyi olduğunu ve yakıtın düşük ve performansının yüksek olduğunu söylediler favorim italyan stili 150 SENTOR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)