Honda CBR 500R Kullanıcıları/Bılgı Paylasım Baslıgı
Reklamlar
-
Arkadaşlar geçiş motoru değil, ara motor değil, 47 beygirlik çok ciddi torku hissettiren tam boy bir motosiklet, ki Shadow 750, crossrunner 800 gibi motorlarım oldu performansını onlarla kıyaslıyorum. 20.000 Tl'ye doların 3.05 euro'nun 3.30 olduğu bir dönemde bu motor fırsattır. Yakıt tüketimi düşük, bakım maliyetleri düşük, MTV'si düşük 1000km bakımında işçilik ücreti alınmadığını ve 150 TL olduğunu söyledi bayi. CB650f ile arasında kaldım, vın vın 4 silindir sesini, şehir içi trafiği düşündüm buna yöneldim. Göğüs ve bacak bölgemi grenajlar tamamen koruyor bir tek kaskınmda rüzgar var rahatlıkla uzun yol da yapılır. Spor kullanım istenirse de bir nc serisi gibi cansız değil, motoru çok güzel tepki veriyor.
Reklamlar
-
Bütün duke 200 cüler bu motoru seçiyor anlaşıldı 😱 sanırım RC 390 da piyasa olmamasından. 2016 kasasını alabilecek arkadaşların motorlarına 2017 ilk baharında talibim 😂😄. Yamaha zamlarına bakılırsa bu motor da 25000₺ üzeri çıkacak gibi görünüyor umarız öyle olmaz.
-
vladimir adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar geçiş motoru değil, ara motor değil, 47 beygirlik çok ciddi torku hissettiren tam boy bir motosiklet, ki Shadow 750, crossrunner 800 gibi motorlarım oldu performansını onlarla kıyaslıyorum. 20.000 Tl'ye doların 3.05 euro'nun 3.30 olduğu bir dönemde bu motor fırsattır. Yakıt tüketimi düşük, bakım maliyetleri düşük, MTV'si düşük 1000km bakımında işçilik ücreti alınmadığını ve 150 TL olduğunu söyledi bayi. CB650f ile arasında kaldım, vın vın 4 silindir sesini, şehir içi trafiği düşündüm buna yöneldim. Göğüs ve bacak bölgemi grenajlar tamamen koruyor bir tek kaskınmda rüzgar var rahatlıkla uzun yol da yapılır. Spor kullanım istenirse de bir nc serisi gibi cansız değil, motoru çok güzel tepki veriyor.
Anes motor...1.000km bakımında 135tl old. söyledi (3 lt. yağ+y.filtresi)...çoğu parça cbr250'den ucuz...Örn: eksoz tüpü:560tl...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Anes motor...1.000km bakımında 135tl old. söyledi (3 lt. yağ+y.filtresi)...çoğu parça cbr250'den ucuz...Örn: eksoz tüpü:560tl...
Bu arada örneğim daha iyi anlaşılması adına cbf150'nin eksoz fiyatı: 780tl...
-
-
Bu motoru alıp yol motoruna çevirmek isteyen tek ben miyim :D
-
Berkec. adlı üyeden alıntı
Bu gezegende tek değilsin...
-
Berkec. adlı üyeden alıntı
çantalı hali de güzel.. Keşke gidon biraz daha yukarıda olsaydı.
-
__bakteri__ adlı üyeden alıntı
çantalı hali de güzel.. Keşke gidon biraz daha yukarıda olsaydı.
https://www.instagram.com/p/_Z1au5TY...n-by=turkstunt
bence yapılabilir eski kasasına stunt amaçlı olarak daha yola, araziye uygun gidon takılmış
ama ne kadar maliyetli olur derseniz
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Dvayol sıfını 19bine almış, bence çok iyi.
Trancexp 3bin km.deki 500rr'ı kaça aldığını yazsın, burada olay çıkar
Sıfır r25,cbr250 alan üyeler motorunu yakar
vallahi elinizi çabuk tutun 20binede alamazsın az daha beklerseniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
vladimir adlı üyeden alıntı
Honda bu motorda son hız yerine torku öncelikli tutmakla çok doğru yapmış. 100km'ye yakın İstanbul çevreyolları,e-5, cadde karma kullanımımda gücünün ve torkunun hayli hayli yeterli olduğuna ikna oldum. Gazı açınca 5000 devirden sonra yüzde gülümseme yaratan spor kullanımı da çok tatminkar ,benim için en önemlisi sürüş keyfi çok yüksek motorun,bozuk yollarda da of dedirtmedi. Büyük ve ağır motorlarım oldu, özellikle İstanbul için çok gereksiz, geriye dönüp hiç bakmıyorum.
