Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı
-
CBR kullanıcı giderek artıyor.
Hayırlı olsun, kasasız kullanman dileklerimle.
Bu arada CBR kullanıcıları ve CBR sevenler olarak bir parti kursak da Ankara'ya motosiklet turu düzenlesek nasıl olur?
Reklamlar
-
Nisanda r25 almayı düşünüyodum ta ki 2016 500r ı görünceye kadar. En sonunda honda tombul hımbıl hantal görüntüsünü tam manasıyla olmasada agresifleştirmeyi başarmış. Bu yüzdende gönlümü çaldı geceleri onu düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Hınzır motor :D
-
Ronaldinho adlı üyeden alıntı
Nisanda r25 almayı düşünüyodum ta ki 2016 500r ı görünceye kadar. En sonunda honda tombul hımbıl hantal görüntüsünü tam manasıyla olmasada agresifleştirmeyi başarmış. Bu yüzdende gönlümü çaldı geceleri onu düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Hınzır motor :D
hınzır motor ne la?
-
yurdum insanı uyanmazsa seneye bu zamanlar 22 binlere 2016 0km alırız diye düşünüyorum insallah.
-
Lukocan adlı üyeden alıntı
yurdum insanı uyanmazsa seneye bu zamanlar 22 binlere 2016 0km alırız diye düşünüyorum insallah.
pazartesi kask alırken sordum 21.500 e 2015 model veriyorlardı. 22bin hayal oluyor biraz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------
kartalkadir adlı üyeden alıntı
CBR kullanıcı giderek artıyor.
Hayırlı olsun, kasasız kullanman dileklerimle.
Bu arada CBR kullanıcıları ve CBR sevenler olarak bir parti kursak da Ankara'ya motosiklet turu düzenlesek nasıl olur?
istanbulda çok gezdik Ankara yamı gidelim
-
pardon yanlış başlık
-
ee_ee adlı üyeden alıntı
pardon yanlış başlık
ahahah bende anlamaya çalışıyordum nasıl ya falan.
-
Lukocan adlı üyeden alıntı
2017 de birdaha kasa yeniliyor demekki
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
2017 de birdaha kasa yeniliyor demekki
klasik yeni kasa çıkmadan önce indirimleri işte. normal fiyatı 23.200 hali hazırda. 1000 tl koysalar atıyorum. 24.200 hayırlı olsun. Belki fuarda 3-5 tane 23.500 dan sipariş alabilirler.
-
Bu yıl ki gri rengi
-
-
Bir motosikletin tüm limitlerini kullanabiliyor olmak sürüş zevkini çok yükseltiyor ve pilotajı geliştirme imkanı veriyor. Türkiye şartlarında makul olan insanın kullanacağı motor 250cc-500cc'dir diye düşünüyorum. İstanbul'da cbr250 bile güç olarak çok yeterli ve zevkli sürüş sağlar iken 500'lük abisi bence son noktadır.
İstanbulda büyük motor kullanırken dişlerimi sıkıyordum, keyif alacağım yerde motor kullanmak stres vesilesi haline dönüşüyordu. Şimdi rahat hissesiyorum kendimi. Önemli olan da budur, teknik veriler, yüksek beygirler değil.
-
vladimir adlı üyeden alıntı
Bir motosikletin tüm limitlerini kullanabiliyor olmak sürüş zevkini çok yükseltiyor ve pilotajı geliştirme imkanı veriyor. Türkiye şartlarında makul olan insanın kullanacağı motor 250cc-500cc'dir diye düşünüyorum. İstanbul'da cbr250 bile güç olarak çok yeterli ve zevkli sürüş sağlar iken 500'lük abisi bence son noktadır.
İstanbulda büyük motor kullanırken dişlerimi sıkıyordum, keyif alacağım yerde motor kullanmak stres vesilesi haline dönüşüyordu. Şimdi rahat hissesiyorum kendimi. Önemli olan da budur, teknik veriler, yüksek beygirler değil.
cbr 250 , cbr 500r düşük devirlerde yüksek tork = şehir içi zevkli kullanım.
-
Berkec. adlı üyeden alıntı
Aaa.. 2016 gri rengini ilk defa görüyorum. oysaki youtube da bütün 2016 modellerini izlemiştim.. Gri gerçekten harikaymış
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
Güzel açıklama.. Valla bende aynı kafadayım. istersen uzun yola git. (Sonuçta 500 cc bir makina.) İstersen şehir içi kullan.
-
Arkadaşlar öyle bir yazıyorsunuz ki eminim benim gibi yeni başlayacak olanların ağzı sulanıyor =) inazuma veya duke 250 düşünenlerin acaba çok az bir miktar koyup 2015 kasası alınır mı diye aklını karıştırıyorsunuz =) temel eğitimi bitirdim, acaba üzerine 2 eğitim daha alıp bunu kullanabilir miyim hesapları yaptırmaya başlattınız bana =)
-
şu üzerindeki stickerlar sökülebiliyor mu acaba ya fikri olan var mı ? kırmızı almayı düşünüyordum iğrenç ötesi olmuş stickerları.
-
İlk başlangıç için yine de 250 iyidir. Çok fazla olmasa da bir kaç kere cidden aptal hatalar yapıyor insan. Hafif ve daha az güçlü bir makine bu hataları toparlıyor gerçekten.
-
basto adlı üyeden alıntı
İlk başlangıç için yine de 250 iyidir. Çok fazla olmasa da bir kaç kere cidden aptal hatalar yapıyor insan. Hafif ve daha az güçlü bir makine bu hataları toparlıyor gerçekten.
hadi ben 30 umu geçtim idrak edebiliyorum, ama kanı kaynayanlar ne olucak şaka bir yana 20 li yaşlarımda olsam muhtemelen düşünürdüm. şuan 250 bile fazla mı acaba diye git gel yaşıyorum =)
-
O deelde gardaşım bu renk nidir ya
-
trancexp adlı üyeden alıntı
500 de güzel takma kafana hem seneye 650f model yenilerse iyi ki bu yıl almamışım dersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
Spacy'de bile gücü sonuna kadar kullanamadığım yerler var
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Ronaldinho adlı üyeden alıntı
Çok güzel duruyo
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)