Eyvallah sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Merhaba tekrar,
Motoru alırken dikkatimi çekmemişti, bugün boştan birinci vitese bşraz sert geçtiğini hissettim, bu durum normal mi acaba?
Eyvallah sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
Merhaba tekrar,
Motoru alırken dikkatimi çekmemişti, bugün boştan birinci vitese bşraz sert geçtiğini hissettim, bu durum normal mi acaba?
600rrde de aynı olay var. Tak ediyor boş tan 1 e atınca ama düşük hızda bile olsa hareketliysen yumuşak geçiyor.
Netten baktım biraz normalmiş. Teşekkürler
Ben daha dün aldım çok kullanma fırsatım olmadı. Yakıt konusunda bir şey diyemeyeceğim.
Yakıtı en çok etkileyen şey hız malum.
Şehir dışında; ortalama 100km hızla ilerlerken 3.8-4lt civarı yakıt tüketiyorum.
140 civarında ilerlersen ara ara da son hızlara yeltenirsen 5lt rahat buluyor.
Şehir içi için çok net konuşamayacağım, yaşadığım ilçede aşırı trafik yok ama buna rağmen de 5lt 5.5lt tüketiyor.
Bu değerler kimisine göre az kimisine göre ideal, yorum kişiden kişiye değişiyor
bir yerde 3 litre okudum da eğer öyle ise cbf 150 ile aynı demek olur ki bu motoru almak için bi sebep bulurum kendime :D
sabit 100 ile uzun yolda bitmiyor aslında demekki rahat rahat basıp gitsen 6 litre yakmicak eh idare eder ama son hız ne kadar pek incelemedim gerçi bu motoru.
CBR 500 sahipleri biraz paylaşım yapıp konuyu canlandıralım Motora yakışan tavsiye edeceğiniz aksesuar vs var mı? Bir de egzoz çok çirkin görünüyor gözüme, egzoz tavsiyeleri de değerlendirilir.
Two bro al derim cb 500fde dinledim mükemmel
Two brothers ilk tercih zaten, teşekkürler cevap için.
arkadaşlar orjinal arka çanta demirinin aynı modelini üretmeye başladık haberiniz olsun 200tl nin üzerindeydi yanlış hatırlamıyorsam, çok daha uygun fiyata bizde olacak haberiniz olsun
cbr500ra ile aranızdayım selamlar..
Hayırlı olsun Bu motora gri bir başka yakışıyor.
[/COLOR]yanlış sayfaya yazmışım arkadaşlar bu yorumu görmezden gelin
Bu motorun repsol veya tricolor modeli çıksa ya.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)