Yeni kasaya gelince, daha önce de belirttim benim tercihim eski kasa. Yenisi bildiğiniz ninja olmuş. 5.000 TL fazla vermeyi gerektirecek bir durum yok. Aradaki farka çok kaliteli ekipmanlar alınabilir.
vurur yüze ifadesi iyiki cahil türk apaçi gençliği bu motoru ulan o paraya 600luk alırım , zaten 50 beygir deyip es geçmiş yoksa istediğim fiyata alamazdım. Ayrıca her motora tokat atılır bununla dümdüz açık yol olmadıkça tabi. ara hızlanmalar mükemmel. Sizin ile oynamak isteyecek büyük motorun yakıt kaygısı yoksa tabiki geçebilir
-
trancexp adlı üyeden alıntı
vallahi elinizi çabuk tutun 20binede alamazsın az daha beklerseniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:58 ----------
vurur yüze ifadesi
iyiki cahil türk apaçi gençliği bu motoru ulan o paraya 600luk alırım , zaten 50 beygir deyip es geçmiş yoksa istediğim fiyata alamazdım. Ayrıca her motora tokat atılır bununla dümdüz açık yol olmadıkça tabi. ara hızlanmalar mükemmel. Sizin ile oynamak isteyecek büyük motorun yakıt kaygısı yoksa tabiki geçebilir
Peki denildigi kadar az yakiyormu makine ? Aea cb500f test etmisti ve 10 litre yaktirdik diye yorumda bulunmustu ozaman baya sasirmistim madem okadar yakiyo yuksek devir kullaninca cbr650f daha iddiali yakit konusunda tabi yuksek devir kullanmazsan
-
ardacik adlı üyeden alıntı
Peki denildigi kadar az yakiyormu makine ? Aea cb500f test etmisti ve 10 litre yaktirdik diye yorumda bulunmustu ozaman baya sasirmistim madem okadar yakiyo yuksek devir kullaninca cbr650f daha iddiali yakit konusunda tabi yuksek devir kullanmazsan
daha 4000km deyim yakıt için erken ama aşağıdaki siteden merak ediyorsan bakabilirsin. Bende gazlamalı olarak 400km lik tur sonunda 4.4 gösteriyordu. Ama adam akıllı 1 kere sürdüm. Havalar izin verir ise detay veririm.
http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cbr500r
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
trancexp adlı üyeden alıntı
daha 4000km deyim yakıt için erken ama aşağıdaki siteden merak ediyorsan bakabilirsin. Bende gazlamalı olarak 400km lik tur sonunda 4.4 gösteriyordu. Ama adam akıllı 1 kere sürdüm. Havalar izin verir ise detay veririm.
http://www.fuelly.com/motorcycle/honda/cbr500r
http://i65.tinypic.com/fk497b.png
Ben kimsenin lafına bakmam araştırıp alırım . Nihayetinden 2 silindir sıkıştırınca cbr250 gibi az yakması beklenemez. Kullanıcısı dışında kilerin yorumlarını objektif bulmuyorum.
-
Merhaba beyler simdi bu anes motor 2014 griye 19 binlira diyo ikinci ellere baktim adamlar 17 den assa dusmuyo bos motora bende 3 ay fazla calisirim sifir alirim icim rahat binerim dedim tabi bundan oncesinde 600rr f r6 diye kafamda deli sorularla uyuyamadigim geceler ve malmisin olum o paraya 600 luk alirim duiye destek veren arkadaslarim oldu sonuc itibari ile ben bu hayvani alacam ama ista buldan ankaraya nasil getirecem tir soforu babamin arkadasi var ama avrupa yakasina gecmiyor avrupadan surerek asyaya gecebilirmiyim polis sobelermi nasil yapacaz ya
-
akviran adlı üyeden alıntı
Merhaba beyler simdi bu anes motor 2014 griye 19 binlira diyo ikinci ellere baktim adamlar 17 den assa dusmuyo bos motora bende 3 ay fazla calisirim sifir alirim icim rahat binerim dedim tabi bundan oncesinde 600rr f r6 diye kafamda deli sorularla uyuyamadigim geceler ve malmisin olum o paraya 600 luk alirim duiye destek veren arkadaslarim oldu sonuc itibari ile ben bu hayvani alacam ama ista buldan ankaraya nasil getirecem tir soforu babamin arkadasi var ama avrupa yakasina gecmiyor avrupadan surerek asyaya gecebilirmiyim polis sobelermi nasil yapacaz ya
Plakayi ruhsati cikar madem istanbuldasin otobusle tasiyanlar var istersen otogardan da halledersin yada kullanirsin kopruyu gecip iletisime gecicegin kisiye emanet edersin
-
Anladığım kadarı ile ehliyet yok? eğer öyle ise önce ehliyet alıver en iyisi.
-
-
19'luk SON griyi ben aldım...!!!..Sen nerden baktın???...
-
Satildi dediler bugun kahroldum
-
Satildi dediler bugun kahroldum
Sende Pulsar yok muydu? Yanlış mı hatırlıyorum???...
-
19 luk kalmamış ben de sordum bugün. 20500 olan yerlerde de son 1-2 motor kalmış. Plaka+ruhsat 21 yapıyor.
İkinci el 1-2 tane buldum gibi, gittim gördüm beğendim.
Arkadaşlar iki sorum olacak,
1- Stok lastiklerinin adı nedir? Performansı nasıldır? Islak hava, viraj, yatma, ve frenleme değerlendirir misiniz?
2- genel bir soru bu, plakası benim oturduğum il değilse plaka değişmek zorunda mıyım? Mevcut plaka ile devralabilir miyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Yani lastiklet Dunlop da tam model adı nedir?
-
Mevcut lastikler dunlop. Plakayı değiştirmek zorunda değilsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)